- 24 Nisan 2008
- 1.418
- 19
- 683
- Konu Sahibi sevda_yakar
Yapmasına yapılır da...ee peki nasıl banyo yapıyorsunuz başkasının evinde bide durduk yere ne banyosu demezlermi..öyle bekliyomusunuz..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparım... heycana ve değişikliğe her zaman hazırım...
hayatta yapmayız...ben istesem bile eşim asla yapmaz...çok az şey için asla derim,bu konuda rahatça asla diyebilirim,çünkü eşim için söz konusu bile olamaz...ben de istemem...süprizzzzz
ama 15-20 gün bir yerde kalsak belki olurdu(hiç böyle bir şey yaşamadım)çünkü o kadar uzun süre kaldığın yerde zaten misafir gibi olmazsın,ama 1-2 gece kaldığım bir yerse asla yapmam,benim evimde yapan olursa da çok rahatsız olurdum,çok ayıp geldi bana...olmaz yani,bu çok özel bi şey,evimiz ne güne duruyor?
yok yok yaaa çok ayıp geldi banakafamçokkarıştı
bu arada 'her yerde yaparım,niye yapmayacakmışım'diyenler iyi ki benim arkadaşım değil...evimde böyle bi şey yapıldığını anlasam,bi de üstüne üstlük kalkıp banyomu kullansalar buzzz gibi soğurum o arkadaştanklava:...bi de kendinizi ev sahibinin yerine koyun...ben asla istemezdim şahsen,çok acelesi varsa evlerine gitsinler kardeşim....Çok üzgünüm çoook
sadece uzaktan gelen ve uzun süreli kalan yakınlarımızsa anlayış gösterebilirim,gerisi bana çok ayıp geldi...:enbuyukkk:
degil misafirlik ates almaya gittgim yer olsa o arada yapariz valla :jeyyar:
sizin yüzünüzden çarşafları mikroskopla inceliycem artıkdelikafadulden
kayınvalideme gidiyoruz yaz tatilinde 1 ay kalıyoruzklava:
kendimi tutsam adamı tutamam