- 26 Eylül 2015
- 124
- 86
- 48
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
O benim onyuzden bunay boyle olduKonu sahibinin eşinin kardeşi gelmişti 4 günde 500 tl harcamış tı o kişi mi ben mi yanlış hatırladım
Eee şimdi evde ne yiyecek var sen söyle bir sana yardımcı olalım benceO benim onyuzden bunay boyle oldu
O benim onyuzden bunay boyle oldu
Portakallı ördek yapmayacaksın konu sahibi hiç strese girme
İlla yemek olmalı dersen salçalı pilav çorba salata yine olur
Evde neyin var söyle hemen menü çıkarayım
Altından kalkarsın
Gün menüsü de olur kek börek kısır
Olabilir de orada çok yedirdin dendi ya burada da olmaz yedirmen lazım derler diye düşünüp sosyal deney mi yapıyor acaba dedim
Bir de çocuğu vardı burada iki kişiyiz yazmış normalde yeter demiştim yazmış
O Zaman da 50 tl ile ay sonunu Nasıl bulacağım diyordu
Fasulye var 4 bardak kadar 1 kapqli kutu salca 1 litre yag 1.5 kg kadar pirinc 1 kilo kadar seker tuz biber 1 paket etimek yarim kilo kadar pilavlik bulgur nohut et namina bisey yok almak lazim yarim paket kren santi 2 lg un sebze yok buzluga bu sene kucuk bebek varbdie bsieu atamadim misafir yarin gelecek temizlige dustum bakmadim ortalik karismisKonu sahibi evde olan seylerini yazsan menu yapilir
Eee Misafir ne zaman geliyo sen buradasınFasulye var 4 bardak kadar 1 kapqli kutu salca 1 litre yag 1.5 kg kadar pirinc 1 kilo kadar seker tuz biber 1 paket etimek yarim kilo kadar pilavlik bulgur nohut et namina bisey yok almak lazim yarim paket kren santi 2 lg un sebze yok buzluga bu sene kucuk bebek varbdie bsieu atamadim misafir yarin gelecek temizlige dustum bakmadim ortalik karismis
Kuru fasulye pilav mercimek al çorba yap biraz da yeşillik lazım ay yağ filan az ay başına kadar nasıl yetecekFasulye var 4 bardak kadar 1 kapqli kutu salca 1 litre yag 1.5 kg kadar pirinc 1 kilo kadar seker tuz biber 1 paket etimek yarim kilo kadar pilavlik bulgur nohut et namina bisey yok almak lazim yarim paket kren santi 2 lg un sebze yok buzluga bu sene kucuk bebek varbdie bsieu atamadim misafir yarin gelecek temizlige dustum bakmadim ortalik karismis
Ayin 24 une kadar yeterse 24 unde gecicek elime bir miktarKuru fasulye pilav mercimek al çorba yap biraz da yeşillik lazım ay yağ filan az ay başına kadar nasıl yetecek
Yarin yazdim yaEee Misafir ne zaman geliyo sen buradasın
Şuan elinde hiçpara yok muAyin 24 une kadar yeterse 24 unde gecicek elime bir miktar
Etimek tatlisi yapFasulye var 4 bardak kadar 1 kapqli kutu salca 1 litre yag 1.5 kg kadar pirinc 1 kilo kadar seker tuz biber 1 paket etimek yarim kilo kadar pilavlik bulgur nohut et namina bisey yok almak lazim yarim paket kren santi 2 lg un sebze yok buzluga bu sene kucuk bebek varbdie bsieu atamadim misafir yarin gelecek temizlige dustum bakmadim ortalik karismis
İlk yazdığın konuda yarın okumadım o yüzden öyle yazdımYarin yazdim ya
88 tl var fazlasi olursa borc alacagim annem varŞuan elinde hiçpara yok mu
Tamam bak bence etimek tatlısı kuru fasulye pilav mercimek çorbası yap salata yeterli başka çare Yok. Artık misafir kabul etme allah aşkına ya88 tl var fazlasi olursa borc alacagim annem var
Ama ben para isteme benden buz gibi sogurum senden sozunu ilke edinmisim kimseden para istemek istemiuorum borc yigidin kamcisidir diyende var ama ben o soze inanmiuorum birine borckanirsam annem de olsa gozume uyku girmiyor neden 50 diyorsun derseniz ona da aciklama yapayim cocugun bezi de qzaldi beklemedeigim paralarda cikiuor her zmana kenara az da olsa 20 30 tl kalsin istiyorum olur ya ani biay ol
Tatlim bu kdr kisi kim? Niye geliolar? Siz mi davet ettiniz?88 tl var fazlasi olursa borc alacagim annem var
Ama ben para isteme benden buz gibi sogurum senden sozunu ilke edinmisim kimseden para istemek istemiuorum borc yigidin kamcisidir diyende var ama ben o soze inanmiuorum birine borckanirsam annem de olsa gozume uyku girmiyor neden 50 diyorsun derseniz ona da aciklama yapayim cocugun bezi de qzaldi beklemedeigim paralarda cikiuor her zmana kenara az da olsa 20 30 tl kalsin istiyorum olur ya ani biay ol
+1Tatlim bu kdr kisi kim? Niye geliolar? Siz mi davet ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?