- 31 Ağustos 2014
- 24
- 28
- 88
- 37
- Konu Sahibi morsandaletlikiz
-
Ne güzel benim içim içimi yiyor reddettiğim için.Kesinlikle en mantıklı olanı yapmışsınız. Zaten böyle bi zamanda onların gelmeyi talep etmesi
bence düşüncesizlik. Ben rahatça hayır diyebilen biri olduğum için böyle konularda zorluk yaşamıyorum:)
Ayıp etmediniz. Annenizin sağlığına ve kendi sagliginiza endişe edin edecekseniz. Kırılırsa kendi dusuncesizliginden kırılır. Böyle düşüncesiz insanlar tv izlemiyor demek ki...aylardır evde kalın diye diye milletin dili damagi kurudu çoluk çocuk ne gezmesi bu....Bu tip insanlarla gorusmeyin daha iyi.Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Çevremdekiler hep sosyal mesafeyi koruyoruz diyerek birbirine gidiyorlar. Dikkat eden birilerinin var olduğunu gördüm nihayet.Ayıp etmediniz.Annemin de kanser geçmişi var,3 aydır ne evden çıkıoruz ne de misafir kabul ediyoruz. Aile üyelerimiz bu konuda mantıklı olduğundan gelelim mi de demiorlar zaten.
Net olmak iyidir.Mırın kırın etseniz gelirler,sizin de siniriniz bozulurdu.
Ya ne düşüncesiz.insanlar salgın almış. Basını gidiyor anneniz hasta sokaga cikma yasagi koyuyorlar ,millet gezme derdin de yerim onun alınganligini bağırdıniz mi?kızdiniz mi?yok...Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
En doğrusunu yapmışsınız bende abimi kabuk etmedim geçen hafta,benimde küçük çocuklarım var almam kimseyi en az bir ay daha ,canınızı sıkmayın almayın kimseyiMerhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Ay lütfen hiç öle kötüNe güzel benim içim içimi yiyor reddettiğim için.
Çok iyi yapıyorsunuz. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza .Annem var diye iki maske şeklinde dışarı çıkıp temel ihtiyaçlarını alıp hemen dönüyorum ben de.Can mi canan mi ,
Tabi ki can ,anneniz ya da siz hasta olsaniz ,umurlarjnda olmaz
salgin var belli durum ne gerek var riske girmeye ,alinirsa alinsin
Ben hamileyim 2 aydir esim saglik personeli,yüzünü gormedim,
Annem tansiyon seker hastasi ,yuzunu gormedim ,
Noooooğğlur şu profil fotoğraflarını koyma her baktığımda kusacağım geliyorSebebini anlatıp kabul etmiyorum derim olur biter utanacak kasilacak bir durum yok
Evet durumu anlattım ama bu durum hemen geçmeyecek görüşmüyecek miyiz dedi.Bende bile bile lades mi olsun diyorumSebebini anlatıp kabul etmiyorum derim olur biter utanacak kasilacak bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?