kayınvalide iyi niyetli ise etliye sütlüye karışmıyorsa gelsin otursun bi köşecikte ne zararı olur ki.. gelinlerimizin biraz daha anlayışlı olmaları lazım
aynen öyle Allah merhamet versin bazen insanlar çok anlayışsız oluyor. Ben kayınvalidem ile uzak ayrı mahallelerde oturduğumuz halde onun yaşıtı ve tanıdığı misafirlerim gelirse çağırırım mutlaka ve hoşuma da gider :)kesinlikle...ben yani annemi savunursam hoş olmaz ama yinede bir sürü misafiri geliyor annemi çağırmıyor kadıncağız üzülüyor ben yanında değilimki gideyim alayım falan. NE bileyim vicdanla alakalı biraz.
aynen öyle Allah merhamet versin bazen insanlar çok anlayışsız oluyor. Ben kayınvalidem ile uzak ayrı mahallelerde oturduğumuz halde onun yaşıtı ve tanıdığı misafirlerim gelirse çağırırım mutlaka ve hoşuma da gider :)
kesinlikle...ben yani annemi savunursam hoş olmaz ama yinede bir sürü misafiri geliyor annemi çağırmıyor kadıncağız üzülüyor ben yanında değilimki gideyim alayım falan. NE bileyim vicdanla alakalı biraz.
evet biraz merhametle alakalı kadının bir zararı yoksa çağırsada azıcık kadıncağızın da gönlü olsa fena mı olur. Her misafirinde çağırmak zorunda değil tabi kadının kendi dünürü de gelecek uygun ve yerinde olur. .İnsan kayınvalidesini çağırmayınca merhametsiz mi oluyor? 5 aydır sadece onlarla görüşen bir gelin var burada. Misafirleriyle yalnız kalmak hakkı diye düşünüyorum. Biz de aynı sokaktayız bazen çağırırım bazen çağırmam bazen de ben çağırırım o gelmez. Hiç problem bile olmadı aramızda. Ama nedense gelinler çağırmak zorunda gibi hissediyorlar yoksa çoğu kayınvalide ya oğluna ya kızına gelin beni çağırmadı diye laf ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?