Mutfak Püf Noktaları Misafire yapmay en sevdiiniz tarif hangisi

vallaha benden de tarif geliyor cancanım yalancı tavuk göğsü........
1lt süt
3 fincan un
3 fincantozşeker
vanilya
yarım paket margarin
margarini tencereye koyun eriyince icine unu atıp sürekli karıştırarak unu yedirin sonra sütü ve şekeri karıştırın ama devamlı karıştıracaksınız kaynamaya yakın vanilyasını ekleyin koyulaşınca kapatın mikserle uzun uzun cırpın.. ve tabaklara döküp soğuyunca servis edin..üzerine muhakkak tarcın arkadaşlar isterseniz bunnu arasına bizküvide koabilirsiniz....... afiyet olsunnnnn....:içelim:

ANİDEN BİR MİSAFİRİM GELSEYDİ. CANIM İÇERDE KETILA SU KOY KAYNAT VE MİS KOKULU BİR KAHVE YAP DERDİM:içelim: HAHAHA... BİDE DUDAKLARIMI BÜKERDİM KIYAMAZDI BANA CİCİM :teselli: :dance:

ÖNCE KAHVE YAPAR, FAL FASLI BİTİNCEYE KADAR PATATESLER HAŞLANIR SALATASI HAZIRLANIVERİR YANINA KREP -BİZİM ORA DEYİŞİ İLE , GAYGANA- İSTER REÇELLİ İSTER PEYNİRLİ ...AFİYET OLSUN.
[SIZE=-1]"Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül ''sohbet" ister kahve bahane"[/SIZE]

cnm sarmısaklı köfte ;1küçük kase irmik ıslatılır..ince 2buçuk su bardagı bulgurda ıslatılır ..irmık iyice şişince bulgura eklenır ..1çorba kaşıgı biber salcası eklenerek ovulur irmik,bulgur ve salca,,içine 2çorba kaşıgı un ve tuz atılarak su elle eklene eklene yogurulur..köftelerden paracalar koparıularak.küçük nohuttan bıraz buyuk köfteler yuvarlanır ve işaret parmagımızla ortasına bastırırr delık yaparız..daha sonra ıkı domates rendelenır..az bıber salcası eklenır ..sos halınde pişirilir..kaynayan sıuya atılır köfteler..köfteler su yuzune çıkınca haşlanmış demektır..suzgecle ayrı kaba alınır..üzerıne salcalı sos dökulur..limon suyu dökülerek .kıyılmış maydonoz serpiştırılerek servıs edılır...(köftelerın ortasına acılan delıkler sosun buraya dolup lezzetlı olması içindir...))afıyet şeker olsun...

CANIM BU TARİFİ DENİYECEGİM ÇOK GÜZELE BENZİYO SAOL[/QUOTE]

vallahi tatlım çok kolay ve doyurucu ayrıca çok az zaman alıyor yapılması afiyet olsun canuuuum öptm....

tılsım benimki tavuk göğsüne ve kazandibine bayılır mutlaka deniyeceğim...güzel olmasssa bittin sen....

şilam ben bunu biliyorum bitanem..çok güzel oluyor..bunun üstüne dometesli sosun yerine sarımsaklı ıspanaklı sos da çok güzel oluyor.....eline sağlık bitanem..ama ben buzlığa koymuyordum ..buzluktan çıktığında aynı tadı veriyormu...güzel oluyorsa atim kıs bende poşetleyip..daha ne olsunnnnnnnn...

ANİDEN BİR MİSAFİRİM GELSEYDİ. CANIM İÇERDE KETILA SU KOY KAYNAT VE MİS KOKULU BİR KAHVE YAP DERDİM:içelim: HAHAHA... BİDE DUDAKLARIMI BÜKERDİM KIYAMAZDI BANA CİCİM :teselli: :dance:

ay ayyyyyyyyyy yerim ben seni ..oda olur canım ..bir nescafe yanına bikrem falan..

hariikasııııııııııııııııııııııın tek kelimeyle...öpüyorum canımm......

hiç bir şey bulamasakta 2 pateteste mi kızartmak zor yanına çay demle domates salatalık daha ne..........

cevizli çaylı kek

3 su bardağı un
3 adet yumurta1.5 su bardağı şeker
1 su bardağı demli çay (soğuk)
125g margarin
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu

yapılışı:yumurta ve şekeri bir kabın içinde iyice çırpın.(köpürsün)
sonra soğuk demli çayı ilave edin
margarin ilave (margarini eritmeyi unutmayın)
ceviz içi (dövülmüş)ilave
tarçın
un
kabarma tozu
sırasıyla ilave edilir

bunları hazırlarken fırını ısıtmayı unutmayın:Roflol:
he bide kalıbı yağlayın:Roflol:
ya biliyorsunuz ama işte tarif öyle verilir yaa

afiyet olsun:1yes2:

cancan arkadaşım :mymeka: bunu hak ettin hiç kızma

kek için sağolda vurmanı anlayamadım...:uhm: anahita bittin sen kızım...

cancan hanummm maden biliyodun ne hemen yaz dıyon la....tek barnahla yazdım zaten delü....

kıs o olduğunu nerden bilem...tek barnağını sevsinler..:Roflol: :Roflol: :Roflol:
sağol aşkımmm...eline sağlık..ben biliyo olabilirim ama bak diğer arkadaşlar tarifinden faydalanacaklar dimi..kendim için bişe istiyosam..

kıs niye vurduğumuda unuttum hee hatırlamıyom şuurkaybı yaşıyom:Roflol:
idare et bacım yaa

:1shok: anahita ciddimisen kıs havıza kaybı falan..:bbo: hayır olamaz:1no2: böyle birşeyyyy.......
ayy canım benim..ben sana kıyamam kız ..senin canın sağolsun..:1yes2:

seni misafirler coştu kıs....daha ne olsun..çemen dedin demi hiç dayanamam..
hangi gün müsaittin hayatım o güne diyorum bir uğrayalım sana....senin için ha çemen falan bahane....

buzluktan dondurulmuş pizza çıkarır onu fırına atarım :)

işte ben. sürekli hazır pizzam vardır zaten dolapta. ayrıca tatlı derseniz de ben böyle şeyleri üreten bir yerde çalışıyorum zaten. en pratik olanından yapıveriyorum yanına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…