Misafirin Yaptığı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bir de kapıyı ben açtım. Biraz da hastaydım hatta ama beyazdı ayakkabılar ve pek yeni durmuyordu yıpranmıştı açıkçası..

Dediğim gibi en son 7-8 yıl önce yaşanmıştı. Sağlık olsun...
Tabi ki sağlık olsun.Yeni okudum teyze sizden 300 tl yi almış onun yaptığı da çok ayıp .Bence bir daha görüşmemek en iyisi..

Tabi ki sağlık olsun.Yeni okudum teyze sizden 300 tl yi almış onun yaptığı da çok ayıp .Bence bir daha görüşmemek en iyisi..
Yani şunu merak ediyorum, size böyle bir şey olsaydı ev sahibinden para talep eder miydiniz?

Ay çok garip bir hikayeymiş

Ben kadinin iyi niyetli oldugunu varsayarak onu da anlayabiliyorum, biriktirmistir ya da bir kere alayim iyi bir sey olsun demistir o kadar para vermistir sonra pat diye gidince gerilip çıkışmış olabilir. Anneniz az çok kadın iyi niyetli mi bilir bence.. zararını karşılamanız her koşulda güzel olmuş, sizin suçunuz değil ama sizin evde sizin koşullarınızda yaşanmış, kötü niyeti varsa da çıkar ondan merak etmeyin

Ama para vermek yerine, modelini markasını yazın biz size hemen alırı zaten görünce tanırım da falan da diyebilirmişsiniz..

Ben para talep etmezdim hatta napalım falan derdim ama doğruya doğru keşke içeri alsaydılar ya da (kıymet verdiğim bir ayakkabıysa) yenisini alsalar derdim galiba

Boyle bir durum yasasam parasını almak son yapacağım sey olur herhalde.
Ne enteresan kadinmis

Ya biz biraz dumur olduk. Kadının saçma sapan çıkışı, suçlar gibi konuşması falan filan. Eğer düşünme fırsatı verseydi dediğiniz gibi yapardık ama haraç kesti resmen!!

Misafiriniz cok görgüsuzmus. Nasıl para alabildi sizden?

Ben olsam bir daha görüşmem.

Yaa bir de bişey dicem. Dışarıda neden ayakkabı bırakıyor. Alsaymis içeri. Ben misafirlige gittiğimde ev sahibinin almasini beklemem. Kendim alırım. Malım kiymetlidir. Riske atamam.

Ve ev tutarken kapıların önünde ayakkabi olmayan apartmanlardan ev tutmaya gayret ederim.

Hele hele köydeki hüseyin emminin evinin önü gibi kapida 45 çift ayakkabi olan bir ev varsa o apartmandan derhal kacmak lazim.

Ya o istemeseydi biz zaten verirdik ya da o ayakkabıya eş değer bir şeyler alırdık ama. Bizzat istemesi... Tuhaf karşıladık
Ya ben mi kaçırdım
4 defa okudum
Ayakkabı parası istediğini göremedim mi acaba?

Belli ki apartman, hala ayakkabıyı dışarda bırakan var mı, çok çirkin
Hem de zaten yaşanmış hırsızlıktan ders çıkarmamak

Ben para talep etmezdim hatta napalım falan derdim ama doğruya doğru keşke içeri alsaydılar ya da (kıymet verdiğim bir ayakkabıysa) yenisini alsalar derdim galiba
Valla biz alırdık zaten kimseyi güç durumda bırakmazdık. Ama hemen kapının ağzındayız bir tavırlar tripler... Dış kapı da açık ses binanın içinde yankılanıyor panik olduk...

Ya biz biraz dumur olduk. Kadının saçma sapan çıkışı, suçlar gibi konuşması falan filan. Eğer düşünme fırsatı verseydi dediğiniz gibi yapardık ama haraç kesti resmen!!

Geçmiş olsun, o dumurla garip şeyler olur haklısınız.. inşallah kötü niyetten yapmamıştır, üzüntüden yapmıştır ne diyelim... bir de bazı insan terbiyesiz oluyor gerçekten, kaç milyar insan var napıcaksınız size de öylesi denk gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…