Kayınvalidem çok derdi habersiz gidelim uğraşmasınlar diye. Söyleye söyleye alıştırdım artık. Habersiz gitmek kadar saçma bir şey var mı yahu? Adam belki donla oturuyor evde.Hafta ici ben de sevmem.bir de pazar akşamı. Ütü oluyor. Senin, Çocuğun banyosu falan.biraz temizlikle uğraşmış yada gezmiş oluyorum.yorgun oluyorum haliyle.cuma ve cumartesileri çok uygun.hem gitmek hem misafir ağırlamak için. Çünkü ertesi gün dinlenebilirsin.
Bir de habersiz misafiri sevmem.cok yakın arkadaşlarım dışında. Geçen eşimin arkadaşı 1 saat kala aramış gelcez diye.evde bişe yok.evime ilk defa gelcekler.ay tam sinir stres oldum.allahtan pasta yapmıştım kızıma. Denk geldi.bir de zahmet vermeyelim diye habersiz gelenler var.onlar tam sinir.
Ay baktım da ben misafir sevmiyomusum ya....özetle haberli gelsin canımı alsın.
geçenlerde arkadaşım geldi.Haberli , getir götüre yardım edecek insafa sahip , çocuksuz , köpek seven misafirler olsun istediği zaman gelsin
Öyle misafirin başımın üzerinde yeri var iştegeçenlerde arkadaşım geldi.
o da çalışıyor.hemen sevdiğini bildiğim şeylerden yaptım.
yedik.sofrayı beraber topladık.ben çamaşır asarken o da mutfağı topladı.
el birliğiyle güzel bir akşam geçirdik.
çalışıyoruz her şey zaman istiyor.:)
Kayınvalidem çok derdi habersiz gidelim uğraşmasınlar diye. Söyleye söyleye alıştırdım artık. Habersiz gitmek kadar saçma bir şey var mı yahu? Adam belki donla oturuyor evde.
O.misafirler hafta sonu izin alarak gelsin vakitlice.kalksin esinizde eve.size yardimci olsun bak nasil guzel guzel agirliyorsunuz,haklisiniz bence kesinlikle bende zamansiz misafir.sevmiyorum.ha.muhabbet cok guzel oluyor ama.dun aksam bizde komsular varken akrabasi komsumuzu ariyor.gitmeyin bizde geliyoruz diye insanin. Tadaaa ev sahibesi beniiim bana sorsanaaa diyesi geliyor,erkeklerin.bu misafir.huylarinida.cok.sevmiyorum ev toplumun hadi toplu diyelim yemek.varmi ?hadi.oda var halin varmi soran yokMerhaba hanımlarİyi haftalar olsun hepimize.
Çok büyük bir dert değil ama siz nasıl yapıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz merak ettim.
O yüzden açıyorum konuyu.
Eşim misafir çok sever, hafta içi veya haftasonu ya sürekli biz arkadaşlarına gidelim ya da hep onlar bize gelsin ister.
Hafta içi sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. Eve gelmem 8.
Yemek bulaşık vs derken saat 9 oluyor.
Sonra bir duş alıp sakince oturmak istiyorum.
Bazı arkadaşlarımız da sağolsun biraz vakitsiz.
2 yaşında çocukları var hep onu bahane ederek akşam en erken 21:00-21:30 gibi anca geliyorlar oturmaya. Dönüşleri de gece yarısını buluyor.
Hafta içi pek tahammül edemiyorum misafire.
Bir de dışarıda da olsak evde oturuyor da olsak sürekli arkadaşlarının çocuklarını beklemek zorunda kalıyorum.
Yani kalkıcaz diyelim, arkadaşları hemen ay dur mama yediriyim, ay dur pijamasını giydireyim vs vs diye bekletiyorlar.
Yanlış anlaşılmasın kınamıyorum ancak benim çocuğum yok olduğu zaman tabi ki bende yaşıcam aynı şeyleri ancak vakitsizlikleri ve plansızlıkları beni kızdırıyor.
Haftasonları da eşimle baş başa bir şeyler yapmak istiyorum ama o hep arkadaşlarını dahil etmek istiyor.
Zaten kayınvalideyle yaşıyoruz dolayısıyla pek yalnız kalma şansımız olmuyor.
(Kayınvalide konusunda kesinlikle şikayetim yok. O sebeple beni ordan vurmayın kabul etmeseydin beraber oturmayı diye)
Ben daha evcilim evde olalım çay demleyelim uzatalım ayaklarımızı.
Ancak eşim sürekli kalabalık olmak istiyor.
Nasıl ifade edebilirim kendimi?
Benim evime gelen giden kimsem pek yok. Ancak asosyal de değilim. Sadece herşey de abartıyı sevmiyorum.
Siz sever misiniz hep misafir hep misafir
oyle oldumu bozup atacaksin o adamiO.misafirler hafta sonu izin alarak gelsin vakitlice.kalksin esinizde eve.size yardimci olsun bak nasil guzel guzel agirliyorsunuz,haklisiniz bence kesinlikle bende zamansiz misafir.sevmiyorum.ha.muhabbet cok guzel oluyor ama.dun aksam bizde komsular varken akrabasi komsumuzu ariyor.gitmeyin bizde geliyoruz diye insanin. Tadaaa ev sahibesi beniiim bana sorsanaaa diyesi geliyor,erkeklerin.bu misafir.huylarinida.cok.sevmiyorum ev toplumun hadi toplu diyelim yemek.varmi ?hadi.oda var halin varmi soran yok
aynen katiliyorumBurada kocası misafir sevmeyen yok galiba.
Hizmeti kadınlar yaptığı için olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?