• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafir sorunu

Ay bak bu çok mantıklı goruştuk nasılsa olur dimi dur ben bunu bi deneyeyim ya da arayana selamlaştıktan sonra ayy canım bende tam seni arayacaktım yarın sana gelmeyi planlıyordum mu desem bana ilham veriyosunızz :KK70:
de valla bos gonderme ,kim ararsa soyle , dogum oncesin telizlige yardim ediyim diye kimse aramaz zaten :))
ora gidincede çocuklara sahip çikma ,hatta evde tembihle az co$sunlar:KK53::KK53:
belki sana geri gelmezler sen on lara geeri gideme diyeee:KK48::KK48::KK48::KK48:

Ben misafir sorunu ile ilğili konu açanların kendinde hata buluyorum.yanlış anlamayın ama sorun karşı tarafta değil sizde.
Bende evliyim eşim dostum çevrem çok.
6 yaşında oğlum var.
Her zaman bi sınırım vardı.
Bunu eşimede anlattım hatta öğrettim.
Benim evim huzurhanem.
Hafta içi asla misafir almıyorum gitmiyorum.
Eşim işten gelip dinlemiyo çocuğum okuldan geliyo ödev yapıp oyun oynuyo.
Hepimiz birarada oluyoruz.
Dan dun komşu kapımı çalamaz.
Kimse hafta içi gelemez ve gitmem.
Yani sınırınız olsun hayatınızda.
Hayırlı doğumlar.
Çocuklarınızla ve eşinizle huzurlu bi yuva sunun kendinize.

Ya inanamıyorum valla sizede acıdım :KK43: valla acayip insanlar var ya şu yazdığınız misafir tipi tam bana gelenler işte çok görüşmek istiyorsanız siz çağırın dimi ama
Hiç baş edilmiyor ben misafiri çok severim herks de bunu biliyor ama tabi şu halimle pek de sevilmiyor.napalım artık öyle böyle geçiyor hareket iyidir diyoruz bizde avutuyoruz kendimizi :halay:

de valla bos gonderme ,kim ararsa soyle , dogum oncesin telizlige yardim ediyim diye kimse aramaz zaten :))
ora gidincede çocuklara sahip çikma ,hatta evde tembihle az co$sunlar:KK53::KK53:
belki sana geri gelmezler sen on lara geeri gideme diyeee:KK48::KK48::KK48::KK48:
Ahahha kesin yapıcam kaçarı yok işe yararsa yazarım benim durumumda olan epey kişi varmış :D

Ben misafir sorunu ile ilğili konu açanların kendinde hata buluyorum.yanlış anlamayın ama sorun karşı tarafta değil sizde.
Bende evliyim eşim dostum çevrem çok.
6 yaşında oğlum var.
Her zaman bi sınırım vardı.
Bunu eşimede anlattım hatta öğrettim.
Benim evim huzurhanem.
Hafta içi asla misafir almıyorum gitmiyorum.
Eşim işten gelip dinlemiyo çocuğum okuldan geliyo ödev yapıp oyun oynuyo.
Hepimiz birarada oluyoruz.
Dan dun komşu kapımı çalamaz.
Kimse hafta içi gelemez ve gitmem.
Yani sınırınız olsun hayatınızda.
Hayırlı doğumlar.
Çocuklarınızla ve eşinizle huzurlu bi yuva sunun kendinize.
bunun farkındayım diyorum ya öyle alıştırdık sanırım ama bişey soylicem nasıl başardınız hani kırmadan dokmeden mi yoksa gayet açık ve net bi şekilde mi soylediniz o şekilde kırılan çok kişi oldu bana reddettim diye e napıyım yorgunum ama vicdan yapıyorum işte

Hiç baş edilmiyor ben misafiri çok severim herks de bunu biliyor ama tabi şu halimle pek de sevilmiyor.napalım artık öyle böyle geçiyor hareket iyidir diyoruz bizde avutuyoruz kendimizi :halay:
Ben sezeryanla yapıyorum erken doğum riskim var bana hiç iyi değil hareket :D açıkça söyledim bugün bakalım :)

bunun farkındayım diyorum ya öyle alıştırdık sanırım ama bişey soylicem nasıl başardınız hani kırmadan dokmeden mi yoksa gayet açık ve net bi şekilde mi soylediniz o şekilde kırılan çok kişi oldu bana reddettim diye e napıyım yorgunum ama vicdan yapıyorum işte
Ben açık ve net söyledim.
Çünkü net olduğumu anladınlar diye.
Sen başkasını kırmıycam diye eşini evini ve kuzularını ihmal ediyosun.degermi?
Ben kabul etmediğim gibi gitmiyorum da.
Gidersem gelme hakları olur.
Bir komşum var 2 çocuğu var sürekli bana kahveye gelmek istiyodu.
Çocukları çoooook yaramaz arsız kafam kaldırmaz yani biliyorum.
Açık açık şunu dedim sabah çocuklar okuldayken gel kahvemizi içelim 5 dk.
Tmm dedi ve öyle aldım.
İçti kendi başına gitti.
Herzaman açık ve net ol kazanırsın kafan rahat olur.

2o yaşında misiniz 3 çocuk olduğuna göre 17 de falan evlendiniz heralde birazdan esiniz pedofili ile suclanacak hazirlikli olun konuma bakarsaniz anlarsınız bu benim fikrim değil yanlış anlamayin iyi geceler

Merhaba hanımlar benim sorunum şu ki 31 haftalık hamileyim iki tanede çocuğum var onlara eve zor yetiştiriyorum derken kafama sürekli misafir çıkıyo zaten ağırlaştığım için evimin işlerine bile yetişemiyorum yardımcı tutuyorum ara sıra eşimin akrabaları olsun etraftan sağdan soldan beni arayıp yarın sana gelicez diyolar bi kere iki kere geçiştiriyorum ama artık gelsinlerde kurtarayım moduna giriyorum ayıp olur diye gelin diyorum yahu ne yapsamda şu problemi aşsam
Ben direk söylüyorum. Dogumdan sonra bol bol gelirsiniz simdilik kusuruma bakmayin ev islerine bile yetisemiyorum sizide güzelce agirlayamazsam icim rahat etmez diye. Kadin kadinin halinden anlar diyorum:)

2o yaşında misiniz 3 çocuk olduğuna göre 17 de falan evlendiniz heralde birazdan esiniz pedofili ile suclanacak hazirlikli olun konuma bakarsaniz anlarsınız bu benim fikrim değil yanlış anlamayin iyi geceler

Yok artık 17 yaşında bir kızla beraberlik yaşayan bir adam nasıl pedofili olarak nitelendirilebilinir? Yanlış doğru tartışılır ama pedofili asla değil. Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık olarak tanımlanıyor ki bu da 15 yaş altını kapsar.

Bahaneye gerek mı var yahu karnın burnunda hızmet mı edeceksın bı de.. de kı kendımı ıyı hıssetmıyorum kusuruma bakmayın. Bıttı !

Ne kadar düşüncesiz insan var yahu bu akrabalarınız hiç hamile kalmamış mı? "Hamileliğim ağır geçiyor üstüne çocuklarla uğraşmak beni çok yoruyor kusura bakmayın şu sıralar misafir kabul edemiyorum doktorum da fazla ayakta durmamamı söyledi zaten" falan diye doğuma kadar ayaklarını kesmiş olursunuz. Loğusalık döneminizde de misafirliğe gelip çay çorba bekleyecek kadar şuursuz değillerdir umarım.

Size açtığınız konuda gereksiz yüklenildi haklısınız. Erken yaşta evlilik yaşamışsınız ama bunun geri dönüşü yok artık, konu dışı muhabbete döndü. Eşinize de zaten pedofili denemez, dememiz için sizin 13 yaşında veya daha küçük olmanız gerekirdi bu şüpheye kapılmadan içinizi rahatlatacaktır sanıyorum. Hanımlardan ricam, kendi kendimize böyle ağır tanılar ve ithamlardan kaçınalım. Yaralayıcı olabiliyor görüldüğü üzere.

Senlik bir şey yok ki bu onların düşüncesizliği gelmeyiversinler ölecekler mi sanki ? Sinir oluyorum ısrarla anlamayan insanlara.

Misafir kabul etmiyorum diyeceksiniz. İlk aradıklarında bunu söylerseniz ikinci kez arayamazlar.

Yok zaten içimde bir şüphe falan da. Eğer bana öyle yazan arkadaşların söylediği doğruysa ettafimdaki bir çok insan pedofili çünkü şimdi lise 2 de lise 3 te yani 16 17 yaşındaki kızların 20 yaş üzeri erkeklerle sevgili olduğu çoook insan tanıyorum
yorumlarınız için teşekkür ederim

Eğer bu pedofili olsaydı bir çok kişi pedofili idi. Çünkü bir sürü kız ve erkek tanıyorum 16 17 yaşlarında kızlar ve 20 yaş üzeri erkeklerle sevgililer

Merhaba hanımlar benim sorunum şu ki 31 haftalık hamileyim iki tanede çocuğum var onlara eve zor yetiştiriyorum derken kafama sürekli misafir çıkıyo zaten ağırlaştığım için evimin işlerine bile yetişemiyorum yardımcı tutuyorum ara sıra eşimin akrabaları olsun etraftan sağdan soldan beni arayıp yarın sana gelicez diyolar bi kere iki kere geçiştiriyorum ama artık gelsinlerde kurtarayım moduna giriyorum ayıp olur diye gelin diyorum yahu ne yapsamda şu problemi aşsam

Back
X