Misafirin Yaptığı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
madem böyle bir olay yaşanmış sizin içeri almanız gerekirdi.üstün üslük birde aaa daha öncede olmuştu derseniz..kadın haklı olarak o kadar para vermiş ise ister...normalinde sizin hatanız olduğundan ..sizin teklif etmeniz gerekirdi. ve ...sizin verdiğiniz papuçlar içinde çöpe atın demek daha büyük bir ayıp...

çok yanlışsiniz kusura bakmayın..hemen hemen bütün apartmalarda bu tarz hırsızlık oluyor ve kimse ayakabılarını dışarı koymuyor..hele misafir ayakabıları söylenmemsizin zaten içeri alınır..

Dost denemez de işi düştükçe kapımızı çalan bir arkadaş diyelim. Annem çizgi çekemez gelirse ararsa konuşur ama ne denli sağlıklı olur bilinmez..

Bakınız kadınla aynı semtte oturuyoruz o da biliyor böyle olaylar yaşandığını ben düşünmedim yahut aklıma gelmedi o ayakkabıları içeri alalım deseydi? Kadının önünde kahkahalarla aa yine çalınmıştı demedik! Bir kez yaşanmıştı çok önce unutuldu gitti olabitesi olan şeyler ki kadın kapının açık olduğunu iddia etti kapı açık olmaz sen dönüp arkanı ittirmesen bile kapı ağırlığıyla kapanıyor. O da binaya girmek için zile bastı anlıyor musunuz?

Ayrıca neden kusura bakayım? Genel geçer bir olay değil sonuçta, sana göre öyle diğerine göre böyle :)

kadın terbiyeszilik yapmış

ama sizde verdiğiniz ayakkabıyı çöpe attırmakla daha ayıp etmişsiniz.

kadın terbiyeszilik yapmış

ama sizde verdiğiniz ayakkabıyı çöpe attırmakla daha ayıp etmişsiniz.
Ayakkabıları bir torbaya bile koymadan göndermiş, siz olsanız alır mıydınız? Kapının önünde bize yükselirken çizgimi bozup tek kelime etmedim ki ben çok nadir alttan alırım. Ancak her insanın yeter dediği bir nokta vardır, olması gereklidir.

1.Sizin yaptığınız yanlış. Ayakkabılar dışarıda durmamalı siz çantanızı cüzdanınızı bırakmıyorsanız ayakkabılar da bırakılmamalı, görüntü kirliliği ve sitede oturmuyorsanız her daim çalınma ihtimali var.
2.Kadının 300tl verdim demesi gayriihtiyarı olabilir, evde bi takım kırılınca da insan böyle tepkiler verebiliyor ama parayı alması gerçekten çok ayıp! İnsan utanır yüzü olmaz.
3.Sizin ayakkabıyı çöpe atın demeniz de ayıp, bana ayakkabı verilse o durumdayken yıkar gönderirim sahibine.

Torbaya falan koymadan gönderilmişti diyorum, yağmurluydu hava pis bir şekilde. 400 tl para verdim demesi o anın verdiği beisle değildi. Emin olun anlardık öyle bir şey olsa :)

benim bir ayakkabımı arkadaşımın salak köpeği parçalamıştı ve onlar da çok normalmiş gibi köpeği sevdiler güldüler falan,oyun yapmış güya, çok sinir olmuştum,o geldi aklıma ama tabi aynı durum değil, onlar da sizin kadar nazik değillerdi tabii ki, ben de bir daha evlerine ayak basmadım, bence siz de görüşmeyi kesin

yaniii çok normal ozaman yaptıgınız ,

görüşülmesi gerekli biri değil dir umarım ,

apartmanımızda böyle hırsızlık olayı olduğunda misafirir ayakkabısını içeri almalı diye düşünüyorum.
almadınız ve çalındı. büyük talihsizlik olmuş . ben öncelikle parayı teklif ederdim. çok pahalı , şu kadara aldım dediği zaman çok üzülürdüm. maddiyatı dile getirdiği için . madem dile getirdi parasını vereyim bari der teklif ederdim .
ama siz para teklif etseniz bile onun o parayı geri çevirmesi gerekirdi bence.
almamalıydı.. malesef insanoğlu böyle eşyaya bağımlı hale gelmiş . bi ayakkabı yüzünden sizi kırmış .
geri yolladğı ayakkabıyı da çöpe atmanıza gerek yoktu.
onu neden yaptınız anlamadım.
bir daha görüşmezsiniz olur biter .

Çok aptalca bir araştırma imiş. Ayrıca bura Türkiye Cumhuriyeti Devleti, siz Hindistan ile falan karıştırmış olmalısınız.. Kendini bilene bu ülkede her birey eşit; sınıf bilmem ne yok.

Yoo be aptalca olsun yıllardır satış stratejileri sınıflara göre yapılıyo çokta doğru

Günahını almak istemem ama ayakkabısının 400tl olduğuna kesinlikle inanmadım. Kısa günün kârı 300 tl cebe indirmiş. Anneniz bir daha görüşmesin, kadının ederi bu kadarmış.

misafirliğe de gitsem ayakkabımı kapının önünde bırakmam.
misafirim gelse ayakkabısını kapımın önünde bırakmam.
çalınan ayakkabısının parasını isteyenin lafıyla 300 tl. gibi bir meblağ ödemem.
çalınan ayakkabımın parasını istemem.

hangi katta otursam da, kapı önünde ayakkabı bırakmaya külliyen karşıyım.

Mune konunun mesaj gönderimine kapanmasını rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…