Annem pasif kalıyor hatalı bana göre. Teyzem.çocuklarına laf bile söyleyemez ödü koparBitmez bunlar. Anneniz izin vermiycek en basta sizi elestirmesine. teyzenizin çocukları teyzeniz kadar düşünceli miymis?
Zaten beni üzen durduk yere dedikodu yapması evim küçük o yüzden cagirmadim ama suclandimDedikoducu teyze
Yarın git anneannenin tonton yanaklarından öp gönlünü almış olursun zaten.
Teyzem çok sever bizim üzerimizde baskı kurup kotulemeyiYarın hızlı davran konu açılmadan ananeni davet et. Teuzen yanlış yapmış , alınmasın kadincagiz
Annem pasif kalıyor hatalı bana göre. Teyzem.çocuklarına laf bile söyleyemez ödü kopar
Annen pasif kalıyorsa sen bildir haddini. Annen onun cocuklarini elestiriyor mu? Müsaade etmeyin uzaktan moralinizi bozmasına fırsat vermeyin anne kız.Annem pasif kalıyor hatalı bana göre. Teyzem.çocuklarına laf bile söyleyemez ödü kopar
Aslında olan da bu anneannem istediği zaman gelebilir misafire lüzum Yok ki amaç beni kötülemekAnneanneniz alındıysa eğer ona; anneanneciğim seni yalnız ağırlamak istedim, biz bize olalım rahat konuşalım diye çağırmadım, alınacağını bilseydim çağırırdım dersiniz, gönlünü almış olursunuz.
Annem diyemezki. o da ani oldu gittim öyle falan demiş ona da kızdım aslındao zaman sizden de ödünün kopmasını sağlayın..
bu ne böyle durduk yere ortalığı karıştırmış..
keşke annen evet uygun görmedi deseydi..
Annem onun gibi kusur aramaz kusur kapatır aksine.Bildiğin canımı sıktı kadın telefonla heryere yetiyorAnnen pasif kalıyorsa sen bildir haddini. Annen onun cocuklarini elestiriyor mu? Müsaade etmeyin uzaktan moralinizi bozmasına fırsat vermeyin anne kız.
Annem onun gibi kusur aramaz kusur kapatır aksine.Bildiğin canımı sıktı kadın telefonla heryere yetiyor
Annemler iki kardeş teyzem sehir dışında yazları geliyor sadece aklı sıra uzaktan kumanda ederek millete yoneterek vicdanını rahatlatıyor ilgili evlat rollerine giriyorBu teyzeye pabuç bırakmayın lutfen. Bizden biliyorum. Sadece annenizi arayip ona kendi kızını cekistirmekle kalmaz, varsa diger dayi ve teyzelerinizi de örgütler, doldurur. Önünü kesin haddini bilsin gec degil anneniz arayıp hala diyebilir kızımı bana eleştirme diye. Kendi çocukları biliyor mu anneannenizin kıymetini ?
Bende öyle düşündüm tanımıyor hiç birini yaşıtı desen değil akraba desen değil alaka kuramadık bozulmalarina şaşırdımCagirmak zorunda degilsin. Kv komsu varmis ne alaka yani? Koloni olmak zorunda degilsiniz.
Teyzen isguzarlik yapmis. Tek aciklamasi bu.Bende öyle düşündüm tanımıyor hiç birini yaşıtı desen değil akraba desen değil alaka kuramadık bozulmalarina şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?