Misafirin Yaptığı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadin sacmalamis... ama su apartmanda kapinin disinda olan ayakkabilara gicik oluyorum bende.. gececek yer bulunmuyor.. lutfen ayakkabilarinizi iceriye alin

Ne gittiğim evdeki kadına o şekilde davranirim nede ayakkabının fiyatı söylerim varsa uygun ayakkabı onu alırım ev sahibinden yoksa da eşimi arayıp beni almasını soylerim madem ona göre pahalı idi ayakkabısı gözünün onunden ayirmasaydi

Aynı muhitte oturuyormuş,o zaman biliyordur ayakkabının çalınma ihtimalini.
Alsaymıs içeri,yada deseymis içeri koyalım diye.
Sanki aman çalınsın gitsinde yenisini aldırayım der gibi olmuş biraz. Marka söylememiş ısrarla sormanıza rağmen. Söyleseymiş siz alırdınız. Ben marka olduğuna ,o kadar ettiğine dahi inanmadım ayakkabının. Fırsatı bulup fazla para almış sanki.
Hoş kapi önünde ayakkabı durmasından hazzetmiyorum şahsen. Kamera var oturduğum sitede,ayrıca görüntülü diafon ama yinede bırakmıyorum. Geleni ayakkabıyla alıyorum ,holde minik bir kilimim var orda çıkarttıriyorum ayakkabıları. Böylece ellememiş oluyorum. Sizde içeri alın bundan sonra.

Sakın ayakkabıları o çaldırtmış olmasın....

Ben daha fazlasını söylerdim o kadına
Siz çok kibar davranmissiniz
Yüzsüz şey
Hayırdır teyze guccien versaceden giyiniyorsun heralde hangi magazada söyle gidip oradan alacağım derdim

Vallahi bana da bu iş şüpheli gibi geldi
Günahı boynuna
Çat kapi geliyor 20 dakika oturup oturmuyor ayy ayakkabim yok verin 400 lira
Acaba sizi saf mi buldu punduna mi getirdi
Annenize bunu söyleyin vermesin bir 100lira daha filan

Bu olay beni 8 yıl öncesine götürdü.isteme merasimimiz de eşimin ayakkabıları çalınmıştı kapının önünden. Onlarca ayakkabı içinden 42 numaraları toplamışlar. Eşimin dayısı ayakkabıları biz sakladık zannetmişti. Adetimiz diye düşünmüş. Zor ikna etmiştik

Yani olabilecek bir durum. Misafirinizin sizi sorumlu tutması da anlamsız olmuş.

Ne kdr guvenilir bir kadin bile bile birine yaptirmis olabilir mi cunku kimse kolay kolay o parayi almaz madem cok degerli ayakkabisi kendi nedem iceri alinmasini istemedi parayi alacak kadar rahat biriymis yani
Benim de aklıma o geldi

Ne kdr guvenilir bir kadin bile bile birine yaptirmis olabilir mi cunku kimse kolay kolay o parayi almaz madem cok degerli ayakkabisi kendi nedem iceri alinmasini istemedi parayi alacak kadar rahat biriymis yani

Her şey olabilir. Artık hiç kimseye güven yok..

A anon ayakkabıları geri getiren çocuk direk kendi mi buldu evi? Kadın çok mu iyi tarif etmiş yani?
Yoksa size sordu mu hangi bina vs diye? Burnuma hiç iyi kokular gelmedi benim..
Belki de bu şekilde yol bulan akıllılardan kimbilir_

Son düzenleme:

bende geleyim size oh ne güzel valla nerde görülmüş böyle bişey benimde ayakkabılarım çalınmıştı gittiğim bi misafirlikte ne yapayım ev sahibinin ne suçu var ne kadınmış kısa günün karı 300 tl evden çıkınca bayram etmiştir :)

300 tl mi verdi anneniz kadina?
Sadece ben mi kadinin ayakkabilari kendisinin caldirdigini dusundum acaba?

NOT: Yalniz degilmisim.

hiç bir zaman misafirlerin ayakkabısını kapının önünde bırakmam ne olur ne olmaz kapının önünden sincaplar çalmıştı bi kere kuzenimin spor ayakkabısını hiç olmayacak yerdi bizimkide :) sincaplar olan bir yer ve biraz ileride ayakabıları savrulmuş ve dişlenmiş bir halde bulmuştuk :)

iyi bir ayakkabının cidden pahalı olduğu bir dönemdeyiz özene bezene almışta olabilir şahsen ben olsam parasını verirdim alırsa da haklı derdim he ben para almazdım tabi ama bozulduğumu belli ederdim ya o kadar para vericem ayakkabım kaybolacak :):):)

benim bir arkadaşım gelmişti bizde kaldı ayakkabıları çalındı çok güzel bir babetti pahalıydı rengi falan çok göz alıcıydı
kız hiçbirşey talep etmedi valla böyle insanlarla arkadaşlık mı edilir

benim ayakkabılarım da pahalı olduğu için gittiğim her misafirlikte içeri alalım teklifini kendim yaparım
eğer benim evime gelen misafirimin de ayakkabısının pahalı oldugunu fark edersem kendım içeri alırım :)

misafirinizin yaptıgı sey cok ayıpmıs cidden, ayakkabının parasını sizden alması inanılmaz ayıp birsey
ben olsam bırdaha asla konusmam bu tarz insanla
madem pahalı ayakkabısı vardı kendisi teklif edebilirdi içeri alabilir miyiz diye

300 tl mi verdi anneniz kadina?
Sadece ben mi kadinin ayakkabilari kendisinin caldirdigini dusundum acaba?

NOT: Yalniz degilmisim.

Bir de o ayakkabı hırsızları tutup da tek bir evden almaz genelde toplayıp giderler. Annemlerin binada olmuştu. Ben olsam öteki dairelere sorardım sizden çalınan var mı diye?

Günahı boynuna ama davetsizce gelip kısa süre oturup kalkmasından dolayı
nedense kadının kendisinden şüphe ettim.
Ve arsızca ayakkabının fiyatını söylemesi bana bu işi kadının ta kendisinin yaptığını söylüyor

400 liralık ayakkabı giyecek kadar zengin mi bu kadın yaww
ben olsam birdaha asla yüzüne bakmazdım.

Ne alaka yaaaa ! Çok sınırlendim şu an anneniz mi çaldı niye parasını veriyor kadın da utanmadan aliyor mu iğrenç bi insan onun yüzüne bakmazdım hayatta asla ve asla . Yolda birseyi çalinsa kimden isteyecek ? Terbiyesiz

Yani o kadar para verip ayakkabısı çalındı diye parasını isteyecekse ayakkabısını koynunda gezdirmesi lazim . Hem evime gelip misafir olacak hem de beni tirtiklayacak hiç sevmem 0yle insanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…