Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

Yedikleri peyniri,sütü,yoğurdu bu insanlar yapıyor emek veriyor. Zahmetli bir iş yapıyorlar. Birde böyleleri çıkıp ayyy kokuyor diyor.

Ben hiç kullanmadım ama reklamlara çıkıyor ya hani kötü kokuyu ortadan kaldırıyor ondan alın isterseniz.

yıkamakla, evi havalandırmakla koku geçer ama yaşadığınız ve ev halkına yaşattığınız bu stres sizi yorar. annemde böyleydi. bunu kendinize yapmayın. bu kadar kasmayın.

misafir içinde üzüldüm arkasından demediğinizi bırakmamışsınız inşallah bir daha sizin eve gelmezler yazık

Yedikleri peyniri,sütü,yoğurdu bu insanlar yapıyor emek veriyor. Zahmetli bir iş yapıyorlar. Birde böyleleri çıkıp ayyy kokuyor diyor.
Benim eşim bir peynir fabrikasında gıda mühendisi,o peynir kokusu öyle bir siniyor ki kıyafetlerine hangi deterjanı,hangi yumuşatıcıyı kullanırsan kullanayım yine de kalıyor bazen.O emekçiler olmasa aç kalırız ama işte nasıl anlatırsın.

5 yildizli otel gibi diyosun yani
Cok guzel bir aliskanlik cidden herkes boyle olsa keske.. ama karsidaki insan zaten huy edinmemisse kalkip yikanmaz muhtemelen. Ben bi yere gitsem bana dus alabilirsin deseler memnun olurum.. terlemem cok ama 45 derecede mumkun degil bazen. hic sevmem mesela sirf bu sebepten sicak yerleri ve yazmevsimini

Ahir,hayvan,tezek kokusu naparsaniz yapin gecmez.Dus alir gecmez,yaptigi yemege bile gecer.5 sene dağin basinda yaylada gorev yaptim.Köyde kaldigim zaman evim ahırın ustuydu.Ogrencilerimin cogu boyle kokardi.Siz ilk defa deneyimlediginiz icin boyle olmus.Benim burnum artik duyarsizlasmisti.Yorganlari kuru tenizlemeye verin.Yatagi,koltuklari koltuk yikama yaptirin olsun bitsin.Buraya konu acacak kadar degil yani.

Allah başka dert vermesin. Böyle sorunlar gelir geçer..

Tabiriniz hoş olmamış. Bende tatillerde köye gidiyorum ve bir koku oluyor, valizde ne var ne yok yıkanıp asiyorum. Her evin kendine has kokusu oluyor zaten beğenmezseniz yıkarsıniz, silersiniz geçer zaten.

yani yatılı misafirliğe gitmiyorum ama gitsem duş teklif edilse daha rahat ederdim. zira ben bilemem banyosu müsait mi değil mi, kullanmamı ister mi falan. nasıl teklif edildiği ile alakalı. sıcak su ve temiz havlular var, dilediğin zaman duş alabilirsin banyo orada lafını duymak isterim yani.

Normal olan bu değil mi zaten? Ben herkes misafirine bunları sunuyor sanıyordum. Bizim evlerimizde misafir pijamasına kadar bulunur hazırlıksız gelen olur diye.

Misafir eve girer girmez , sen bir duş al ben de yemek hazırlayayım deyince hangi misafir hemen tamam deyip duşa girer allah aşkına :) Yüzde 99 hayır diyecekti zaten adam.

Misafir eve girer girmez , sen bir duş al ben de yemek hazırlayayım deyince hangi misafir hemen tamam deyip duşa girer allah aşkına :) Yüzde 99 hayır diyecekti zaten adam.
gercekten icten gelen bir teklifse ortam da musaitse neden tamam demesin? niye %99 gibi bir oran belirlediniz anlamadim.

bize yatili misafir pek fazla gelmez ama geldiginde ayni sekilde teklifte bulunuruz, onlar icin hazirligimiz da vardir. ben reddedene cok nadir rastladim.

Çamaşır, yorgan yıkanır geçer. Çocuk da yıkanan bişey. Birazda evi havalandır bitti gitti. Kokulu mum yakıyorum o da iyi geliyor.

Cnm şimdi bırak kokuyu. Seni çok asabi gördüm neye canın sıkkın niye böyle gerginsin. Anlat guzum noldu. İyi misin. Bu üslubunun karakterinin bir parçası olduğuna inanmak istemiyorum.

Misafire ve durumlara göre değişen bir şey bu. Örneğin, benim yakın arkadaşım yada kuzenim , işten çıkmış akşam bize kalmaya gelmiş olsa, o girebilir evet duşa ama bu adam girmeyecekti bence yüzde 99 evet, normal akışa ters, ki zaten adamın kıyafetlerinden de o koku geliyordur büyük ihtimal, duş alsa da geçmeyecekti o da başk bir konu.

Olur mu cnm. Niye hayır desin. ‘’ Yoldan geldin bir duş al bak orda her şey var. Bi rahatla kasların gevşesin ‘’ dersin. Önden de hazır edersin. Bnm akrabalar hemen girer. Alışıklar zaten. Kızım bn bi duş alayım bi terim aksın derler

bu adamin nereden geldigini bilmiyoruz ki. belki de uzaktan geldi. yakin arkadas vs ile ilgili bir sey demiyorum bence gorgu bakimindan teklif edilmeli eve yatili gelen misafire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…