- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 40
- Konu Sahibi morsandaletlikiz
-
Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Desene uzun bir süre bu profil fotoğrafı kalacakNoooooğğlur şu profil fotoğraflarını koyma her baktığımda kusacağım geliyor(reis)
Geçene kadar görüşmeyeceksin ananın sağlığı için reisEvet durumu anlattım ama bu durum hemen geçmeyecek görüşmüyecek miyiz dedi.Bende bile bile lades mi olsun diyorum
Yok sonrasında yanlış anlama diye mesaj da attım.Gücenmesin diyeYa ne düşüncesiz.insanlar salgın almış. Basını gidiyor anneniz hasta sokaga cikma yasagi koyuyorlar ,millet gezme derdin de yerim onun alınganligini bağırdıniz mi?kızdiniz mi?yok...
Hayır ayıp etmiyorsun. Annem rahatsız virüs sebebi ile de şuan tam anlamıyla uygun sayılmayız. Ortam düzeldiği zaman kesinlikle davet edeceğim deseydinMerhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Sen simdi uzuluyosun ama inan onlar yuzunden annenin basina bisey gelse onlar asla ama asla vicdan azabi cekmeyecekler.Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Evet Ben de kendimi öyle teskin ediyorum.Sen simdi uzuluyosun ama inan onlar yuzunden annenin basina bisey gelse onlar asla ama asla vicdan azabi cekmeyecekler.
Bu dönem Geçsin beklerim dedim elbette.Gelicem diyene gelme demek zormuş hele ki hatrı varsaHayır ayıp etmiyorsun. Annem rahatsız virüs sebebi ile de şuan tam anlamıyla uygun sayılmayız. Ortam düzeldiği zaman kesinlikle davet edeceğim deseydin
Yok yok evde durmuyor kendisi biz böyle yaşayınca herkes öyle yaşıyor sanıyordum. Geçen konuştuğumda yine bir gezmekteydiBu dönemde bayram ziyaretleri ertelensin diye sokağa çıkma yasağı geldi zaten, daha neyi anlatacaksınız ki?
Başka yerlerden de red cevabını almıştır, gitsin evinde kafasını dinlesin.
Arkadaşlarım reddetmemek adına görüşüyor birileri ile rahatladım bir tek ben değilmişimAyıp olan birşey karşı tarafın böylesi bir zamanda, 3 küçük çocukla size gelmek istemesi hele ki anneniz risk grubundayken.
Yerinizde olsam alındı mı diye düşünmek yerine arayan kişinin düşüncesizliğine sinirlenirdim sanırım.
Ölmek var dönmek yok misali sosyalleşmeden taviz vermeyen guruh yordu biziKoronovar koronoooooen iyisini yapmışsınız millet hala fink fink gezme derdinde bi de peşine bebe beciğini takıyor yuh !
Kırılan kırılsın mantığını oturmam lazım bence de. Annem olmasa onu da yapamazdım daŞu anda bende kimseyi evime davet etmiyorum kimseye de gitmiyorum
Kimseden önemli değil benim ve ailemin sağlığı
Hatta çok sık görüştüğüm bi arkadaşım muhtemelen bana kırgın bu konuda uzun zamandır evime davet etmediğim için çünkü onlar ailecek ölüm Allah’ın emri kaderimizde ölmek varsa ne yapalım kafasında oldukları için benim tedirginliğimi abartı buluyorlar
Kısaca iyi yapmışsın alınan da alınsın
Corona var gelmeyin diye reddedilir.Merhaba hanımlar. Ben şuanda annemle yaşıyorum. Kendisi kalp hastası ayrıca yüksek tansiyonu var genelde düşmez. Buna ilaveten daha önce kanser geçmişi de var bunları sıralıyorum çünkü bu dönemde bir akrabamız var ve kendisi bize gelmek istediğini söyledi çoluk çombalak. Severim normal koşullarda ki sorunum yoktur. Aradı gelmek istiyorum dedi. Sizin bahçede otururuz dedi ki kendisinin 3 küçük çocuğu var. Annemle temasları olur endişesi ile kabul edemeyeceğini söyledim.Normal zaman olsa her zaman gelin dedim fakat onlar her yere gittiği için bunu anlayamadılar ve sesinde alınganlık vardı. Kızlar ayıp mı ettim diyorum. Siz ne diyorsunuz böle durumlar da.Gelmeyin demek size de zul geliyor mu
Aşırı titizleniyorum dikkat ediyorum Baya obsesyon geliştirdim. Ben de kimsenin sebebi olmak istememDoğrusu bu öncelikle annenize geçmis olsun annenizin rahatsizligi olmasa bile misafir kabuledebileceğimiz bir dönem değil bizler kurallara uyarken uymayanlar yüzünden 2.dalga bile olabilir ben kurallara uumayanlari hakkımı helal etmiyorum özelliklede evladim için
Annen olmasa da sen varsınKırılan kırılsın mantığını oturmam lazım bence de. Annem olmasa onu da yapamazdım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?