- 3 Nisan 2018
- 150
- 90
- 23
- Konu Sahibi kibirlikontes
-
Cinslerini bilmiyorumCinsleri nedir? Tamam muhabbet kuşu ama her muhabbet kuşu konuşmaz. Papağan türünden olanlar konuşur. Benimki papağan türü mesela.
Günlük yem ve su temizliği yapın, kafesini sürekli temizleyin. Sürekli açın evde uçsunlar. Benimkini balkona çıkartıyorum kafesini açıyorum balkonun taşında durup çevreyi izliyor saatlerce. Yorulunca da kafesine giriyor :)
Ve asla ayırmayın derim.
Çok ilginç ya acaba neden? Bence bir kuşçuya sorun.Cinslerini bilmiyorumbi kere açtım çok korktular o yüzden bi daha açmadım . sürekli titrer hale gelmişlerdi korkudan
eğer papağan türünden ise yine de geç mi kalmış olurum konuşturmak için peki?Çok ilginç ya acaba neden? Bence bir kuşçuya sorun.
Yok hayır onlar her tür öğreniyorlar. Benimki geçen yengemin adını sayıklıyordureğer papağan türünden ise yine de geç mi kalmış olurum konuşturmak için peki?
resimlerini atarsan cinsiyetlerini biliriz belkiteşekkür ederim hepinize. kesinlikle yemini suyunu ve kafesin temizliğini sürekli kontrol altında tutuyorum .kum gaga taşı ve banyo işini de çözeceğim. türünü de bilmiyorum cinsiyetlerini de bilmiyorum hiç. çok da anlamam ama elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum ben yine de bize alışmaları için ne gerekiyorsa yapıcam ama ben de zarar görürler diye tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?