Misafirin Yaptığı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Calinan ayakkabinin parasini ev sahibinden almak, aklimin ucundan gecmez.Gorgusuzun onde gideniymis.Boyle kadinla gorusmeyi bırak ,evime dahi sokmam.

kısa süreli bir misafirlikte bir ben mi düşündüm kadının yaptığı oyunu dedim baya düşünen olmuş.

Kesinlikle katiliyorum. Kapinin onune koyulan tek ayakkabi o degilse hepsi calinmis olmali.
Bizim apartmanda da iki sene ust uste calinmisti.Dediginiz gibi ,herkesin marka ayakkabilarini almislar.Gunluk giyilen eskileri birakmislar ,begenmemisler .Caldilar mi topluca aliyorlar, zaten genelde yanlarinda cantayla geziyorlarmis.

Allah korusun ayakkabım çalınsa bende keşke eve alsaydınız böyle bi ihtimal varsa derdim ama asla parasını falan almazdım, valla çok şaşırdım şu an 300 tl alıp gitmek nedir ya?

kısmetimden çıkmış der kabullenirdim durumu ben.

ya nasıl bir aç gözlülük ya bu ! Ne demek çalınma ihtimali varsa siz suçlusunuz parayı verin. Bu rezil kadınla görüşmeyin o para nasıl geçecek bogazından acaba ? İnsanlarda gram ahlak kalmamış

Ya o istemeseydi biz zaten verirdik ya da o ayakkabıya eş değer bir şeyler alırdık ama. Bizzat istemesi... Tuhaf karşıladık
Verirmiydiniz gerçekten. Eğer böyleyse onun söylemesi niye sizi rahatsız ediyor. Siz de tepki vermişsiniz çöpe at ne demek. Cope atmak istiyorsan alir sen atarsin cope. Gecmis olsun. Iliskiniz tamamen bitmiş.

Evet bizim kapıda da hep ayakkabı kalıyor bazen. Ama evin dişinda eşya bırakılmaz. Her şeyden önce çok kötü bir görüntüsü var. Kimseye rahatsızlık verip vermemesi önemli değil. Görgüsüzlük mu bilemiyorum tabi ama doğru kesinlikle değil. Bu arada aile apartmaniymis yine de 20 yıl önce de böyle bir olay yaşanmış olsa kadının ayakkabısını dışarıda bırakmanız sizin hatanız.

Yani şunu merak ediyorum, size böyle bir şey olsaydı ev sahibinden para talep eder miydiniz?
Şöyle düşünün severek giydiğiniz 400 liraya aldığınız ayakkabınız komşunuz yüzünden çalınıyor. Niye siz mağdur olasınız. Kadın bu olay da sadece siz de suç bulmuş. Ama de 100 lira eksin verip olayı kapatarak sen de suç var demişsiniz. Ki öyle yarım milyarlık ayakkabısı var madem kapıda birakmasaymis. Bu arada sizin ayakkabılara dokunmayın onunkini aldılarsa muhtemelen marka bir ayakkabıdir.

Tek 1 çift olması bile rahatsızlık sebebi hatta apartmanda isterseniz tek olun yine olmaz

Kapıönünde ayakkabı pazarlama araştırmalarında bile insanların sınıflarını belirlemekte kullanılır düşünün yani aslında nekadar önemli olduğunu

Evinize bir syakkabılık alabilirsiniz

ne olursa olsun dışarda ayakkabı bırakma olayı bana çok saçma geliyor. özellikle de misafir ayakkabısı. ne olur sanki içeri kapı dibine bi örtü gazete falan serilse o ayakkabı içeri alınsa.

bende bazen karşılaşıyorum dünya para bayılıyorum ayakkabıyı içeri almıyorlar bişey olmaz diyorlar ama ya gelen geçen itiyor kirleniyor üstüne basıyorlar.ya da bu havada buz gibi oluyor içi.giyilmiyor.

tabi para alması ilginç olmuş.

pazarlama araştırmalarında bile insanların sınıflarını belirlemekte kullanılır
Çok aptalca bir araştırma imiş. Ayrıca bura Türkiye Cumhuriyeti Devleti, siz Hindistan ile falan karıştırmış olmalısınız.. Kendini bilene bu ülkede her birey eşit; sınıf bilmem ne yok.

Bir de sonradan oğlunun direk gelip verileni iade etmesi sanki evi biliyormuş gibi..
Tabi bunlar hep şüphe. Daha fazla bilmeden günah almayalım :)
Daha önce gelmiş bir kez çocuğuyla

Ben hiçbir yaşlı kadının 400 liralık ayakkabı giyeceğine inanmıyorum, sorsan emeklisiyle geçiniyordur

Spor ayakkabıydı. Ama önü air max, superstar gibi falan değildi.

Istersem bin tl ye alayim yinede kimseden para istemezdim. Nasipten cikmis derdim
. Hayatima devam ederdim. Sanki siz veya anneniz hirsizla is birlikcisiniz. Siz niye veriyosunuzki parayi. O nerden cikti.

evet kapi onunde ayakkabi birakmak hoş degil ve apartmanin kimligini belli ediyor ancak o ayakkabi calinsa bile parasini ev sahibinden tahsil etmek de neyin nesi? Bildiginiz gorgusuzluk ve ayip. Ben bu kadar aç bir kadinin 400 tl lik ayakkabi giyacagini de zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…