- Emoji Skoru
- 438
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi hayalimsenn
kocanız yemeklere yardım ediyor mu ediyorsa konuşsun etmiyorsa eline sağlık karıcım desin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin nasıl bir çevreniz var böyle yahu korkunçMisafir sevmem ona hizmet etmeyide sevmem bana hizmet edilmesinde sevmem erkekler oturjen kadınlar hizmet ediyor.evi kadınlar temizliyor. Ev yeterince temiz mi diye misafir heryeri süzüyor.Eşyaların yeni mi güzelmi pahalımı dye gözleriyle laflarıyla imalarıyla sana yansıtıyor.Çeşit azsa arkadan laf ediyor.Kocan kendini padişah senide hizmetkar sanıyor.Misafir gidince temizliği sana kalıyor.Ne konuştuğundan ne yediğinden anlıyorsun.Cocukların durmuyor uykusu geliyor ilgi istiyor birde onların çocuğunu eleştirmesini veya onunla saçma sapan konuşmasını dinliyorsun ha yaşı büyükse çocuğuna müdahalede ediyor kendimi her türlü kötü hissedyorum.Kendini kadınlığından temizliğinden ve anneliğinden sınava girmiş gibi hissediyorsun.Keşke böyle birsey olmazsa
Oldu gözlerim doldu. Aşevi mi orasıDaha sık yemeğe çağırmak istiyor mesela benim yüzümden çağıramıyormuş 2 3 haftada 1 gelir yemekli misaifirm
Ben hak veriyorum aslında biliyor musunuz.. Gerçekten çok tantanali şeyler hazırlamadan aslında daha sık misafir çağırabilirim ama o kadar özeniyorum ki sık misafir çağırmaya üşeniyorum. Halbuki doyurucu, lezzetli ama daha az zahmetli yiyeceklerle yapılabilir ikram, alışmışız donatmaya ki hepsi de yenmiyor günün sonundaBence de ya bu bayanların işii.. işte en son ki yorgunluğumdan diyor ne gerek var bu kadar kendini yormana diye
Ev hanımı isen ve seviyorsan ağırla tabi kiSelam hanımlar.
Misafirlerinizi nasıl ağırlıyorsunuz?
Çeşit çeşit yemeklerle mi sade sofralarla mı. Eşimle bu konuda hiç anlaşamıyoruz sürekli yemekleri misafirlere abarttığımı söylüyor. Misafiri çok büyütüyorsunuz abartıyorsunuz sonra misafir çağıramıyoruz diyor. Haklı bazen abartı oluyor ama çoğu zaman güzel bir çeşit yapıp (mantı-sarma-yağlama vs) yanına çorba salata yapıyorum. Bu tek çeşidin de uğraştırmalı olması sebebiyle abartı buluyor.
Sizce abartı mı böyle. Ben misafirlerime elimden geldiğince güzel lezzetli şeyler ikram etmek istiyorum özeniyorum tabi sonunda yoruluyorum normal olarak.
Misafir ikramı nasıl olmalı sizce ?
3 gün sonra beni davet etmiyorlar.Selam hanımlar.
Misafirlerinizi nasıl ağırlıyorsunuz?
Çeşit çeşit yemeklerle mi sade sofralarla mı. Eşimle bu konuda hiç anlaşamıyoruz sürekli yemekleri misafirlere abarttığımı söylüyor. Misafiri çok büyütüyorsunuz abartıyorsunuz sonra misafir çağıramıyoruz diyor. Haklı bazen abartı oluyor ama çoğu zaman güzel bir çeşit yapıp (mantı-sarma-yağlama vs) yanına çorba salata yapıyorum. Bu tek çeşidin de uğraştırmalı olması sebebiyle abartı buluyor.
Sizce abartı mı böyle. Ben misafirlerime elimden geldiğince güzel lezzetli şeyler ikram etmek istiyorum özeniyorum tabi sonunda yoruluyorum normal olarak.
Misafir ikramı nasıl olmalı sizce ?
arkadaşları bunu sömürüyor işte :)He siz hem istemiyorsunuz hem de kolay yemekler hazırlamıyor musunuz ? Ben anlamadım sizi:)
Çok güzel yorum yapmışsınız işimizi biz zorlaştırıyoruzBen hak veriyorum aslında biliyor musunuz.. Gerçekten çok tantanali şeyler hazırlamadan aslında daha sık misafir çağırabilirim ama o kadar özeniyorum ki sık misafir çağırmaya üşeniyorum. Halbuki doyurucu, lezzetli ama daha az zahmetli yiyeceklerle yapılabilir ikram, alışmışız donatmaya ki hepsi de yenmiyor günün sonunda
Tam olarak kocamın ailesi.. görümcemin daha önce kurduğu birkaç cümle “aa bunu yeni almışsınız daha önce görmemiştim bu rengi güzel değil keşke şu rengini alsaydınız, perdeleri yeni yıkamışsınız, halıları ne zaman yıkamaya verdiniz kirlenmiş” sonuç yılda bir bile evime gelemiyor.Misafir sevmem ona hizmet etmeyide sevmem bana hizmet edilmesinde sevmem erkekler oturjen kadınlar hizmet ediyor.evi kadınlar temizliyor. Ev yeterince temiz mi diye misafir heryeri süzüyor.Eşyaların yeni mi güzelmi pahalımı dye gözleriyle laflarıyla imalarıyla sana yansıtıyor.Çeşit azsa arkadan laf ediyor.Kocan kendini padişah senide hizmetkar sanıyor.Misafir gidince temizliği sana kalıyor.Ne konuştuğundan ne yediğinden anlıyorsun.Cocukların durmuyor uykusu geliyor ilgi istiyor birde onların çocuğunu eleştirmesini veya onunla saçma sapan konuşmasını dinliyorsun ha yaşı büyükse çocuğuna müdahalede ediyor kendimi her türlü kötü hissedyorum.Kendini kadınlığından temizliğinden ve anneliğinden sınava girmiş gibi hissediyorsun.Keşke böyle birsey olmazsa