Ben de bunu açıkladım. Ama İnan’ın son derece sindirilmiş, korkutulmuş, el mahkum bırakılmış vaziyette. Uyumaya gitti zannetmiştim. Uyumamış. Bu kadar çaresiz hissetmesine de üzülüyorum. Hatta acıdan zevk alır gibi bir halin var dedim. Odasına gitti geri. Bilemiyorum. Çok ama çok zor böyle birinin o gücü hissedip gerekeni yapmasıPardon da o kadına bunu yaşatan tamamen kendisi.
3 yıl önce işe alınan, ahlakı sorunlu bir kadınla fingirdeyen bir adamı aldatılmış haliyle lohusayken camda bekleyen tamamen ‘kendisi’dir.
İnsanın en büyük kötülüğü yine kendisine yaptığının canlı örneğidir.
Yakın zamanda defedecek gücü bulmasını dilerim.
Aslına bakarsanız sindiremediği için de bedensel olarak üç yıldır mide rahatsızlığı var; giyemedi, içemedi..hamilelikte dahi zayıfladı.Önceki konuyu hatırlıyorum. Camdan dışarıya bakıp 3 yıldır kendini aldatan adamı! beklemeyi tercih eden eltinizin ta kendisi.
Ha başka kadının yanından gelecek olan adamı beklemek o adamı eve almakta biraz mide meselesi.
bir bilsem ?!Ben şeye takıldım, neden eltiniz ısrarla çocuk yapıyor? İş güç sahibi insanım, 1 çocuga anca cesaret edebildim. Bence sizin yapabileceğiniz en büyük iyilik eltinize korunma yöntemlerini anlatmak olur. Yeter artık üremesinler.
Ayrılsın yahu bu kadar düşünüyorsunuz eltinizi belli konularınızdan, bir psikoloğa randevu alın, güçlensin biraz da ayrılsın. Eltiniz ayrilmazsa kaynınız ayrılır zaman içerisinde.Aslına bakarsanız sindiremediği için de bedensel olarak üç yıldır mide rahatsızlığı var; giyemedi, içemedi..hamilelikte dahi zayıfladı.
Suç tamamen adamla kadında öyle mi ? Ya kusura bakmayın tanam adam da metresi de iğrenç ama böyle bir şeyde hala evinde oturup bir de o adamla sevişip üçüncü çocuğu yapan yengenin hiç suçu yok mu keşke aya bakarak yengenize biraz cesaret akıl mantık isteseydiniz kalksın gitsin hala o herifle ne işi varArkadaşlar geçenlerde bir konu açmıştım bununla ilgili. Şimdi eltimin evine misafir olduk. (20 yıllık evliler)Eşi denen o adam şuan diğer kadının yanında.(diğer kadın=3 yıl önce işyerine eleman olarak aldıkları 20 yaş küçük,başkalarıyla imam nikahıyla iki kez evlenip geri gelen, bir erkeğe 2. Eş olarak varmakta beis görmeyen kültürlerden olan bir mahluk).
3 çocukları var ve eltim şuan lohusa. Kv. Vs eltimi suçluyor kocana sahip çıkamadın; çocuklarına bakmıyorsun diye. Halbuki adamın evle, çocuklarla, eşiyle hiiiiççç alakası yok. Bunu bilmelerine rağmen ama o biricik oğulları.
oğlum su istedi, ışığı yakıp mutfağa girdim, bir an irkildim. Eltim pencereye dikilmiş, bekliyor; kocası gelecek diye. O kadar üzüldüm ki..
her ne olursa olsun, bir kadına bu yapılmamalı. 3 çocuklu bir anneye bunu yaşatmak nasıl bir vicdana sığar bilemiyorum.
Odaya geçtim. Perdeyi açtım. Aya bakarak dua ettim. Beddua etmedim. Ama yengemin uğradığı bu zulüm bitsin istedim. Onları da gecenin ortasında karanlığı açan ayı yaratan, hiç bir şey kendisinden gizli kalmayan Allah’a havale ettim
Her ne olursa olsun bir kadın kendine bunu yapmamalı.her ne olursa olsun, bir kadına bu yapılmamalı.
Ben şahsen kocasının akrabalarından bir olarak değil, kardeşi olarak destek olmak için geldim. Yengemi zaten benden başka savunan yok maalesef. Zaten üzüldüğüm diğer bir nokta bu kadar çaresizce beklemesi. Harekete geçip hem eşine ve diğer kadına; hem kendisine suçlayanlara haddini bildirmemesi..diğer kızın tehdit mesajları var. Çıplak yatak resimleri. Yani ne intikamlar alınabilecekken; böylesine gecenin 1inde camda hala umutla adamı bekliyor olmasının çaresizliğine üzüldüm.Her ne olursa olsun bir kadın kendine bunu yapmamalı.
Hadi her türlü olanaktan mahkum olsun, ailesi arkasında olmasın. Kimse yok mu ailenizde şu adinin ağzını gözünü dağıtacak? Bir de ne münasebet o adamın akrabaları misafir olacak?
Sözüm size değil; fakat evde üç çocuğuyla bekleyen yeni doğum yapmış kadını "Kocana sahip çıkmadın." diye suçlayarak o şeref yoksunu kaynınızı koruyan herkesi kovamıyor mu evden? Lohusa cinneti de mi duymamış bu kadın?
Az derdi var bir de koca akrabalarıyla uğraşıyor. Yazık yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?