Ya bir de kapıyı ben açtım. Biraz da hastaydım hatta ama beyazdı ayakkabılar ve pek yeni durmuyordu yıpranmıştı açıkçası..Biri bana onu 300 liraya almıştım dese çıkarıp cüzdanımdan vermek bile gelmez aklıma.
En fazla markasını modelini öğrenip aynısını alıp hediye edebilirdiniz.
Bariz parayı almak için fiyat söylemiş demek.
Yoksa zorla verilse bile kim alır.
Çok sasirdim
Aynısından al da gel görelim deseydiniz tam olsaydı
Tabi ki sağlık olsun.Yeni okudum teyze sizden 300 tl yi almış onun yaptığı da çok ayıp .Bence bir daha görüşmemek en iyisi..Dediğim gibi en son 7-8 yıl önce yaşanmıştı. Sağlık olsun...
Ahaha size bizim telefonlar da yeniydi falan denmedi mi ya
Ahahaha fakirligin gozu kör olsunbizim eve hırsız girdiğinde annemin arkadaşı ve kızıda vardı. cep teller cüzdanlar vs hepsini almışlardı. komşudan borç aldıkta otobüs parası verdiydik :))
Yani şunu merak ediyorum, size böyle bir şey olsaydı ev sahibinden para talep eder miydiniz?Tabi ki sağlık olsun.Yeni okudum teyze sizden 300 tl yi almış onun yaptığı da çok ayıp .Bence bir daha görüşmemek en iyisi..
Ahahaha fakirligin gozu kör olsun
Ya biz biraz dumur olduk. Kadının saçma sapan çıkışı, suçlar gibi konuşması falan filan. Eğer düşünme fırsatı verseydi dediğiniz gibi yapardık ama haraç kesti resmen!!Ay çok garip bir hikayeymiş
Ben kadinin iyi niyetli oldugunu varsayarak onu da anlayabiliyorum, biriktirmistir ya da bir kere alayim iyi bir sey olsun demistir o kadar para vermistir sonra pat diye gidince gerilip çıkışmış olabilir. Anneniz az çok kadın iyi niyetli mi bilir bence.. zararını karşılamanız her koşulda güzel olmuş, sizin suçunuz değil ama sizin evde sizin koşullarınızda yaşanmış, kötü niyeti varsa da çıkar ondan merak etmeyin
Ama para vermek yerine, modelini markasını yazın biz size hemen alırı zaten görünce tanırım da falan da diyebilirmişsiniz..
300 tl yi alma verme konusu yok. Yanlis anlamissiniz. Kadin ayakkabiyi 300 tl ye aldigini belirtmis.Oha misafire bak
300 lirayi almis gitmis. Nasil icine sinmis hayret. Boyle insanlarla gorusmemek lazim aslinda
Ya ben mi kaçırdımYa o istemeseydi biz zaten verirdik ya da o ayakkabıya eş değer bir şeyler alırdık ama. Bizzat istemesi... Tuhaf karşıladık
Bana sormamışsınız ama etmezdim tabiki. Aklımın ucuna gelmezdi. Kendi alsaymış içeri. Keşke vermeseydiniz benim içime oturdu. Yüzsüz kadın.Yani şunu merak ediyorum, size böyle bir şey olsaydı ev sahibinden para talep eder miydiniz?
Asla ! olacak şey mi?Yani şunu merak ediyorum, size böyle bir şey olsaydı ev sahibinden para talep eder miydiniz?
Valla biz alırdık zaten kimseyi güç durumda bırakmazdık. Ama hemen kapının ağzındayız bir tavırlar tripler... Dış kapı da açık ses binanın içinde yankılanıyor panik olduk...Ben para talep etmezdim hatta napalım falan derdim ama doğruya doğru keşke içeri alsaydılar ya da (kıymet verdiğim bir ayakkabıysa) yenisini alsalar derdim galiba
Ya biz biraz dumur olduk. Kadının saçma sapan çıkışı, suçlar gibi konuşması falan filan. Eğer düşünme fırsatı verseydi dediğiniz gibi yapardık ama haraç kesti resmen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?