• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

Bayılıyoruz yapışık yaşamaya
Bi dur gençler alışsın bi ne gerek var hemen gelmeye

Ayrıca lütfen yazın kimseye misafir olmayın yatılı ya lütfen çok dertliyim :(

Eşinle konuş lütfen, anlat derdini. Bazen ben de diyorum amacım istememek değil, ama senle ben artık bir aileyiz. Kararlarımızı ortak almalıyız. Eve gelince kim ağarlayacak ben, kim bir şeyler hazırlayacak ben, kim temizlik yapacak ben. Eee sen bu olayın neresindesin ? Hem ailen yanında hem hizmetin eksik değil. Knedimi kötü hissediyorum o zaman de. Zaten rahatsızmışsın. Bundan sonra bu tarz konularda eşime danışayım bir planı var mı desin.

Bizim buralarda değil kalmaya ev görmeye hayırlı olsun demeye bile 2. aydan sonra gelirler. Kv olsada kalmak neymiş canım. Ne değişik insanlar var şaşırıyorum.

Evliliginizi yanlis anlamislar bence kendilerini de sizinle evli saniyor olabilirler. Lisan-i munasiple uyarin dicem de anlarlar mi supheliyim

Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk :(

Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk :KK43:

Yok artık döverim mi
Severek mi evlendiniz bu huyları var mıydı

herkes kafayı yemiş

bir aylık gelinin evine yatılı misafire giden misafir de kafayı yemiş

bu duruma ses çıkarmayın bir de üstüne artistlik yapan koca da kafayı yemiş

içlerinde böyle devam edersen senin de yakındır

ne düzen kalmış ne intizam

kim gider yeni gelinin evine yatılı kalmaya ??

kocan da çok seviyordu akrabalarını diplerinden ayrılmasaydı

insan karısıyla yalnız kalmak ister bu çok meraklı insanları ağırlamaya

Kesinlikle abartmiyorsunuz bende yeni evliyim 4 aya yakin oldu. İlk iki ay kimse rahatsiz etmedi. Sonrasindada yatili misafir im olmadi hiç. Nasil rahat insanlarmis boyle

Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk :KK43:

Sen bence çok babanın yanına git güzelim daha birinci aydan adam tehdit ediyor yuhhayvana bak hele

Ne demek seni döverim? |Eşin böyle konuşamaz.
Gelenlere evde cin oldugunu söyle
Uyurken ayak ucumuzda bekliyorlar de.korkudan gelemesinler :))

1.Erkek 2.yeni evli 3.ADAM olacağım ve daha ilk ay içinde herhangi birini evime yatılı alacağım. Karım yapma dediğinde döverim diyeceğim. Eşini iyi tanımamışsın sadece erkek görünümlü biri diye evlenmişsin.. keşke adam bulup evlenseydin. Allah yardımcın olsun döverim lafları blöf olabilir tavrını koy alttan alma. Döverde de şikayetini et annen baban sağlıklıysa yanlarına git hiç de üzülme. Allah korumuş diyeceksin

Back
X