Peki esiniz size yardım ediyor mu bu süreçte etmiyorsa eğer sosyal olması çok normalMisafir geleceği zaman o kadar gerilip, mutsuz oluyorum ki,etrafı toplama, yemek yapma telaşı sarıyor beni, cok yoruluyorum,evimde misafir ağırlamak işkence gibi geliyor,içe dönüğüm, eşimde tam tersi çok sosyal, bundan ötürü çok tartışır olduk...Yoksa ben asosyal miyim? diye düşünür oldum
"Telaş etme, çok uğraşma, aman evi dağınık görseler ne olur ki?Bir çorba yeter" deyip duruyor. Ben öyle deyince dahada panik oluyorum,Allah için geldiklerin de de masayı kurmama falan yardım ediyor..Sorun belkide benim kendi dünyamda eşimle beraber yaşamak istemem, 3. kişilere ihtiyaç duymamam, onların yokluğunu aramamam,özellikle sıkıntılı olduğum dönemlerde kimseyi görmek istememem, ama eşimde tam tersiPeki esiniz size yardım ediyor mu bu süreçte etmiyorsa eğer sosyal olması çok normal
Valla şu bayram günü bile kimseyi göresim yok, insanlara tahammül edemez oldum iyice, napayım bilmiyorum kiEvet asosyalsin.. insanlardan uzak kalmak istiyorsan..
Anladım ama durum böyleyse maalesef esiniz sosyal siz asosyal oluyorsunuz"Telaş etme, çok uğraşma, aman evi dağınık görseler ne olur ki?Bir çorba yeter" deyip duruyor. Ben öyle deyince dahada panik oluyorum,Allah için geldiklerin de de masayı kurmama falan yardım ediyor..Sorun belkide benim kendi dünyamda eşimle beraber yaşamak istemem, 3. kişilere ihtiyaç duymamam, onların yokluğunu aramamam,özellikle sıkıntılı olduğum dönemlerde kimseyi görmek istememem, ama eşimde tam tersiİstiyor ki eş dost gelsin gitsin
ya normalde eşime yemek yapmak, hizmet etmek zevk veriyor, titizde bir bayanım; ama misafir deyince tüylerim diken diken oluyor,oturup film izlemek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak varken misafirle uğraşmak ne yaaaBence aşırı üşengeçlik sizi asosyal yapmış. Ben de pek hamarat biri değilim, hazirlik yapmak bana da zor gelir; ama misafirden nefret etmem. Hatta hep birileri gelsin isterim. Üzgünüm ama asosyalsiniz gibi..
napacaz peki, çözüm neAnladım ama durum böyleyse maalesef esiniz sosyal siz asosyal oluyorsunuz
Misafir geleceği zaman o kadar gerilip, mutsuz oluyorum ki,etrafı toplama, yemek yapma telaşı sarıyor beni, cok yoruluyorum,evimde misafir ağırlamak işkence gibi geliyor,içe dönüğüm, eşimde tam tersi çok sosyal, bundan ötürü çok tartışır olduk...Yoksa ben asosyal miyim? diye düşünür oldum
ya normalde eşime yemek yapmak, hizmet etmek zevk veriyor, titizde bir bayanım; ama misafir deyince tüylerim diken diken oluyor,oturup film izlemek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak varken misafirle uğraşmak ne yaaa
onda sorun yok, dışarda yemeğe çıkmak hoşuma gidiyor vallaBence misafir sevmiyorum diye hemen asosyal olunmaz. Arkadaşlarınla ya da eve gelen misafirlerinle dışarda olsan dışarda yemek yesen ondan hoşlanıyorsan asosyal olunmaz. Eve misafir gelecek diye çoğu kadın telaş yapar..
Evet genelde eşimin arkadaşları ya da akrabaları, aslında bi patavatsızlıklarını da görmedim , kötü insanlar diyemem ama onları ağırlamak bana zevk vermiyorSanirim misafirler hep eşinizin çevresi. Kendi arkadaşlariniz ya da gerçekten birlikte vakit geçirmekten zevk aldiğiniz insanlar olsaydi, belki böyle hissetmezdiniz. Misafirin niteliği yüzündendir belki de:)
onda sorun yok, dışarda yemeğe çıkmak hoşuma gidiyor vallaiş hayatında da arkadaşlarımla iletişimim iyi aslında, benim gıcıklığım misafire
Ben de evde agirlamaktansa disarda biseyler yapmayi tercih ederim aslinda :) ben de cok geriliyorum. Yemek yetisecek mi, sogutmadan sunum yapabilcem mi, lezzeti kotu mu olcak...ya normalde eşime yemek yapmak, hizmet etmek zevk veriyor, titizde bir bayanım; ama misafir deyince tüylerim diken diken oluyor,oturup film izlemek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak varken misafirle uğraşmak ne yaaa
onda sorun yok, dışarda yemeğe çıkmak hoşuma gidiyor vallaiş hayatında da arkadaşlarımla iletişimim iyi aslında, benim gıcıklığım misafire
Aynı ben... "Tuvaleti banyoyu geçen gün temizledim ama gene temizleyeyim mi,salonun bi tozunu alayım mı, havluları değiştireyim mi, ne çorbası yapayım, ana yemek ne olsun, güzel olacak mı, tatlı ne yapsam, ayy eksik malzemeyi nasıl gidip alsam diye diye panikleye panikleye bütün gün hazırlık yapıyorum, eşim evdeyse onuda bu paniğin içine sürüklüyorum, bağırıp çağırıyorum,yardım etse bile rahat olamıyorum, misafir geldikten sonrada sürekli bi hizmet hali, yok yemekleri hafif ısıt, masayı kur ve kaldır, çay servisine yetiş, bulaşık makinesine hemen diz bilmem ne bilmem ne, mutlaka eşimde servise yardım ediyor ama sonucta en çok işi yapan benim, misafirler gidince de belim her seferinde ağrıdan kopuyo, bel - boyun fıtığıda var bende, bunu dile getirincede eşim diyor ki "aman gelmesinler o zaman, bıdı bıdın hiç çekilmiyor, direk misafirler gelmesin bize de kurtul diyor"Ben de evde agirlamaktansa disarda biseyler yapmayi tercih ederim aslinda :) ben de cok geriliyorum. Yemek yetisecek mi, sogutmadan sunum yapabilcem mi, lezzeti kotu mu olcak...
Ayy valla bende de kismen var bunlar. Kendimi yiyip bitiriyorum.Aynı ben... "Tuvaleti banyoyu geçen gün temizledim ama gene temizleyeyim mi,salonun bi tozunu alayım mı, havluları değiştireyim mi, ne çorbası yapayım, ana yemek ne olsun, güzel olacak mı, tatlı ne yapsam, ayy eksik malzemeyi nasıl gidip alsam diye diye panikleye panikleye bütün gün hazırlık yapıyorum, eşim evdeyse onuda bu paniğin içine sürüklüyorum, bağırıp çağırıyorum,yardım etse bile rahat olamıyorum, misafir geldikten sonrada sürekli bi hizmet hali, yok yemekleri hafif ısıt, masayı kur ve kaldır, çay servisine yetiş, bulaşık makinesine hemen diz bilmem ne bilmem ne, mutlaka eşimde servise yardım ediyor ama sonucta en çok işi yapan benim, misafirler gidince de belim her seferinde ağrıdan kopuyo, bel - boyun fıtığıda var bende, bunu dile getirincede eşim diyor ki "aman gelmesinler o zaman, bıdı bıdın hiç çekilmiyor, direk misafirler gelmesin bize de kurtul diyor"evet hiç misafir gelmesin istemiyorum da diyemiyorum, kalpsiz taş yürekli bi hanım konumuna düşmek istemem
Yalnız olmadığımı hissetmek bile güzelAyy valla bende de kismen var bunlar. Kendimi yiyip bitiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?