Hepinize iyi geceler...ben on bir yillik evliyim biri sekiz yasinda digerleri sekiz aylik ikiz bebeklerim var.kvdemle evlerimiz yakin yillardir sik sik birbirimize yemege gider geliriz.ikizlerim oldugundan beri annemde kvdemde hergun yardia gelmeye calisiyorlar.onlar gelene kadar yemegimi yapmis oluyorum zaten.temizlik yaparken annem bakiyor genelde.soyle bir sorunum var kvdem kendi tarafindan her evime geleni yemege yada kahvaltiya cagirmami bekliyor.emruvakileri var gorumcemi fln alip aksama sizde yiyecez diyor.tmm normal sartlarda yapmaya caisiyodum ama ikizlerim oldugundan beri yetisemiyorum.simdi yine bi akrabalarinin bebegi oldu kirk ucurmaya yazrin bize gelmek icin haber verdiler.tutturdu kahvaltiya cagir.ya bak anne yetisemiyorum uc cocukla diyorum israrla cagirda cagir.cok bunaliyorum.kacgundur almicam dedigim halde hala israr ediyor.yumurtalarini hazirladim cayini kahvesini yapip agirlicam zaten.ama israr edince altust oluyorum.zaten kendime ayiracak vaktim yok.demin esime sardim sinirimden.benmi abartiyorum sizce yapacak halim yok gecede elli kere kalkjyorum arkadaslar esim arayip soylemis uzerine gitme yemekli misafir alamaz suan diye.ozamandan beri ne ariyo ne geliyo torunlarini bile merak etmuyo.demin esime gidelim dedim suc bende olmasin diye gitmiyor.nasil davranicam bilemiyorum artik.suan okadar yorgunumki cocuklardan ne kimsenin kaprisini cekicek nede kimseyi pohpohlayacak halim var sizce napayim
Son düzenleme: