ben de öyleyim senin gibi ama bana göre normal olanı bu
evim temiz de olsa bi siler süpürür toz alırım tuvalet banyoyu yıkar havluları yenilerim
bu misafire saygıdandır canım
benim elim çabuk herşey yetişir genelde ama ben çat diye arayıp birazdan geliyoruz
diyenleri kabul etmiyorum hoşlanmıyorum çünkü evde serilmişken kalkıp misafir ağırlamayı
arkadaşlar benim bir sorunum var.üç yıldır evliyim.ve en başından beri düzenliyim temizim bir kirlense bin temizliyorum fakat bir misafir haber verip sana geliyorum dese muhakkak süpür sil yapıyorum.açıkçası cillop gibi denk gelmiyor evim.mesela iki gün öncesinde süpürdüm ise iki gün sonraya tekrar kıldı vs dökülüyor.ve genelde misafire denk geliyor.bende hemen kolları sıvayıp evi sil süpür ee haliylee misafirime ikramda bulunmam gerek hepsi bi anda üstüme bir yük gibi biniyor.ben bundan çok rahatsızım.hangini yapayım şaşırıyorum ve çook yoruluyorum.sağlık sorunu yaşıyorum bunları yapınca..lütfen bana yardım edin siz neler yapıyorsunuz??hem ev işi hem ikram nasıl idare ediyorsunuz??:26:
songüll okadar açık ve net söyledin ki gerçekten:keyifli bir olayı resmen eziyet haline gitiriyorum.
amonra bende senin gibiyim herşeyimi yetiştiriyorum gelenler ne gerek vardı bukadar şeye diyor.sanırım benim tansiyon problemim var.bütün işlerim bittiğinde bende ne hal kalıyor ne derman galiba bundan dolayı büyütüyorum gözümde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?