- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
Kendi cevremden arkadaslar geldigindede aynihmm belkı de esını kırmamak ıcın tm dıyorsun ama sohbetlerı uymadıgı ıcın ortama gıremedıgın ıcın mutsuz oluyorsundur
Sadece misafir agirlama konusunda tembel olabilirimtembelsin, asosyal değil
Aynen katiliyorum size,neden başkalari icin yorulup kendimi paralayayim,sadece bi bardak çayla hersey olsa misafire bu kadar sinir olmam ama işte evinde derli toplu temiz olcak,yemeklerin hazir olcak,sürekli servis ve ikram olcak,o yorgunluk bel agrısı öldürüyor beni,bunaliyorum yawakşama kadar zaten yeterince yoruluyorum.bebeğimde var onunla ve kendimle ilgilenmek varken neden başka insanlar için yorulayım diye düşünüyorum. ev hanımı olsam neysede çalışan bayan için birde sabahın köründe kalkıp işe giden bayan için misafir ağırlamanın neresi cazip olabilir ki?
misafir evin bereketi vs vs ama zaman da değişti yani. bunca yoğunluk varken birde kendime eksta yoğunluk çıkaramam.
eşiniz size her konuda yardım ediyorsa, dışardan aldığınız ikramlara ses çıkarmıyorsa evede temizliğe bayan gelirse bende severim misafiri.
Gelenler hep yemekli misafir oluyor,yemin ederim bi keresinde biz pasta börek sevmiyoruz,bize etli yemek yap diyeni bile oldu ki evime ilk kez gelicek,eşime söyledim 'aaaa ne var bunda,misafir tercihlerini söyleyemeyecekmi diyor??'Nefret çok ağır değil mi
İş güç zor da sırf bunun için nefret duyulur mu
Bende pek hamarat sayılmam ama yufkaların gözünü seveyim döşe döşe ver fırına, yanına da bikaç bişey için çayla daha ne
Çok saçmaGelenler hep yemekli misafir oluyor,yemin ederim bi keresinde biz pasta börek sevmiyoruz,bize etli yemek yap diyeni bile oldu ki evime ilk kez gelicek,eşime söyledim 'aaaa ne var bunda,misafir tercihlerini söyleyemeyecekmi diyor??'
Bende öyle deyince gelecekleri gün arayip doktora gitcem başka gün gelirsiniz dedimÇok saçma
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer dmeiş atalarımız
Hele bir de et yani belki alamıyor insanlar
Terbiyesizlermiş, insan görmeye değil yemek yemeye geliyolar demek ki
Canim misafir sevmeyince tembelsin anlamina gelmiyor bana gore,tabii sahsi fikrim, bak ben su an 9aylik hamileyim, esimin kuzeni iki tane cocugunu iki gun bizde kalsinlar diye gonderdiydi gecen hafta simdi ben bunun nesine sevineyim de memnun olayim? Kendimi tasiyamiyorum ben bakima muhtacim ayakta duracak halim yok cocuklardan ne anlayacam yani maksat nedir bende kalinca nolacak dimi zihniyetyanlis bir kere anasiyla babasinda suc iste,hadi gel de sev misafiri simdiSadece misafir agirlama konusunda tembel olabilirimnormal yaşantimda hem caliskan hem titiz hem disiplinliyim
İyi yapmışsınBende öyle deyince gelecekleri gün arayip doktora gitcem başka gün gelirsiniz dedimBi dahada arayip davet etmedim,eşimde cook kızdı tabi ama sırf yemege gelende gelmesin napiiim cokta tın
Yuh senin evin restoran miymisne ayip etmislerGelenler hep yemekli misafir oluyor,yemin ederim bi keresinde biz pasta börek sevmiyoruz,bize etli yemek yap diyeni bile oldu ki evime ilk kez gelicek,eşime söyledim 'aaaa ne var bunda,misafir tercihlerini söyleyemeyecekmi diyor??'
Bence sen eşine uyma eşin sana uysun .Yoksa erkenden yıpranır yaşlanırsın.Onlar anlamazlar ,hem misafir gelsin hem yemekli olsun isteyenede etli yemek olsun ...onlar için hava hoş yıpranan sensin.Boşver sen kendini düşün fıtığında var üstelik.eşim hep yemekli gelsin istiyor ama diğer taraftan çok çeşit yapma, bi iki bişey olsa yeter diyor ama ben rahat edemiyorum öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?