• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

Bu eşle ve ailesiyle işin zor.
Yakında "1 saatlik yoldan gelmek zor oluyor.Evin bir odasını bize verin temelli kalalım." derlerse şaşırmayın.
Yazık size.
Eşinize de yazıklar olsun!!!!!!!

"Seni döverim" lafını lafın gelişi bile olsa söylememeliydi. Bu lafı ona yedir ki bundan sonra ayağını denk alsın. Hadsizliğe bak yeni evli olacağım, ilk ayımızın nerdeyse yarısını eşimin ailesini yatılı ağırlayarak geçireceğim bi de bana seni döverim diyecek. Bak bunlar şimdiye kadar ses etmedin diye olmuş böyle devam edersen daha çok çekersin.

O ne öyle ya. Yeni evlisiniz siz. Kabul etmeyin. Evde yokuz haftasonu gezeceğiz deyin.
Hatta o kadar abartmışlar ki bence eşin direk 'bırakın da başbaşa kalalım' desin. Yakında 3 4 günler bir kaç haftaya çıkar. Evi barkı yok mu bu insanların çok ayıp..

Aslında cok canım sıkıldı belki benim bi programim var ama umursayan yokki

Susarsan tepene çıkarlar. Orası senin evin. Eşin bir erkek olarak önce sana sormalı. O evin düzeninden sen sorumlusun. Hizmet edecek olan da sensin sonuçta.

Kızlar ben evleneli 1ay 11gun oldu bugun bu dördüncü yatılı misafirimin gelmesi esimin ailesi geliyor ve 3 4gun kaliyolar tabiki gelsinler kalsinlar ama cok sık oldu sanki bu ara bilmiyorum esim üzülmesin diye biseyde demiyorum elimden geldigi kadar agirlamaya çalışıyorum ama bugun sabah telefon geldi e biz size geliyoruz evlilige henuz alisamadm sağlık sorunlarım var kum döküyorum psikolojimde fevkalade degil ben mi büyütuyorum ?

Kusura bakma da kocan tam bi hanzo. Ne demek döverim ya? Zararın neresinden dönersen kardır, benden demesi.

Kızlar ben evleneli 1ay 11gun oldu bugun bu dördüncü yatılı misafirimin gelmesi esimin ailesi geliyor ve 3 4gun kaliyolar tabiki gelsinler kalsinlar ama cok sık oldu sanki bu ara bilmiyorum esim üzülmesin diye biseyde demiyorum elimden geldigi kadar agirlamaya çalışıyorum ama bugun sabah telefon geldi e biz size geliyoruz evlilige henuz alisamadm sağlık sorunlarım var kum döküyorum psikolojimde fevkalade degil ben mi büyütuyorum ?

Beni degil ogullarını aramışlar zaten hep öyle yapıyorlar oda bana sormadan gelin demiş

Yatılı misafir geliyor ve seni aramaya bile tenezzül etmiyorlar öyle mi

Hiç hazırlık yapma. Sancım var kum dokuyorum de bence

Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk :KK43:
Döverim mi dedi !!!!! Hadsizs bak sen ya. Valla bende karadenizde yaşıyorum eşimin ailesi 1.5 saat uzaklıkta . İkimizde çalışıyoruz valla 2 ayda bir ziyarete gidiyorum kimse kusura bakmasın eşek gibi çalışıp bide zırtt pırt ziyarete gidemem zaten bir haftasonum var temizlik mi yapayım kocama mı zaman ayırayım yoksa ziyaret mi ? Sizinki çok zor bir durum yani. Bide bu kdar şeye rağmen o size döverim diyorsa yuh yani. Tehlike çanları çok erken çalmaya başlamış sanki..

Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk :KK43:
Tebrikler bir okuzle evlenmissiniz.
Hemen bu okuzden çocuk yapmalisiniz o muhteşem genleri evrene yayilmali hemen yapın çocuk.

Aile düşüncesiz eşiniz ise tam bir odun.Susmanıza alışmış,ilk itirazınızda içindeki öküz ortaya çıkmış.Allah yardımcınız olsun.

3 günden 4 kere geldilerse 12 gün eder. 41 günde 12 gün kalmaları tabiki de fazla heleki ilk aylar

Tebrikler bir okuzle evlenmissiniz.
Hemen bu okuzden çocuk yapmalisiniz o muhteşem genleri evrene yayilmali hemen yapın çocuk.
Eski konularına bakma ihtiyacı hissettim kendimde nedense. Ve bir konusunda adet oldu diye üzülmüş hamile olmadığı için çok ilginç...

Esim uzulmesin ne demek?
Birakin uzulsun boyle birseye uzulecekse 1 aylik evlilikte yatili misafir ne demek?

Anam babam gelicem dese kabul etmem ben hos zaten gelmezler de ne sacmaliktir

Back
X