- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Madem böyle düşüneceksiniz neden çağırıyorsunuz? Ayrıca salgın var toplu iftar yapmayın diye bas bas bağırıyorlar tek başına yaşıyorsa tek başına yemek de yiyebilir...Alt katımızda yalnız yaşayan genç bir bayan var. Yalnızlık hissetmesin diye iftara çağırıyoruz. Ama dikkatimi bir şey çekti, ne biz sofra hazırlarken ne de toparlarken hiçbir şey alıp mutfağa götürmüyor. Kendimi bir misafirlikta düşününce her şeye el atmaya çalışırım ben toplamadan yıkamaya. Acaba üşengeçlikten mi yoksa bize mi saygısı yok ya da ben mi takıyorum.
Siz cagiriyorsunuz evinize misafir olarak sonuçta ..ben şahsen evime gelen misafire iş yaptırmam..kendim davet ettiysem kendim hizmet ederim..onun böyle bir zorunlugugu yok..eğer rahatsizssaniz bu durumdan o zaman çağırmayı en guzeliAlt katımızda yalnız yaşayan genç bir bayan var. Yalnızlık hissetmesin diye iftara çağırıyoruz. Ama dikkatimi bir şey çekti, ne biz sofra hazırlarken ne de toparlarken hiçbir şey alıp mutfağa götürmüyor. Kendimi bir misafirlikta düşününce her şeye el atmaya çalışırım ben toplamadan yıkamaya. Acaba üşengeçlikten mi yoksa bize mi saygısı yok ya da ben mi takıyorum.
Parazit benceAlt katımızda yalnız yaşayan genç bir bayan var. Yalnızlık hissetmesin diye iftara çağırıyoruz. Ama dikkatimi bir şey çekti, ne biz sofra hazırlarken ne de toparlarken hiçbir şey alıp mutfağa götürmüyor. Kendimi bir misafirlikta düşününce her şeye el atmaya çalışırım ben toplamadan yıkamaya. Acaba üşengeçlikten mi yoksa bize mi saygısı yok ya da ben mi takıyorum.
Misafirin bulaşığa ya da ekstra işlere karışmasını bende sevmem. Sonuçta herkesin düzeni farklı ve dediğiniz gibi misafirlik. Benim bahsettiğim sadece ekmek kutusu almak gibiSiz cagiriyorsunuz evinize misafir olarak sonuçta ..ben şahsen evime gelen misafire iş yaptırmam..kendim davet ettiysem kendim hizmet ederim..onun böyle bir zorunlugugu yok..eğer rahatsizssaniz bu durumdan o zaman çağırmayı en guzeli
İş beklemiyorum benim bahsetmek istediğim küçük bir parça götürülür anlamında sofradanYardım etmek zorunda değil ki. O evde sonucta misafir, yardim etsin diyemi çağırıyorsunuz.
Ayrica millet anne babasını görmezken siz evize misafir mi cağırıyorsunuz gerçekten?
İnsan nezaketen sofradan bir şey de olsa götürür ya benim bahsetmek istediğim oydu.Parazit bence
Oyleleriyle bir gorusur iki görüşür üçüncüye gorusulmeeeez
Yani ..alabilir tabi ama almayadabilir ..dedim ya misafir sonuçta..siz davet etmişsiniz oda icabet etmiş..öyle bır ekmek kutusu da kaldirmadi diye sorgulamak çok ta doğru degilMisafirin bulaşığa ya da ekstra işlere karışmasını bende sevmem. Sonuçta herkesin düzeni farklı ve dediğiniz gibi misafirlik. Benim bahsettiğim sadece ekmek kutusu almak gibi
Ben mi yanlış düşünüyorum diye merak ettim. İş beklediğimden değil nezaketen de olsa sofradan bir şey götürülür diye düşünmüştüm. Benim ailemin yetiştiriş tarzı dolayısıyla sanırım bu düşünceye kapıldımArkasından konuşcaksınız neden çağrıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?