- Konu Sahibi Blackcat95
14 yaşından beri miBenim esimden yana tek sıkıntım bh konu çok şükür ve 7senedr tanıyorum esimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 yaşından beri miBenim esimden yana tek sıkıntım bh konu çok şükür ve 7senedr tanıyorum esimi
Hiç şaşırmadım.3 yıllık evliyim eşim de dövmek kelimesini bırak kullanmak şiddet karşıtı bir melektir. Evlilikte yolunda gidiyor üstelik ama hala düşünüyoruz iyi ebeveyn olabilir miyiz diye.Eski konularına bakma ihtiyacı hissettim kendimde nedense. Ve bir konusunda adet oldu diye üzülmüş hamile olmadığı için çok ilginç...
seni döverim diyo adam tek sıkıntın bu konu değil bence. azcık sesini çıkartınca bak ne oluyoBenim esimden yana tek sıkıntım bh konu çok şükür ve 7senedr tanıyorum esimi
Kesinlikle öyle bende eşimle 6 yılın üzerine evlendim. Çok çok iyi bir insan. Ama evlilik sevgililiğe benzemiyor bir sürü sorumluluk yükleniyor ve ebeveyn olmak kolay iş değil doğru zamanda yapınca çocuk tadından yenmez...Hiç şaşırmadım.3 yıllık evliyim eşim de dövmek kelimesini bırak kullanmak şiddet karşıtı bir melektir. Evlilikte yolunda gidiyor üstelik ama hala düşünüyoruz iyi ebeveyn olabilir miyiz diye.
Bi bekle bakalım adam insan mi ailesi nasıl işler yolunda gidecek mi evlilik yürüyecek mı?
Ama yok hemen pat bi çocuk.
Sonra da çocuğum olmasa bosanirdim a dönüyor mevzu.Cok fena bi paradoks.
Tatlım ben sana kötü bir şey demiyorum. Ama evlilik sevgili olmaya benzemez bak gördüğün üzere o eve girdikten sonra bir sürü insan dahil oluyor hayatlarımıza ve bir sürü sorun sorumluluk.. önce bunlarla başedebikmeyi öğrenmemiz lazım sonrasında ahlayıp vahlamamak için.. küçücük minicik bir lafınla sana dövme tehditleri savuran adam sence ne kadar doğru hareket ediyo olabilir.. biraz evliliğinin tadını çıkar eşinle gez dolaş eğlen birlikte zaman geçir bebek olduktan sonra bunlar kolay olmuyaxak çünkü. Yoksa çocuk yapıp yapmadığınız beni ilgilendiren bir durum değil. Umarım çok mutlu olursunuz ve istediğin en doğru zamanda bebeğine kavuşursunBenim esimden yana tek sıkıntım bh konu çok şükür ve 7senedr tanıyorum esimi
yuhhhhhhhhh adama bakk ne demek seni döverim manyak mıdır nedirrr ooo cok isin var senin valla maksat gıcıklık o sana bu lafı etmeye utanmamıs ben olsam ailesi gelmeden aileme gider gıcıklıgına hadi bakalım agırla misafirleri benszi dövmeye gelince de buraya gel babamında sana bi kac el haraketri olucak de terbiyesiz heriffSimdi konuştum eşimle bana sormadan niye kabul ettin dedim sabahtan bekliyorum busaat oldu ben araynca aksam gelcez diyolar dedim nasil konusuyosun sen seni doverim dedi tartistk kapattk![]()
Kızlar ben evleneli 1ay 11gun oldu bugun bu dördüncü yatılı misafirimin gelmesi esimin ailesi geliyor ve 3 4gun kaliyolar tabiki gelsinler kalsinlar ama cok sık oldu sanki bu ara bilmiyorum esim üzülmesin diye biseyde demiyorum elimden geldigi kadar agirlamaya çalışıyorum ama bugun sabah telefon geldi e biz size geliyoruz evlilige henuz alisamadm sağlık sorunlarım var kum döküyorum psikolojimde fevkalade degil ben mi büyütuyorum ?
o tek sıkıntı dedigin sey hayatının en önemki noktası aile mi sen mi deseler esin ailesini secicek farkındamısın buyuk bi oyun yapmalısın ki esin bu lafın ne kadar buyuk oldugunu anlasınBenim esimden yana tek sıkıntım bh konu çok şükür ve 7senedr tanıyorum esimi
Yataktan kalkmayın. Ben bugün hastayım.madem bana sormadan kabul ettin,evi de sen temizle,yemeği de sen yap,sen ağırla diyin.Beni degil ogullarını aramışlar zaten hep öyle yapıyorlar oda bana sormadan gelin demiş