• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

Eski konularına bakma ihtiyacı hissettim kendimde nedense. Ve bir konusunda adet oldu diye üzülmüş hamile olmadığı için çok ilginç...
Hiç şaşırmadım.3 yıllık evliyim eşim de dövmek kelimesini bırak kullanmak şiddet karşıtı bir melektir. Evlilikte yolunda gidiyor üstelik ama hala düşünüyoruz iyi ebeveyn olabilir miyiz diye.
Bi bekle bakalım adam insan mi ailesi nasıl işler yolunda gidecek mi evlilik yürüyecek mı?
Ama yok hemen pat bi çocuk.
Sonra da çocuğum olmasa bosanirdim a dönüyor mevzu.Cok fena bi paradoks.

Benimde evliligimin ilk ayindan misafir gelirdi hemde yatili 1 aya yakın eşimin ailesi. Önce inceden baktım anlamıyor sinra sert bi şekilde dile getirdim gerekiyorsa yiyecektik birbirimizi. Açık açık dedim. Ben bu kadar süre misafirden sıkılırım. Kendi evimde misafir gibiyim ayıp ya dedim yeni gelinin evinde bu kadar kalinirmi? Daha bi çok şey saydım. Gelenede yüz yaptım anlasinlar diye. Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Oğlumun evi diye düşünüyorlar. İşe yaradimi yaradı. Gece Eşinle şey yap banyo yap. Birazda onlar rahatsız olsun.

Karşı taraf abartmış cnm. Daha ne bismillah çiçeği burnunda gelin modundasın. Bu kadar gelme kalma ne. Baya düşüncesizlermiş. Eşine söylesen bak sağlık problemimde var tabii ki gelecekler ama bi süre gelmeseler diye.

Hiç şaşırmadım.3 yıllık evliyim eşim de dövmek kelimesini bırak kullanmak şiddet karşıtı bir melektir. Evlilikte yolunda gidiyor üstelik ama hala düşünüyoruz iyi ebeveyn olabilir miyiz diye.
Bi bekle bakalım adam insan mi ailesi nasıl işler yolunda gidecek mi evlilik yürüyecek mı?
Ama yok hemen pat bi çocuk.
Sonra da çocuğum olmasa bosanirdim a dönüyor mevzu.Cok fena bi paradoks.
Kesinlikle öyle bende eşimle 6 yılın üzerine evlendim. Çok çok iyi bir insan. Ama evlilik sevgililiğe benzemiyor bir sürü sorumluluk yükleniyor ve ebeveyn olmak kolay iş değil doğru zamanda yapınca çocuk tadından yenmez...

Benim esimden yana tek sıkıntım bh konu çok şükür ve 7senedr tanıyorum esimi
Tatlım ben sana kötü bir şey demiyorum. Ama evlilik sevgili olmaya benzemez bak gördüğün üzere o eve girdikten sonra bir sürü insan dahil oluyor hayatlarımıza ve bir sürü sorun sorumluluk.. önce bunlarla başedebikmeyi öğrenmemiz lazım sonrasında ahlayıp vahlamamak için.. küçücük minicik bir lafınla sana dövme tehditleri savuran adam sence ne kadar doğru hareket ediyo olabilir.. biraz evliliğinin tadını çıkar eşinle gez dolaş eğlen birlikte zaman geçir bebek olduktan sonra bunlar kolay olmuyaxak çünkü. Yoksa çocuk yapıp yapmadığınız beni ilgilendiren bir durum değil. Umarım çok mutlu olursunuz ve istediğin en doğru zamanda bebeğine kavuşursun

hastalık vs olur anlarım yeni evli olsanız bile. siz merkezdesiniz de onlar kırsal kesimde hastane işleri falan oluyor ona geliyorlar sizde kalırlar doğal olarak.

ama sadece gezme amaçlıysa daha ne kadarlık evlisiniz, bu hiç normal değil.

eşinizin tepkisi hiç hiç normal değilm

Simdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk :KK43:
yuhhhhhhhhh adama bakk ne demek seni döverim manyak mıdır nedirrr ooo cok isin var senin valla maksat gıcıklık o sana bu lafı etmeye utanmamıs ben olsam ailesi gelmeden aileme gider gıcıklıgına hadi bakalım agırla misafirleri benszi dövmeye gelince de buraya gel babamında sana bi kac el haraketri olucak de terbiyesiz heriff

Kızlar ben evleneli 1ay 11gun oldu bugun bu dördüncü yatılı misafirimin gelmesi esimin ailesi geliyor ve 3 4gun kaliyolar tabiki gelsinler kalsinlar ama cok sık oldu sanki bu ara bilmiyorum esim üzülmesin diye biseyde demiyorum elimden geldigi kadar agirlamaya çalışıyorum ama bugun sabah telefon geldi e biz size geliyoruz evlilige henuz alisamadm sağlık sorunlarım var kum döküyorum psikolojimde fevkalade degil ben mi büyütuyorum ?

21 yaşındasın, henüz ev hayatınız bile düzene girmemiş. Eşinde şiddet potansiyeli var, cicim ayları bitince bu yüzünü gösterebilir. Bu durumda sakın ama sakın çocuk düşünme, korunmana dikkat et.

Kayınvaliden kendince ipleri eline almak istiyor.yaptıkları cok ayıp daha yeni evlisin bi alısma sureci diye birsey var ilk zamanlardan nefret getiriyorlar insana..
Eşinle bu durumu guzelce konus hastaymıssında bu durumda heleki hiç kimse için kendini yorma
Bir saat mesafe diyorsun bence kalınacak bir uzaklıkta değil..
Kvne gelince laf vur ya özleseydik biraz birbirimizi gibi..

Ama orası senin evin değil ki, oğluşlarının evi..üzgünüm ama bazı ailelerin görüşü bu..umarım eşiniz anlayışlıdır ve ailesiyle uygun dille konuşur.

Üf ne tuhaf insanlar var içim daraldı vallahi. Az önce bi konu okudum teyzesi yeğenine resmen yemek yedirmemek için alt yapılar yapmis. Sen iyisimi misafirlerini ona yonlendir.
Yeni evli ol olma yatılı misafir şehir disindan dahi gelinse 3 günden fazla kalinmaz. Oda eşinin ve senin ailyse.
Diğerleri mumkunse yatılı hiç kalmasın.
Birde yakın ise Nebileyim 3 saatlik yol ise herkes evine gitmeli.

Bir aylık evli olduğuna göreeee zırt pırt 3-4 gün yatılı kalınmaya gelemeyeceklerini göstermeniz gerek.. Geç kalkın.. Kalkınca banyo yapın.. Ayrıca bu durumu eşinizin suyuna giderekk meselaaa" aşkııım baaak bir sürü seksi seksi iç çamaşırlarım vaaar ve ben bunları şööööyle rahat rahat salına salına giymek istiyorum acaba senin için nasıl olur? " gibii böyle alttan alttan mesaj verebilirsiniz:))) şimdi siz hani bir aylık evlisiniz ya onu bununla vurabilirsiniz.. :) ayrıca eşinize bir dahakine bana sormadan benim ailem bile olsa lütfen kabul etme diyebilmelisiniz..

eşine söylemelisin
Hadi bu sefer de gelsinler tamamda bir daha bu kadar sık misafir kabul etme lütfen, üstelik rahatsızım de

Evlilikler böyledir eşler birbiri arasında karar verir

Ayrıca yatıya gelen misafir evin hanımı ile program yapar

O kadar cok gelmislerki.. icim daraldi kolay degilki yatili misafiri geldiginden gidecegi zamana kadar memnun tutcam diye ugras dur... gelinmesine karsi degilim o cok sık olmasi sacma..ayrica 1 saatlik mesafede kalmak ne ya? Ben kendi evimde rahat ederim niye millet boyle anlamsk zor vallahi.. sen boyle alistirirsan isin zor.. heleki hastayken bile kalkip herseyi yaparsan hapi yutarsin.. esin hastaligina bile insnmaz yakinda solim.. yavrum bu saclari degirmende agirtmadik biz.. bu gozler ne gordu kulaklar ne isitti

Back
X