Misafir ve yemek :()

bende para yokken niye misafir cagriliyor onu merak ediyorum hemde on kişi ...yani mantikli gelmiyor bana .
. param yok 10 kişi gelecek ama ben yemekli yapacam tobe yapmam
Bende yapamam ama mutlaka zorunlu bir durum vardır gibi gibi işte olan olmuş artık bunu sorgulama zamanı geçmiş değil mi

Mercimek alma şimdi oraya para harcama . A101 den arpa Yada tel şehriye al 1 tl fiyatı

Ben olsam peynirli patatesli gözleme yaparım yanına da çay ya da ayran..
Ya da lahmacun..

Yemek tarzı istiyorsanız da düdüklüde kuru fasulye, pilav üzeri tavuk, bir de mercimek çorbası.. Yeter de artar bile.. Ortaya da salata cacık..

Arkadaslar kitap yazicam su an karar verdim cok tesekkurler elin agzi diye mi vaslik atsam dusene de bir tekme sen vur diye mi karar veremedim yani neyin derdindesiniz ozellikle elestirmek icin gelenlere ve herkese duam 1 aylikda olsa az parayla gecinmek zorunda kalmayın yoksa rezil olursunuz ev hali bu misafir de gelir bi ay bol paran olur binay 1 tl bile kalmaz gecen ay baska konudan soylemek zorunda degilim param gitti evdeki malz tukettim bu ayin basinda malz tamamlamaya kalktim 500 gitti ay basinda hemen sonra elimde kalan para arttirmaya calismama ragmen yetmedi ev bu o bozulur o hastalanir eczane parasinbilemem ne yetmedi 88 tl kaldi 50 tl harcansa bari 38 tl kenarda kalsin 24 unde gelmez 29 unda gelir bekledigim para bilemem ki ama herkes masallah cok saolun ya

Siz sikinti cekmeyin cunku gercekten kaldiramazsiniz

Aklin yolu 1 :) bende bu tavsiyeyi verdim

Tatlim bak burda hepimiz parcalandik sana fikir sunmak icin.. tabiiki elestirileceksin.. heleki bi misafire sadece 500 lira harcadigini soylemissen.. cunku herseyin fazlasi zarar azi karar demis atalar.. hani o zmn orta halli yapsaydin suan bu kdr sksik olmazdin demek istio cogu kisi.. Allah kimseyi yoklukta terbiye etmesin.

Yemek olmali bende oyle dusundum daha bereketlidi var mi diye sordum ama gercekten uzuldum yorunlara

Daha bi derdim var demem halime sukur en azindan kimseye yargisiz infaz vermiyorum

Sadece tavuk patates dememin nedeeni iki yemek gibi gorunsun zaten pilav tavuk pisecek patates alayom yanina 3 tl lik ikinci gibi olsun

Tavugun firinlik nesi ucuz but baget pahali galiba

Valla en uygunu bu bence :)
Hatta iki dakikada hamur yoğurup gözleme yapmak hepsinden daha kolay gelir bana :)
Bunu dedim ozellikle.. ispanak al icine.. katmerde olur... mmis gibi ayran ya da cay.. varsa biraz yesillik vs.. hamura gidecek malzeme;

1 maya
Un
Tuz
Sivi yag
Sut belki su bile olur.. bu kdr ucuz.. ispanak tereyag o kdr :)

Bunu dedim ozellikle.. ispanak al icine.. katmerde olur... mmis gibi ayran ya da cay.. varsa biraz yesillik vs.. hamura gidecek malzeme;

1 maya
Un
Tuz
Sivi yag
Sut belki su bile olur.. bu kdr ucuz.. ispanak tereyag o kdr :)

Hamur açma konusunda becerikli ise bu en uygunu bence de..

valla hanimefendi ben 1400 ile geciniyorum 88tl olsa evdede cok malzeme olmasa ben gelin diyemem cunku yetismez ...2 kisi olsa neysede 10 kişi fazla ... bir yemege cagirsam 100 gider en azindan evde birsey yoksa ...ha siz kabul etmissiniz...burdakilerde evde ne var ne yok bilmediklerinden ucuza mal olacak seyleri soylemişler... olumsuz yorum yapinca oda oyle dusunuyormus deyip gecin ...

Biz düğün izninden dönünce paramız kalmamıştı anlıyorum seni o yüzden herkesin başına gelebilir. Ki biz çok ciddi bir maaşla çalışıyoruz belli sebebler yüzünden başımıza geldi biliyorum ne olduğunu . Bunu geç artık olan olmuş https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kucuk-dusun-buyuk-olsun.909178/page-3867#post-54279138 buraya gel ev ekonomisi yapıyoruz çok keyifli gerçekten. Seveceksin mutlaka bekliyorum orada seni

Yemeksiz bi oneriyle gelmeyin lutfen bildigin aksam yemegi yapmaliyim bilseydim yalan soylerdim aksam derdim 4 5 gibi yiycekler gidecekler pasta borek corek olmaz uzun yola.cikacaklar

Evde ne olduğunu saydı kadın daha farklı birşey üretmenin anlamı Yok . Ben konu sahibinin avukatı değilim ama bazen de bazı şeyler abartılıyor burada ne yazıkki. Olan olmuş eldekileri değerlendirerek düze çıkmaya çalışmak gerekmez mi.

düze çiksin madem kabul etmis dedim ... olan olmuş dediginiz gibi ...sadece az parayla 1 ay idare edin demis bende onu soyledim ben her ay idare ediyorum

Patates tavuk yapıp atabilirsin fırına yanına da pirinç pilavı..
Bir de çorba yaparsın. Yoğurt soslu makarna da olur yanına.. Salata bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…