Misafir olarak kaldığınız bir yerde eşinizle ilişkiye girer misiniz?

MİSAFİR OLARAK KALDIĞINIZ YERDE İLİŞKİYE GİRDİNİZİMİ

• EVET

OY: 137 51,5%
  • HAYIR

OY: 129 48,5%

• Ankete Katılan
    266
Yapmasına yapılır da...ee peki nasıl banyo yapıyorsunuz başkasının evinde bide durduk yere ne banyosu demezlermi..öyle bekliyomusunuz..

Son düzenleme:
hayatta yapmayız...ben istesem bile eşim asla yapmaz...çok az şey için asla derim,bu konuda rahatça asla diyebilirim,çünkü eşim için söz konusu bile olamaz...ben de istemem...süprizzzzz
ama 15-20 gün bir yerde kalsak belki olurdu(hiç böyle bir şey yaşamadım)çünkü o kadar uzun süre kaldığın yerde zaten misafir gibi olmazsın,ama 1-2 gece kaldığım bir yerse asla yapmam,benim evimde yapan olursa da çok rahatsız olurdum,çok ayıp geldi bana...olmaz yani,bu çok özel bi şey,evimiz ne güne duruyor?
yok yok yaaa çok ayıp geldi banakafamçokkarıştı
bu arada 'her yerde yaparım,niye yapmayacakmışım'diyenler iyi ki benim arkadaşım değil...evimde böyle bi şey yapıldığını anlasam,bi de üstüne üstlük kalkıp banyomu kullansalar buzzz gibi soğurum o arkadaştan:oklava:...bi de kendinizi ev sahibinin yerine koyun...ben asla istemezdim şahsen,çok acelesi varsa evlerine gitsinler kardeşim....Çok üzgünüm çoook
sadece uzaktan gelen ve uzun süreli kalan yakınlarımızsa anlayış gösterebilirim,gerisi bana çok ayıp geldi...:enbuyukkk:

Son düzenleme:
hayatta yapmayız...ben istesem bile eşim asla yapmaz...çok az şey için asla derim,bu konuda rahatça asla diyebilirim,çünkü eşim için söz konusu bile olamaz...ben de istemem...süprizzzzz
ama 15-20 gün bir yerde kalsak belki olurdu(hiç böyle bir şey yaşamadım)çünkü o kadar uzun süre kaldığın yerde zaten misafir gibi olmazsın,ama 1-2 gece kaldığım bir yerse asla yapmam,benim evimde yapan olursa da çok rahatsız olurdum,çok ayıp geldi bana...olmaz yani,bu çok özel bi şey,evimiz ne güne duruyor?
yok yok yaaa çok ayıp geldi banakafamçokkarıştı
bu arada 'her yerde yaparım,niye yapmayacakmışım'diyenler iyi ki benim arkadaşım değil...evimde böyle bi şey yapıldığını anlasam,bi de üstüne üstlük kalkıp banyomu kullansalar buzzz gibi soğurum o arkadaştan:oklava:...bi de kendinizi ev sahibinin yerine koyun...ben asla istemezdim şahsen,çok acelesi varsa evlerine gitsinler kardeşim....Çok üzgünüm çoook
sadece uzaktan gelen ve uzun süreli kalan yakınlarımızsa anlayış gösterebilirim,gerisi bana çok ayıp geldi...:enbuyukkk:

arkadaşım biraz abartttın bence. neden sogucaksınki ne alaka. çarşaf yastık bilmem ne dediginiz şeyler yıkanan bişi.. 2 kere yyıkarsın makinede oldu bitti. banyonu kullansa ne olcak fayanslarmı eskir :1closedeyes:
ayıp degil bana göre. ayrı odada yapılan seyler beni hic ilgilendirmez isterse amuda kalksınlar kaydirigubbakcemile3

1-2 gece kalıcaksam yapmamaya özen gösteririz..ama benim evimde misafirlerim yapabilir,rahatsız olmam..banyomuda kullanabilrler..o çarşaflarda bizde yapıyoruz,o banyoda bizde yıkanıyoruz..bizden gelen giden ,çamaşır suyumu sanki:)) onlar vebalı yada iğrençmi ki tiksinicem..yakanır,silinir gider..karı koca ayol bunlar..yaparlar isterlese..evli bi çiftin sabah banyomu kullanmak istemesinde hiç bi tuhaflıkda yok zaten..

valla bu işin ne zamanı nede yeri olur can bu çektimi ille yapılıyo buna yapmam yapamam diyenlerde dahilllllll

mümkün değil..zaten öyle başkasının evınde 1 gunden fazla kalamam ben..kendı annem hariç))oradada bıkaçgün sabrederim.suyumu çıktı canım..hem sabretsin ..okadar zayıf erkeklerdende nefret ederım zaten..hamıle kalıncada aldatır ozaman..buna çıkar bu iş..ayıp denen bişi var ayrıca banyoyamı gircem başkasının evınde ıslak kafayla dolaş dur..yok ya mumkun değil...zaten 4-5 gun kalıncak yerdede otele gıderız herzaman daha rahat ederiz..kocamda allahtan öyle şeyleri yok.çok düşünceli çok şükür...

ben yapmam tedirgin olurum

ama evime gelen misafirler banyomu da kullanabilirler zaten banyomu kullanmaları için illa sevişmeleri gerekmiyor

misafir çarşaflarımı da atarım makineye olur biter

valla ben ev sahibi olarak çok rahatsız olurum...kendimiz zaten asla başkasının evinde yapmayız(annem-babam hariç,bu arada orda bile hiç yapmadım çünkü uzun süre kalmayız)yani ne aceleniz var?1-2 gece kaldığın bir yer,üstelik de akraba değil arkadaşsa bence çok ayıp olur...
yaparım diyenler ev sahibini de düşünsün,ev sahibi nasıl karşılar durumu acaba?
tabii ki de banyomu kullanan arkadaşlarım olabilir,ona bir şey demem,ama eğer o işi yapıp bi de gece kalkıp banyomu kullanırlarsa gerçekten de buzzz gibi soğurum...
ne kızıyorsunuz canım,herkesin bakış açısı farklıdır...evim bana ait,rahatsız olmak en doğal hakkım ve ben de çok rahatsız olacağımı söylüyorum...
ayrıca kendini tutamayan kocaya ben de çok kızarım,madem kendini tutamıyor niye başka evde yatıya kalıyor?herkes kendi evinde istediğini yapsın,benim evimde,uzun süreli misafirim ve çok yakınım değilse kesinlikle yapmasın
ayrıca iki insanın evli olması başkasının evinde istediği şeyi yapma hakkı vermez,ne demek evli sonuçta?

Son düzenleme:
sizin yüzünüzden çarşafları mikroskopla inceliycem artıkdelikafadulden
kayınvalideme gidiyoruz yaz tatilinde 1 ay kalıyoruz :oklava:
kendimi tutsam adamı tutamam :delphin:

valla çok ilginç yorumlar gördüm hakkaten..

evli değilim dolayısıyla şuan YAPMAM diye cevap veriyorum.
ancak evli arkadaşlar yakasını kocalarından kurtaramamış ve yapmışlar..
yani buradan ne anlıyoruz azgın bi herife düştük mü yandığımızın resmidir:)

yeni evli sayılırım daha bi yerde kalmadık ama kalsakta yapamam eşimde bişey demez rahatsız olucamı bilir adetliyken yada hamileyken nasıl dayanırlarsa birkaçgünde dayanabilirler sanırım

bende yapmam zaten ailerimizde kaliriz bir hafta felan orlarda beraber olduk da misafir gittigim evde olmaz esimde yapmaz sabrederiz bir kas gun ne olcak bikeresinde kaynanama gitmistik sabahleyin sular kesilmisti yazin sicaginda sicak suyla banyo yapmistik alev gibiydi su haslandik valla hic unutmamm

başkasının evinde olmaz yerimi yadırgarım birde ne azgınlar diye laf olur filan:1shok:
evime gelen misafirlerim yapsa hoşlanmam midem kaldırmazzzzzz:oklava:yapmıyorlardır umarım:oklava:

sizin yüzünüzden çarşafları mikroskopla inceliycem artıkdelikafadulden
kayınvalideme gidiyoruz yaz tatilinde 1 ay kalıyoruz :oklava:
kendimi tutsam adamı tutamam :delphin:

canım yaz tatili için kayınvalidene gidiyorsan üstelik de 1 ay kalıyorsan zaten sıkılmamalısın,o misafirlik olmuyor bencesengözlerimebaksanab...ama diyelim ki bir yere gittik gece geç oldu orda kaldık,ya da ne bileyim herhangi bir sebepten dolayı bir yerde 1-2 gece kalmak zorunda kaldık...benim kastettiğim buydu...biz zaten yapmayız,benim ailem ankarada oturuyor,oraya gittiğimizde en fazla 1 hafta 10 gün kaldık,o zaman da eşimle 2 gece gidip öğretmen evinde kaldık değişiklik olsun diye...yani tabii ki annemin,kayınvalidemin evinde olabilir,ama rahat edemezdik...:utangac:
ayrıca ben evimde kalan misafirlerime ne olursa olsun evimi her şekilde açarım,rahat etmeleri için elimden geleni yaparım,banyo yapmaları için ayrı misafir havlum,lifim vardır onları da veririm...ama dediğim gibi 1 gece bende kalıyorsa ve bu işi yapıyorsa ne bileyim yani ben çok rahatsız olurum...kendi evi dururken niye benim evimde yapıyor?kendi evi yoksa tabii ki anlayış gösteririm...kaydirigubbakcemile3
herkesin bir yapısı vardır,bilmiyorum ben rahatsız olurum,olur da bir gece bende kalırsanız benim evimde yapmayın yani :enbuyukkk:

Back
X