Misafire eşimin tavrı

Aslında asosyal görünmez ama her zaman benim ilişkilerim daha iyidir. Onun arkadaşları bile beni arar gelecekleri zaman.
Evet saygısızlık. Farkındayım tabiki. Ama ben bu durumu değiştiremiyorum. Bunu da kabullenemiyorum. Ama ne yapacağımı bilmiyorum
Empati yapsa aslında misafirliğe gidildiği ortamda böyle davranışlara maruz kalsa hoşuna gider miyidi acaba yoksa hiç dert etmez miydi?

Nereli eşiniz çok merak etttim illa şehir söylemek zorunda değilsiniz bölge olarak yazsanız da olur. Çünkü genel de bu tipler o bölgelerden çıkıyor da. Yazık bir dakika bile durmam inanın. Boşanma sebebi bana göre.

Peki geldiklerinde ne diyor? Gelmesinler mi diyor? Söylendi demişsiniz ya ne dedi mesela?

Gerçekten saygısızlık yaptığı. Eve gelen misafire öyle davranması. Sık gelip gidiyorlar bıktı desek o da değil

Peki geldiklerinde ne diyor? Gelmesinler mi diyor? Söylendi demişsiniz ya ne dedi mesela?

Gerçekten saygısızlık yaptığı. Eve gelen misafire öyle davranması. Sık gelip gidiyorlar bıktı desek o da değil
Nerden çıktı. Ben film izleyecektim. Halanlarda akşama kadar oturmuşlar. Evlerine gitseler ya. Yarın iş var. Gideceğim bu şehirden falan filan.

İyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
Çok üzgünüm ama huylu huyundan vazgeçmez gibi, umarım bir çözüm yolu bulursunuz😐

Aynısını eşinizin ailesine de yapın ergen mi bu kocaman adam evine misafir gelmiş hiç mi aile terbiyesi almamış sizin hiç mi hatrıniz yok çok sinirlendim burnundan getirin fena ödettirin
Ailesi başka şehirde ve hiç evimize gelmedi. Çok farklı bir yapıları var. Konuklar. Kuzenleri geldi bikaç defa. Ama ben öyle davranamam. Gelen insanlara nasıl yapayım? Onların suçu ne? Diye düşünürüm.

Ailesi başka şehirde ve hiç evimize gelmedi. Çok farklı bir yapıları var. Konuklar. Kuzenleri geldi bikaç defa. Ama ben öyle davranamam. Gelen insanlara nasıl yapayım? Onların suçu ne? Diye düşünürüm.
Sizde haklısınız ama hani kendi adıma söylüyorum ben canını yakardım yok öyle yağma

İyi akşamlar. Size çaresiz hissettiğim bir konu hakkında yazmak istiyorum. Belki bana fikir verebilirsiniz. Benim ailem ve akrabalarımın çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Ama kimseye gitmeyiz ve onlarda gelmezler. Eşim bu tarz şeyleri istemediği için ben hep geri duruyorum. Ve çalışıyoruz. Annemlerle gidip geliyoruz. Onlara da daha çok biz gideriz. Onlar daha az gelir. En son 2 hafta önce geldiler. O da yeni evimize hediye almışlardı. Onu getirdiler. Bugün bizim evin yakınlarında halama gelmişler. Beni aradılar. Gelin çay için dedim. Onlarla birlikte halamlar da geldi. Haberimiz yoktu. Eşim mutfakta söylendi. Yanlarına geç gitti. Doğru düzgün sohbet etmedi. Ben yine arada kaldım ve çok üzüldüm. 10 yıllık evliyiz. İlk kez geldiler düşünün. Bir saat ancak kaldılar. Bu durumu defalarca yaşadığımız için ne yapacağımı bilmiyorum. Küstüm olmadı. Kızdım olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlattım olmadı. Bana bişey söyleyin ne olur..
aynı kayınpederim. öyle utandırıcı şeyler yapıyor ki misafir gelince. yer yarılsa da içine girsem diyor kv.
kadıncağız bulamam kolayını. misafire surat asar, konuşmaz doğru düzgün. yada odadan çıkmaz.
mesela kayınvalidemlerdeyiz. eşimin dayısı gelmişti. artık gidiyorlar. kalktık kapıda yolcu edicez. adamla cocugu daire kapısından cıktı. ayakkabı giyecekler. pat dedi kapattı kapıyı. hadi gecin iceri dedi bize. ben şok oldum. başkasının yerine utanmak neymiş onu yaşadım.
kv kırk küsür senedir bunu yasıyormus.
yerinizde olmak istemezdim.
ne yapılır bilemedim ama insana insan gerek. böyle olmaz.

Benim eşim ailemin gelmesine gitmesine karışacak yok surat edecek vallahi hayatı ona zindan ederim. Bir kere annem öyle uğramıştı eşimde işten gelmişti. Oturduk çay içtik annem kalktı eşimde geçirmek için kalkıyordu annem otur sen işten geldin dedi. Tek başıma geçirdim annemi. Tabi durur muyum gittim yanına sizinkilerden biri gelince büyüğünden çocuğuna kadar herkesi kapıda karşılayıp kapıdan uğurluyorum senin bu yaptığın nedir dedim hesabını sordum tabiki. Bizim aramızda akrabalık var yengem yabancı mı vs dedi annem için. Ben nasilsam gelen insana sende aynısını yapıcan haa yapmiyorsan ben senin aynını yaparım dedim. Şimdi benden önce kapıda bitiyor 😁😁

Back
X