Ya o istemeseydi biz zaten verirdik ya da o ayakkabıya eş değer bir şeyler alırdık ama. Bizzat istemesi... Tuhaf karşıladıkOha misafire bak
300 lirayi almis gitmis. Nasil icine sinmis hayret. Boyle insanlarla gorusmemek lazim aslinda
İstemek gercekten ayip. Bilemedim. Ben olsam asla isteyemem. Boyle boyle zengin oluyor bu insanlar benceYa o istemeseydi biz zaten verirdik ya da o ayakkabıya eş değer bir şeyler alırdık ama. Bizzat istemesi... Tuhaf karşıladık
Yok yok 300 lira vermisler simdi anladim ben dePara mı almış, ben öyle anlamadım. Sadece içeriye koysaydınız demiş. Bunda birşey yok, bu Arada sizin verdiğiniz ayakkabıyı tabiki de geri gönderecek, siz çöpe at diye nasıl dediniz asıl o şaşırtıcı
Ben de. Ama suçu ev sahibinde görüyorum açıkçası.Yok yok 300 lira vermisler simdi anladim ben de
Evet yeni aldım dört yüz lira kadar verdim deyince annem hemen cüzdanına davrandı.. Ben de bir insanın güç durumda kalmasını istemem ben de verme taraftarıydım ama nu şekilde olması anlatamadığım tuhaf bir duygu duruma soktu beniTalihsizlik olmus .
Olur boyle seyler..
Kadin da uzulmus demek ki boyle bir tepki vermis.ama uslubu yanlis.
Siz kadina para mi verdiniz?
Para istedi denir mi bilmem ama yeni aldım dört yüz liraydı dedi biz de çıkarıp verdik hanımefendi.Para mı almış ben öyle anlamadım. Sadece içeriye koysaydınız demiş. Bunda birşey yok, bu Arada sizin verdiğiniz ayakkabıyı tabiki de geri gönderecek, siz çöpe at diye nasıl dediniz asıl o şaşırtıcı
Annemin bir arkadaşıNeyiniz oluyo bu akraba? Çok yakınınız değilse ya da mecburiyetiniz yoksa pek fazla görüşmeyin bence. Zira çalınan ayakkabısının parasını ağzıyla isteyen bi kadının görgüsüzlüğü bununla sınırlı değildir bence.
Oha misafire bak
300 lirayi almis gitmis. Nasil icine sinmis hayret. Boyle insanlarla gorusmemek lazim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?