Misafir sevmemek anormal bir durum mu ?

oyledegilboyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
303
-4
28
35
Maalesef böyle bir durumum var.Bazen insanlara bakıyorum ne güzel misafirliğe gidip geliyorlar.Sonra aman kafam kaldırmıyor benim boş ver diyorum.Az önce de eşime şurayı temiz tutalım biri gelince rezil oluyorum dedim kimse gelmiyor ki dedi bir şey ima etmeye çalışıyor herhalde.Annemler geliyo ablam geliyo diyorum 2 ayda bir diyor dalga geçer gibi.Çocugumuz yok bu arada yeni evliyiz(2 yıl kadar)

Maalesef böyle bir durumum var.Bazen insanlara bakıyorum ne güzel misafirliğe gidip geliyorlar.Sonra aman kafam kaldırmıyor benim boş ver diyorum.Az önce de eşime şurayı temiz tutalım biri gelince rezil oluyorum dedim kimse gelmiyor ki dedi bir şey ima etmeye çalışıyor herhalde.Annemler geliyo ablam geliyo diyorum 2 ayda bir diyor dalga geçer gibi.Çocugumuz yok bu arada yeni evliyiz(2 yıl kadar)
Bazı insanlarda olabiliyor bu durum bi süre sizde misafirliğe gidin karşı tarafı çay kahve içmeye çağırın belki alışırsın

Hayir anormal bir durum degil. Bende sevmiyorum arada canim istiyor birilerini oyle cagiriyorum.

İnsanlar var yaşlanmışlar soruyorum akrabanız var mı yardım edecek yok diyorlar,
Çocuğunuz yanınızda mı yok diyorlar
Arkadaşınız var mı diyorum yok diyorlar
Ama en mutlu olan sosyal ilişkilerini kayıp etmemiş yaşlı insanlar arkadaşları olan

Anormal bir durum değil. Ancak ev hep temiz olmalı elbette, sadece misafir için temizlik yapılmıyor ki, orada yaşıyorsunuz.
affınıza sığınarak söylüyorum tuvalet kireçli sudan dolayı aşırı sararıyor. güç bela düzelttim zehirleniyordum(çamaşır su dök bir durum değildi neler neler denedim ponza taşı dahil.düzelmemişti)neyse orayı kullanma diğer tuvaleti kullan biri gelince rezil oluyorum demiştim, ben mi alınganlık yapıyorum ki insan sevmeyen biriyim gözünde.geçen anneme de kızınız pek insan srvmiyor galibs dedi şakayla karışık ona da cok bozulmuştum

affınıza sığınarak söylüyorum tuvalet kireçli sudan dolayı aşırı sararıyor. güç bela düzelttim zehirleniyordum(çamaşır su dök bir durum değildi neler neler denedim ponza taşı dahil.düzelmemişti)neyse orayı kullanma diğer tuvaleti kullan biri gelince rezil oluyorum demiştim, ben mi alınganlık yapıyorum ki insan sevmeyen biriyim gözünde.geçen anneme de kızınız pek insan srvmiyor galibs dedi şakayla karışık ona da cok bozulmuştum

İyide böyle niye bir şey istiyorsunuz? Zaten misafir gelmeden ayrıca bir temizlik yapılır. Her hafta misafirde gelmiyormuş. Niye adamı böyle sıkıştırıyorsunuz, söyleyin çıkarken tuvaleti temizlesin. Tuvalet temizleyici döküp, bekleyecek, sonra sifona basacak.

İyide böyle niye bir şey istiyorsunuz? Zaten misafir gelmeden ayrıca bir temizlik yapılır. Her hafta misafirde gelmiyormuş. Niye adamı böyle sıkıştırıyorsunuz, söyleyin çıkarken tuvaleti temizlesin. Tuvalet temizleyici döküp, bekleyecek, sonra sifona basacak.
maalesef öyle temizlemeyle geçmiyor belirtmiştim aslında.klozet sarı olunca insanlat pis de temizlememişim sanıyor.hatta bir arkadaşım gelince de açıklama yapmıştım yıkadım yıkadım çıkmadı of diye

maalesef öyle temizlemeyle geçmiyor belirtmiştim aslında.klozet sarı olunca insanlat pis de temizlememişim sanıyor.hatta bir arkadaşım gelince de açıklama yapmıştım yıkadım yıkadım çıkmadı of diye

İyide sizin eski konunuza baktım, sizin evde işlerini ağırlıkla eşinizin yaptığını yazmışsınız. Misafir gelince de rica edersiniz diğer uygun tuvaleti kullanırlar. Sizin eviniz olduğu kadar eşinizinde evi orası. Evde 2 tuvalette varmış. Pekte büyütülecek bir şey yok ortada.

Ne ima etmiş olabilir eşiniz? Eve gelen giden azsa bunun nesinden rahatsız oldunuz, öyleyse öyledir.

Evinize pek misafir gelmiyorsa, gelen de iki ayda bir sadece sizin ailenizde onu icin kasmaya gerek yok cidden eşinizin dediğinde abes bir durum yok gibi.

İyide sizin eski konunuza baktım, sizin evde işlerini ağırlıkla eşinizin yaptığını yazmışsınız. Misafir gelince de rica edersiniz diğer uygun tuvaleti kullanırlar. Sizin eviniz olduğu kadar eşinizinde evi orası. Evde 2 tuvalette varmış. Pekte büyütülecek bir şey yok ortada.
ebeveyn odasında diğer tuvalet üst katta yani kimseyi üst kata çıkarmıyorum yakın akraba hariç

Erkekler misafiri çok severler,

yemek kadında, tatlı kadında çerez kadında çay kahve kadında temizlik kadında

Erkeklere misafirin en tatlı kısımları kalıyor hem ziyafet çekiyorlar hem hoş sohbeti hem de itibarları artıyor,

o yüzden eşinize bu konuda çok yüz vermeyin.

Misafir de şöyle; misafirine bağlı, ağır yemekli misafir ayda bi anca gelmesini kaldırabilir her kadın.

Ama bazen mesela kankalarınızla mutfakta sadece kahve keyfi için buluşmak güzel olur. Onu yapın bence. Size de eğlence olur.

Erkekler misafiri çok severler,

yemek kadında, tatlı kadında çerez kadında çay kahve kadında temizlik kadında

Erkeklere misafirin en tatlı kısımları kalıyor hem ziyafet çekiyorlar hem hoş sohbeti hem de itibarları artıyor,

o yüzden eşinize bu konuda çok yüz vermeyin.

Misafir de şöyle; misafirine bağlı, ağır yemekli misafir ayda bi anca gelmesini kaldırabilir her kadın.

Ama bazen mesela kankalarınızla mutfakta sadece kahve keyfi için buluşmak güzel olur. Onu yapın bence. Size de eğlence olur.
bir ara çok severdim ama o da külfet geliyor artık yaşlandım galiba kimseyi kafam kaldırmıyor sanki

Anormal değil çünkü bizim insanımız misafir ağırlama işini çok abartıyor bu yüzden çok zahmet verdiğinden yeni nesil evlilerin önemli bir kısmı hiç sevmiyor misafiri.

Ben mesela arkadaşlarımın gelmesini çok seviyorum çünkü evin sağına soluna bir kusur aramak için bakmayacaklarını biliyorum. Evde ne varsa önlerine onu koyarım yerler. Ama akrabalarda böyle olmuyor. Cidden çok kasıyorlar beni. O yüzden ben de maalesef kendilerine bir garezim olmasa da akraba ağırlamayı pek sevmiyorum

Peki arkadaş çevrenizle yakınlarınızla genelde dışarda mı görüşüyorsunuz

Bende hiç sevmiyorum
Ama bazen mecbur kalıyorum emrivaki oluyor ya da bir şekilde çağırmak zorunda kalıyoruz
Onlar gelmeden mutlaka evi temizliyorum (normalde çalıştığım için haftada 1 temizlik yetiyor)
3 çeşit ikramlık yapıyorum saygıda küsür etmiyorum misafir bereketi ile gelir neticede goygoyculuk yapıp yolcu ediyorum ne yapalım mecburiyetler

Bende yakın dostlarım ve kardeşlerim değilse çok sevmem.Eşim bayılır.Yıllar içinde kazanan ben oldum tabiki.😂

Görev dağılımı nasıl bilmiyorum ama genelde ev işleri kadın ağırlıklı oluyor en yardım edeninin bile :)

Temizliği, yemeği, içecekleri eşim yapsa ben de misafirseverim 😛

Kafede buluşmanın daha güzeli ve daha rahatı daha ne olsun :)))

Back
X