misafir ve tavırları

Bu kadar unutkanlık dalgınlık normal değil. Ciddi bir sağlık sorunu olabilir. Konuşsanız bir kontrole gitse?

Bu kadar unutkanlık dalgınlık normal değil. Ciddi bir sağlık sorunu olabilir. Konuşsanız bir kontrole gitse?
Konuşsam, bilikte gidelim diyecek. Çok da bilmiyor şehri haklı olarak. Gerçi hastanenin açılıp açılmadığını da bilmiyorum. Şİmdi ev taşıma telaşı da var. Ben sağlık sorunu olduğunu düşünmüyorum, belki bize söylemiyordur ama bence yaşama alışkanlıklarıyla alakalı bir durum.

Konuşsam, bilikte gidelim diyecek. Çok da bilmiyor şehri haklı olarak. Gerçi hastanenin açılıp açılmadığını da bilmiyorum. Şİmdi ev taşıma telaşı da var. Ben sağlık sorunu olduğunu düşünmüyorum, belki bize söylemiyordur ama bence yaşama alışkanlıklarıyla alakalı bir durum.
Günde bir kaç defa suyu, ışığı açık unutması alışkanlık olamaz bence. Durum ciddi olabilir. Korona hastalarına bakmayan hastaneler var. Ben bu salgın sürecinde hastaneye 3-4 kere gitmek zorunda kaldım çocuklarım olduğundan. 2 kez de arkadaşım eşlik etti. O sizin kuzeniniz, yabancı olduğu bir yerde ve siz ev sahibisiniz, tavrınızı garip buldum açıkçası.

3 hafta cok bile dayanmissiniz hayir kurumu degilsiniz cekmek zorunda hic degilsiniz . 27 yasinda yetişkin bir bireyden bahsediyoruz. Cocuk ya da ergen olsa anlarim. İki secenek var :
1. Kasıtli yapiyor .
2. Ciddi yan etkileri olan beynini uyuşturan antidepresan kullaniyor. Takip edin ilaç falan içiyormu . Bence direkt annesiyle konusun kocamla aram acildi kizinin yaptiklarindan deyin ve gönderin

selam arkadaşalr, kısa bir şey soracağım. Kuzenim mecburi durumlardan dolayı üç haftadır bizde kalıyor. Almanyaya gidecekti ama izin alamadı henüz. Sorun şu ki biraz unutkan, dalgın, aklı havada. Baktığını görmüyor, uyarsak anlamıyor. Banyoya gidiyor suyu açık bırakıyor, unuttum diyor. İki hafatdır belki günde üç defa aynı konuyla ilgili uyardım. Buzdolabının kapağını açık bırakır, sabaha kadar açık kaldı, peynirler falan hep bozdu. saç kurutma makinesini unuttu geçen, makineden bir koku yayıldı da öyle anladık banyoda olmadığını, hepimizin ödü koptu.

Kulağa tuhaf geliyor ama böyle. Yazarken bile fena oluyorum. Salak mı desem, ne desem bilmiyorum ki, geçen evden çıkıyor evin ana kapısını açık bıraktı. her gün uyar uyar. Artık alınmaya başladı, sanki haklıymış gibi. Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz, nasıl ev burası diye annesine telefonda anlatıyor.

İzin vermiyorlar daha bilen bilir, birkaç hafta daha biz de. Sonunda birimizi öldürecek. Nasıl uyarmalı ne yapmalı?
En azından misafir benim kardeşim hep öyle yıllardır kalbim çürüdü askere gitti 24 yaşında o bile düzeltmesi hala isigi gündüz yakar açık bırakır. Ama benimki annem babam şımarık büyüttü onlari. Benim lokmami sayarlardi. Belki ailesi öyle büyütmüştür arkasını topuyordur yani.

Arkandan toplayan 5 hizmetçin de olsa musluğu,buzdolabı kapağıni,fönunü kendi kapatır insan...
Hastalık değilse gıcıkligindandir
O zaman da ruh hastasi demek...her sekilde hasta yani

Akıllı telefon kullanamıyor sanırım.

Vitamin eksikliği dedim, oluyor bazılarında. Ama her bir şeyi yiyor bilemedim. Sabah mutfakta oje sürdü. Biraktı gitti öyle. . Kaldır masayı kullanıyoruz dedim. Tamam dedi kalktı masadan. Gitti geldi hala orada ojeler. Az önce ben kaldırım, masayı kullanacağız artık. Belki üç defak kaldırır mısın? dedim.

Ne vitaminiymiş bu böyle Allah aşkına? Vitamin eksikliğini herkes yaşıyor ama kimse de böyle ruh gibi gezmiyor yani neticede ilacı var, iğnesi var böyle şeylerin alsın kullansın madem bu şekilde çok sinir bozucu çünkü.

Acilen annesiyle ondan gizli görüşün hem de hemen.

Kendi evinde kaldığını düşünün, bu durum onun ölümüne bile sebep olabilir.

Şu saydıklarınız kısa süreli hafızasında ciddi bir problem olduğunu düşündürüyor, hastaneye gidip nörolojiye götürülmeli.
Hele ki eskiden böyle değil de son zamanlarda bu unutmalar başladıysa beyinde hasar olmuş bile olabilir.

Biliyorum sıkıcı akraba ziyaretini paylaşmak istediniz ama bunun altından çok kötü şeyler çıkabilir.

Psikolojik rahatsizliği olduğu aşikar. Dr'à gitmesi lazım. . Anlattiklarinizin tamamı rahatlik tan olacak bir durum değil. Covid sebebi ile hepimiz gerginiz biraz daha ılımlı sakın düşünüp kendinizi doldurmayin .. evden atsan atılmaz neticede sabredin daha iyi dusunmeye çalışın ..Sinir bozucu olabilir ama gerçekten sağlık sorunu var belli.
Makyajını onu bunu unutmayın bunları unutuyor diyorsunuz ama olabiliyor böyle şeyler. Alzaymir olan tanıdığımız da başta böyleydi ..Rahat sanılirdi ama değilmiş, aslında kız için çok kötü bi durum .

Sinirlenmek değil yapmanız gereken kuzeniniz için endişelenmek... Buu kadar dalgın ve unutkansa psikolıjik bir sorun olabilir veya nörolojik bir sorun.. Onu kırmadan psikolojik destek almaya veya bir uzmana yönlendirebilirsiniz..

Rahatsızlık diyeceğim ama yorumlarınızı okuyunca da rahatlıktan gibi de geldi. Bilemiyorum.

Çok bunaldıysanız birazda babanlara gönderin. Tek akrabası siz değilsiniz. Taşınmak için toparlanacağınızı kibarca söyleyin ve gönderin. Zaten uçuşlar başlamak üzere iki hafta kadar sonra.

Problemi olduğunu bildiği çocukları neden gönderiyorlar ya anasında babasında suç. babanız konuştuğunda anneai sesiz kaldığına göre bi bildikleri var ki susuyorlar.

Salaklıkla gevşekliğin mükemmel uyumu kuzeniniz... Ben bir rahatsızlığı olduğunu düşünmüyorum. Arkasının toplanmasına alışmış, hala aynen devam ediyor sanki tüm dünya onun arkasını toplamayı kendine görev edinmiş gibi. Örneğin dış kapıyı kapatmamasının hiç bir açıklaması olamaz. Benim eşim de gevşektir biraz, bazen çekmeceleri açar, öyle bırakır. Ama evden çıkarken kapıyı her yerinden kilitler sonra kontrol eder. Çünkü açık bırakmasının sonuçları kötü olur. Veya saç kurutma makinesini açık unutması da imkansız. Bir kere gürültüsü var yahu.

gerizekalı mı kuzeniniz? saç kurutmayı nasıl unutursun? suyun sesini de mi duymuyor? bana kasıtlı yapıyorgibi geldi gitsin evine evinde de yapıyor mu acaba bunları?

Hiç normal değil. Hadi ütüyü fişte unutursun sessizdir zira ,dolabı da kapatırken dikkat etmemişsindir aralık kalır ama saç kurutma makinesi nasıl unutulur aklım almadı. Bangır bangır gürültülü çalışan birşey o yani.
Bilemedim,belki bir sorunu vardır

Back
X