• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir toplayan kv

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Hepinize iyi geceler...ben on bir yillik evliyim biri sekiz yasinda digerleri sekiz aylik ikiz bebeklerim var.kvdemle evlerimiz yakin yillardir sik sik birbirimize yemege gider geliriz.ikizlerim oldugundan beri annemde kvdemde hergun yardia gelmeye calisiyorlar.onlar gelene kadar yemegimi yapmis oluyorum zaten.temizlik yaparken annem bakiyor genelde.soyle bir sorunum var kvdem kendi tarafindan her evime geleni yemege yada kahvaltiya cagirmami bekliyor.emruvakileri var gorumcemi fln alip aksama sizde yiyecez diyor.tmm normal sartlarda yapmaya caisiyodum ama ikizlerim oldugundan beri yetisemiyorum.simdi yine bi akrabalarinin bebegi oldu kirk ucurmaya yazrin bize gelmek icin haber verdiler.tutturdu kahvaltiya cagir.ya bak anne yetisemiyorum uc cocukla diyorum israrla cagirda cagir.cok bunaliyorum.kacgundur almicam dedigim halde hala israr ediyor.yumurtalarini hazirladim cayini kahvesini yapip agirlicam zaten.ama israr edince altust oluyorum.zaten kendime ayiracak vaktim yok.demin esime sardim sinirimden.benmi abartiyorum sizce yapacak halim yok gecede elli kere kalkjyorum arkadaslar esim arayip soylemis uzerine gitme yemekli misafir alamaz suan diye.ozamandan beri ne ariyo ne geliyo torunlarini bile merak etmuyo.demin esime gidelim dedim suc bende olmasin diye gitmiyor.nasil davranicam bilemiyorum artik.suan okadar yorgunumki cocuklardan ne kimsenin kaprisini cekicek nede kimseyi pohpohlayacak halim var sizce napayim

Son düzenleme:
Abartmıyorsun çok haklısın ama açık açık söylediğin halde anlamayan birine ne yapılabilir bilemiyorum. Akşama sizde yiyeceğiz diyip geldiği zaman yemek göremese ne yapar mesela :)
Kendide yapar getirir ama bende isim bitsin biraz dinleneyim diyorum.dedigim dedik hic insani anlamiyor.hersey dort dortluk olucak.bulasik yika yemek yap hizmet et cok bunaldim

Evet oyle oluyor anlatamazsin anlamiyorlar..

Birlikte yemekleri azaltın.
Misafir ağırlamak istiyorsa kv evinde ağırlasın sen evinde ağırla annem bana yardıma gelecek deyin.
Esime diyorum bak anneni kirmak istemiyorum israr etmesin diye.insanin ruhuna yapisiyo resmen.yapmazsan suclu oluyosun.her allahin gunu bi yemek davasi

Siz alıştırmışsınız baştan şimdide anlamıyor. Israr kıyamette kopsa almayın böyle yaptıkça, başka türlü kurtulamazsınız.
Aynn alistirdim.ama artik kaldiramiyorum.guzel guzel soyledim yetisemiyorum diye.kendi dudugunu caliyo boyna

Mecbur bozacaksın bikaç kere, önce hayır dediginiz halde israr edip kendi dedigini yaptidemrirsa her seferinde ayni seyi yapacak ve seni dinlemeyecek.
Demin esime sardim.bak soyle israr etmesin benim evime karismasin cok istiyosa kendi alsin dedim

Sizin yerinizde olsam, kahvaltıya kabul ederim ama...
Dışarıdan sipariş eder, köpük tabakla servis yapar yollarım.
Öyle emrivakiye böyle cevap verilir çünkü!
Çok biliyorsa, kendi gelsin hazırlasın, ağırlasın!
Bugun bir kavanoz zeytin getirmis yarin kahvaltiya alirsan koy diye alamicam kimseyi kahvaltiua fln dedim.

Esine niye soyleniyorsun? Adam illa annemin dedigi olacak mofunda degilse bosuna adamin basini sisirmeyin. Kvye soyleyin diyeceginizi ve almayin misafir.
Desemde dinlemiyoki anlamiyo.mecburen esime demek zorunda kaldim.esimde alma dikkatede alma onun dedigini diyor.ama insanin sinirini oyle bozuyo.benim evime karismasin ben kimi nezaman cagircagimi bilirim dedim.

O emri vaki yapip habersiz getiriyorsa ,sende birsey hazirlama hosgeldiniz
Mutfak orada ne istiyorsaniz yapin yiyin,kusuruma bakmayin ,yetisemiyorum ,bebeklerle deyip kestirip atin ,
Yahu size yemege gelende akil yok ,
Kayinvalidenizede diyin bu gunumde boyke yapip kalbimi kirip ah alma ,bana yemin ettirme dar gununde hastaliginda elimi surmem ,donup yuzune bakmam ,
Esinize sikayet ederse,ben yirgunluktan hasta olucam her yerim kiriliyor dedim,
Oyle bisi demedim diyin ,
Sizinki gibi kv boyle davranilmayi hakkediyor

Back
X