- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Çok üzüldüm ya. Çok haklısınız.misafir geçisi, çocuk kalıcı. misafir 3 gün kalıp gider, çocuk en garanti 20sine kadar sizinle birlikte. 20 sene evde yaşayacak biri için 3 gün kalıp gidecek misafirleri ön planda tutup onlara oda hazırlamam. sonra çocuğunuz benim gibi 22 sene boyunca odasız kalır da içinde hep bir ukte kalır bu. evlendim kendi evim var ama eskiden bir odam yoktu, kıyafetlerim abimlerin odasındaki dolaptaydı, oturma odasında uyuyordum vs. ve hala aklıma geldikçe üzülürüm. ona göre hareket edin siz de bence.
Evet şişme yatak nasıl olur ki
Ya ayıp olursa diye dedim ama olmazmış herkes sağolsun normal birseymişYer yatağı rahat olur ya, neden illa koltuk diye şartladın ki kendini?
Rahatlık olarak bakarsan koltukta yatmak hiç rahat değil. Salonun güzel ve yatısız misafiri güzelce ağırlayabiliyorsan hiç öyle koltuk döşek işlerine girişme.
Çocuğa da güzel bir oda yaptırırsın zamanı gelince.
Nedennnnn yaCanım kayınvalidem memleketinden gelicek,salonlarda sürünmesin diye misafir odası yaptım geldi dünyanın kaç bucak olduğunu gösterip gitti saolsun.
Şimdi 2+1 ev arıyorum çaktırmadan misafir odasını hayatımdan sonsuza kadar çıkarmak için
Her gelen kalır diye dedm ama saçmaymış sanırım bilemiyorummisafir için koltuk takımı alınır mı hiç
Ya ayıp olursa diye dedim ama olmazmış herkes sağolsun normal birseymiş
Şişme yataklar kanepe ye göre çok daha uygun 90 100 lira ya temin edebilirsiniz var bildiğim bi site ama reklama girer belki söylemeyim.Evet şişme yatak nasıl olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?