Misafirin Yaptığı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz fesatlık olacak ama kadın kendi ayakkabısını bilerek çaldırmış olmasın yanı bir tanıdığı peşinden gelip almış olmasın. Çünkü 300 tl talep etmek bana hiç makul gelmedi. Kadını tanıyorsanız maddi durumu nasıl mesela normalde bir ayakkabıya 300-400 tl verecek imkanı varmı?

Kapı önünde ayakkabı bırakma görgüsüzlüğü silinmedi mi henüz
Görgüsüzlük derken? Lütfen edebinizi takının! Üst katta oturuyoruz, iki daire var. Biri halamın oturduğu biri de bizim yaşadığımız daire oluyor. İnsanlara rahatsızlık verecek şekilde asla bırakmayız ayakkabıları dışarda! Çalınma olayına gelince, bina kapısı açık olmuyor ve en son yedi yıl önce yaşandı böyle bir olay belki 8.

Parasını almışmı ayakkabıların

Ne kdr guvenilir bir kadin bile bile birine yaptirmis olabilir mi cunku kimse kolay kolay o parayi almaz madem cok degerli ayakkabisi kendi nedem iceri alinmasini istemedi parayi alacak kadar rahat biriymis yani
Annemin bir arkadaşı ben pek tanımıyorum açıkçası. Annem ben böyle yapmazdım dedi ben de birinden böyle bir durumda para talep edeceğimi sanmıyorum

Para istedi denir mi bilmem ama yeni aldım dört yüz liraydı dedi biz de çıkarıp verdik hanımefendi.
Çok ilginç olmuş siz de daha önceden oluyordu demişsiniz bit şaşkınlık olmuş herhalde.
Nasılsa bu hadiseden sonra bir daha görüşmezsiniz boşverin yapacak birşey yok

Biri bana onu 300 liraya almıştım dese çıkarıp cüzdanımdan vermek bile gelmez aklıma.
En fazla markasını modelini öğrenip aynısını alıp hediye edebilirdiniz.
Bariz parayı almak için fiyat söylemiş demek.
Yoksa zorla verilse bile kim alır.
Çok sasirdim

Aynısından al da gel görelim deseydiniz tam olsaydı

Bence artik gorusmez anneniz.
O misafir de size gelmez artik sanirim.

Olan 300 liraya olmus

Olabilir yani kim olsa şaşkınlıkla tepki verir.Binada böyle durumlar oluyorsa ayakkabıyı içeri almalıydıniz.
Bir yakınımız var onlara kim giderse gitsin aynı sebepten dolayı ayakkabıları hemen içeri alırlar.
Gerçi olmuşla ölmüşe çare yok derler ama.
Yinede dikkat iyi olurdu.

Annem pek öyle kaliteli giyindiğini görmedim dedi. Erkek kardeşim muhtemelen böyle bir şeydir deyince de kimsenin günahını almayalım dedi.

bizim eve hırsız girdiğinde annemin arkadaşı ve kızıda vardı. cep teller cüzdanlar vs hepsini almışlardı. komşudan borç aldıkta otobüs parası verdiydik :))
Ahaha size bizim telefonlar da yeniydi falan denmedi mi ya

Dediğim gibi en son 7-8 yıl önce yaşanmıştı. Sağlık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…