Zor olmuyor mu size?Eskiden sevmezdim.
Ama artık mecburiyetten seviyorum.
Kocam çok sever misafiri ve sürekli yemeğe,kahvaltıya birileri gelir.
Alıştım artık.
Yok.Zor olmuyor mu size?
Erkeklere basit geliyor. Ama yemek, hazırlık,sunum hepsi kadına bakıyor.
Siz vazgeçirmeye çalışmadınız mı bu huyundan?
Evet hiç kimseyi çağırmasa maç izlemeye mutlak birini çağırmak ister.Haftaiçi bende tahammül edemem. Zaten sabah erken evden çıkıp akşam gidiyoruz iş yerinde yoruluyorum bir de misafir çekemem. Ayda yılda bir olsa ses çıkarmam tabi de siz iyi dayanıyorsunuz eşinize anlatın yorulduğunuzu haftasonu çağırsın hergün misafir mi olur. Allahtan eşimde bende evi seviyoruz sakinliği seviyoruz.
Ben iki türlünün de fazlasını sevmiyorum.Misafir seviyorum.
Ama misafirlige gitmekten nefret ediyorum. Bu sanirim annemin "sen cagir arkadasini bizde oynasin"in buyumus hali.
Calismadigim icin h ici h sonu kavramim yok.
Haftaici ailede disi birilerini almiyoruz pek, davetsiz misafiri hicbir turlu sevmiyoruz zaten.
Esin abartiyor misafir isini gibime geldi.
Çocuğa yemek yedirdik, giydirdik, ben giyindim anca çıktık diye diye 21:00i geçiyor gelmeleri. Çocukta demelerine göre gece 2den aşağı yatmıyormuş.Habersiz misafir sevmem
Haberlisine hazırlık yaparım
Ama eşiniz gibi hergün birileri de gelsin istemem, kalabalığa bayılmam
Tadında olmalı bazı şeyler
2 yaşında çocukları olup 21:00 de gelip geç saatlere kadar oturan aileye şaşırdım, çocuğun uyku saati kaçta acaba
Aşk olsunhaberli ve ayda 3-4 ü geçmeyecek şekilde yatılı ve çocuklu olmayan ve KEDİDEN KORKMAYAN misafiri çok severim
Pür neşe gezdirirlerse çocuğun uykusu gelmez tabiÇocuğa yemek yedirdik, giydirdik, ben giyindim anca çıktık diye diye 21:00i geçiyor gelmeleri. Çocukta demelerine göre gece 2den aşağı yatmıyormuş.
Yani bizde gece mamasını yapıyor yediriyor pijamasını giydirip öyle götürüyor eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?