- 11 Mart 2013
- 33.557
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.752
- 798
- 32
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Malzeme Yok dedi ya saymış işteKesinlikle öğlen gelecek misafir için et tavuk kuru fasulye tatlı vs. Uğraşmam.
Poğaça kek börek tarzında yanına da 1 çeşit salata birde çay oldu bitti.
Etimek tatlisi yap
Borcamda etimegi serbetle islat (3bardak suya 1 buçuk bardak şeker kaynat kıvam alcak dök etimege) şerbeti çekince üstüne 2 bardak süt 2 kaşık un 5 kaşık şekerle yaptığın muhallebiyi dök ortaya bu çıkacak Eki Görüntüle 2092402 üstüne birşey serpmen şart değil varsa toz tarçın da uyar
Kalan un ile puaca yap
Kuru fasulye pilav yap
Bu kadar :)
Maas alinca ödüyordur interneti bununla ne ilgisi var ki?internete girebiliyorsa 40/50 tl lik alisveriste yapabilir diye tahmin ediyorum acikcasi.
Cokcokcok tesekkur ederim kirk kelime yazdim kirmammak icin bi daha sildim en iyi kelimeleri bulmussunNeden evdeki malzemelerle yemek yapmak yerine çay menüsü oluşturmaya çalışıldığını merak ettim biri bana açıklasa
Ben anladım seni rahat ol akşam fasulye ıslat yemek yap 10 tl lik te eksikleri alırsın ekmek etimek al bir paket daha sonra bir paket krem şantı . Şehriye filan olsa şehriye çorbası yaparsın mercimek almaya gerek kalmazCokcokcok tesekkur ederim kirk kelime yazdim kirmammak icin bi daha sildim en iyi kelimeleri bulmussun
A bu o mu
O zaman bizimle kafa buluyordur
O zmn bizimle dalga gecio galiba : (
Evet bu o kişiymiş ve bence bu arkadaş para biriktirme uğruna eve hiçbir şey almıyor, adım gibi eminim. Diğer konuda da sormuştum cevap vermemişti. Ama yüzde yüz emin oldum artık. Sırf para gitmesin diye eve hiçbir şey almamak da akıl karı değil. İnsan yaşıyor o evde.O canım şuan baktım da . Ama kafa bulmuyordur ya bence neden böyle birşey yapsın ki ? O kardeşe parayı harcadı ya o zamanda paranın kalmadığını yazmıştı zaten şimdi de aynı durum mevcut
Neden evdeki malzemelerle yemek yapmak yerine çay menüsü oluşturmaya çalışıldığını merak ettim biri bana açıklasa
Iyide o zmn 500 lira harcadigini solemisti misafir icin..Evet bu o kişiymiş ve bence bu arkadaş para biriktirme uğruna eve hiçbir şey almıyor, adım gibi eminim. Diğer konuda da sormuştum cevap vermemişti. Ama yüzde yüz emin oldum artık. Sırf para gitmesin diye eve hiçbir şey almamak da akıl karı değil. İnsan yaşıyor o evde.
Bence yemek daha kolay aslinda ve daha ucuz:) gun menusu cesit coksa heleki daha pahali olabilioNeden evdeki malzemelerle yemek yapmak yerine çay menüsü oluşturmaya çalışıldığını merak ettim biri bana açıklasa
İşte evde malzeme olsa 500 lirayı bir seferde harcar mıydı sizce? Hem de bir kişi için? Bana şu an misafir gelse eksik neyse onu alırım. 500 liralık eksik varsa demekki evde hiçbir şey yok. Onu demek istiyorum.Iyide o zmn 500 lira harcadigini solemisti misafir icin..
Bencede yanı diğerlerine şeker un yağ lazım kadın 1 lt yağ kalmış diyor işte zorlamanın anlamı yokBence yemek daha kolay aslinda ve daha ucuz:) gun menusu cesit coksa heleki daha pahali olabilio
Evet bu o kişiymiş ve bence bu arkadaş para biriktirme uğruna eve hiçbir şey almıyor, adım gibi eminim. Diğer konuda da sormuştum cevap vermemişti. Ama yüzde yüz emin oldum artık. Sırf para gitmesin diye eve hiçbir şey almamak da akıl karı değil. İnsan yaşıyor o evde.[/QUOTEvet bu o kişiymiş ve bence bu arkadaş para biriktirme uğruna eve hiçbir şey almıyor, adım gibi eminim. Diğer konuda da sormuştum cevap vermemişti. Ama yüzde yüz emin oldum artık. Sırf para gitmesin diye eve hiçbir şey almamak da akıl karı değil. İnsan yaşıyor o evde.
Ben size bu aylik boyle diyorum siz para biriktirme diyorusnuz para biriktirme derdim olsa para biriktirmek icin ne yapmaliyim derdim biriktirdigim para da elimde kalmadi zaten gecen konu da demistim
Su an sukur ediyorum bu aylik bu sikintilari yasadigima arkadaslar her ay boyle olsaydi ne yapardim acaba kimse halden anlamiyor dedikleri de bu olsa gerek
Kizlar misafir gelecek 10 kisi oglen yemegine izzet ikram olsun ama masrafsiz olsun evde herseyden az kalmis normalde 2 kisiyiz ayin 1 ine kadar yeter bize ama misafir gelirse nasil idare edecem
Yemek onerileri bekliyorum
Biri kuru fasulye pilav tavuk patated ve etimek tatlisi yanina ayran dusunuyorum daha az masrafsizi var mi et lazim tavuk lazim sut yogurt seker çay offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?