Misafir olarak kaldığınız bir yerde eşinizle ilişkiye girer misiniz?

MİSAFİR OLARAK KALDIĞINIZ YERDE İLİŞKİYE GİRDİNİZİMİ

• EVET

OY: 137 51,5%
  • HAYIR

OY: 129 48,5%

• Ankete Katılan
    266

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
96
36
İstanbul
MİSAFİRLİĞE GİDİP KALDIĞINIZ BİYERDE ANNENİZİN KAYINVALİDENİZİN YADA BAŞKA BİREDE SİZİN İSTEĞİNİZ YADA KOCANIZIN ISRARLARI KARŞISINDA İLİŞKİYE GİRERMİSİNİZ . NEDE OLSA BANYO SORUNU OLUR KENDİ EVİNİZDEKİ GİBİ RAHAT EDEMSSİNİZ. AMA GENEDE KOCANIZIN İSTEĞİ KARŞISINDA İLİŞKİYE GİRDİNİZMİ:jeyyar:​

girerim neden girmeyim zaten olur olmaz yerde kalmayiz seciciyiz bu konuda rahat oldugmuz kisilerde kaliriz..bu durumda iliskiye rahatca girilir rahatca banyo edilir rahatca da uyulur :)

evli değilim ama evlenince de bir başkasının evinde yapmam, kendi evime gidene kadar beklerim bence. biri benim evimde misafirken yapsa da herhalde be kadın be adam evinize kadar dayanamadınız mı aceleniz ne derdim

Son düzenleme:
yok ben almayayım zaten bi günden fazla misafir kalamam mecbursam birkaç gün kalırım evimin suyu mu çıktı beklerim ben güzel evimi , sıcak yatağımı.

evli değilim ama evlenince de bir başkasının evinde yapmam, kendi evime gidene kadar beklerim bence. biri benim evimde misafirken yapsa da herhalde be kadın be adam evinize kadar dayanamadınız mı aceleniz ne derdim

evlen önce sonra konusursun canikom :delphin: kocan isteyince saldırınca bakalım itiraz edebilicekmisin şakkıdı

hay hay derim neden olmasın?tebdili mekanda ferahlık vardır ,değişliklik iyidir.
hem insanın nerde azacağı belli olmaz.ama fazla patırtı kütürtü yapmamak lazım,ayıptır.

dikkatimi ceken sey bekarlar hayir demisler:)evliler evet demisler burada da anlasildigi gibi tecrube farkli konustuyor farkli yorum yaptiriyor herkese.

maalesef es cok israrci olunca hayir deme gibi bir luksunuz olmuyor.utana sykilada olsa yapiyorsunuz.ne demisler isteyenin bir yuzu kara vermeyenin iki yuzu:):)

Çok şükür kimsede kalma durumlarımız yok..Tüm aile eşrafı yakın muhitlerde
Olsa da yapamazdım sanırım..
Benim önce kafamın rahat olması gerek cinsellik öncesi..:icecream:

Back
X