- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dağın zirvesinde yaşaması gerekenler çocuk yetiştirilmeyenler olmalı .
Çocuk yetiştirmeyi bilmeyen doğurmasın , biz de çocuktuk ama misafirlikte kurallar vardır onlara göre hareket ettik .
Misafir ağırlamak zevk almak için yapılır , evin yaşanmaz hale dönmesi için değil bence .
Evet ergenlik yıllarımdan beri böyleyim 21 yaşındayım şuanda hala sinir oluyorum. Böyle olmak istemezdim sonuçta kendi akrabalarım ama valla elimde değil![]()
Dağın zirvesinde yaşaması gerekenler çocuk yetiştirilmeyenler olmalı .
Çocuk yetiştirmeyi bilmeyen doğurmasın , biz de çocuktuk ama misafirlikte kurallar vardır onlara göre hareket ettik .
Misafir ağırlamak zevk almak için yapılır , evin yaşanmaz hale dönmesi için değil bence .
Her şey ailede bitiyor. Bizde çocuk olduk misafirliğe gitmeden annem uyarirdi yerinizden kalkmayin evde sorarim hesabini diye. Simdi hey yavrum hey kadinin çocuğu evdeki tüm eşyalarimizi kirdi kadin gülerek yavrum elin filan kesilir dikkat et diyor. Gel de bunun saçini başini yolma. Bebelerinize sahip çikin hanimlarrrrrrr![]()
Blaa blaaa blaaa
Böyle durumlarda uzatmak yerine he der gecerim
Evet sizinle aynı fikirde olmayanlar iyi eğitim veremeyen asalak anneler oluyo çünkü.
Yakınlarım öğretmen olduğu için veliler ile iç içeyim . Kimin nasıl anne olduğunu yeterince biliyorum . Merak etmeyin .
Ha cocugun elinden kiymetli kirilan esya yok valla gunluk hayattada bu sekilde ifade ediyorsaniz kendinizi size buyuk sıkıntı bi ozür bile dilemedi karşılığı neyse vereyim demediği icin kizmiyorsunuzda cocugun eli kesilmesin diye dikkat et demesine bozuluyorsunuz.Her şey ailede bitiyor. Bizde çocuk olduk misafirliğe gitmeden annem uyarirdi yerinizden kalkmayin evde sorarim hesabini diye. Simdi hey yavrum hey kadinin çocuğu evdeki tüm eşyalarimizi kirdi kadin gülerek yavrum elin filan kesilir dikkat et diyor. Gel de bunun saçini başini yolma. Bebelerinize sahip çikin hanimlarrrrrrr![]()
Ben hiçbir eşya vs çocuklardan kiymetli görmem.Hepimiz farkli düşünüruz tabii...benim nelerim gitto ohooooHer şey ailede bitiyor. Bizde çocuk olduk misafirliğe gitmeden annem uyarirdi yerinizden kalkmayin evde sorarim hesabini diye. Simdi hey yavrum hey kadinin çocuğu evdeki tüm eşyalarimizi kirdi kadin gülerek yavrum elin filan kesilir dikkat et diyor. Gel de bunun saçini başini yolma. Bebelerinize sahip çikin hanimlarrrrrrr![]()
13 yaşında ki çocukta mi evi dağıtıyor.Her zaman o 9 çocuk birlikte değil sadece bayramlarda 9 u da geliyor bide önemli günler olursa işte. Ama geldi mi yine en az 4 çocuklu geliyorlar onlar bile yetiyor inanınAnneleri salıyorlar odaya kendileri salonda :)
Bence haklısınız. Elalemin eşyasını, çekmecesini karıştırmak, malına zarar vermek çocukluğun bir parçası değildir. Bu, çocuğunu yetiştiremeyen, terbiye vermemiş zihniyetlerin ürünü. Rahat, saldım çayıra tipli annelerden hoşlanmam. İnsan çocuğuna sahip çıkmayı bilecek, hele de başkasının evinde. Çıkamıyorsa da götürmeyecek çocuğunu kimseye. Düzgün yetiştirilmiş çocuk da görüyoruz, yetiştirilmemiş de. Kimse kimseyi kandırmasın burada.
Yapabileceğiniz şeylere gelince... Özellikle girilmesini istemediğiniz odaların kapısını kilitleyin. Ortalıkta kırılacak eşya bırakmayın. Çocukların dikkatini farklı yere çekin. Televizyon açın, video açın, oyun bulun filan. Hatta yakın akraba çocukları için evinide oyuncak, boyama kitapları gibi şeyler bulundurabilirsiniz. Aslında bunlar o çocukların annesinin yapması gereken şeyler, ama onlar sorumsuz olunca iş size kalıyor malesef.
Bunun annelikle ne alakası var? Dunyanın tek annesi siz, tek çocuğu da sizinki mi? Burada insanları saf yerine koyuyorsunuz. Çocuğunuzu yetiştiremiyorsanız sahip çıkamıyıorsaniz çıkamıyorsunuzdur. Çocuğunuzun verdiği zarara kizan insanlara laf atıp bir de üste çıkıyorsunuz, pes.Aa tabiki biliyorsunuzdur cünkü anneliğin nasıl olduğunu öğrenmek tamda bu demek yakının öğretmense tamamdır kusura bakmayın hadsizlik ettim
Hayırlı geceler...
13 yaşında ki çocukta mi evi dağıtıyor.
Evet siz ve sizin gibiler abartıyorsunuz
Cıkın bi dağın zirvesine tek başınıza yaşayın tek bi Allahın kuluda size gelmesin cünkü eminimki anneniz siz cocukken kimsenin kapısını acmamıştır.
İnsanız ya hepimiz cocuktuk ne cabuk unutuluyor cocukluk hallerimiz yazık
Aa tabiki biliyorsunuzdur cünkü anneliğin nasıl olduğunu öğrenmek tamda bu demek yakının öğretmense tamamdır kusura bakmayın hadsizlik ettim
Hayırlı geceler...