• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafiriniz size geliyorum dediğinde iki ayağınız bir pabuça giriyor mu??

Çat kapı gelen misafire tabiri caizse sinir olurum, tıpkı bu günkü gibi...
Zaten insanın dinlenmek için bir tek pazar günü oluyor bunun da rezili çıkınca sinirlenmemek pek mümkün olmuyor...
Kalmışız zaten geç, e kahvaltı et derken saat olmuş bir...
Zırrr telefon falanca yerdeyiz birazdan size çaya gelmek istiyoruz...
Ben olsam asla kabul etmem, daha müsait zamanda diye belirtirim fakat annemin babamın düzenine de istesem de müdahale edemem, edemiyorum...
Ne kadar sinirlendiğimi anlatamam, yahu gündüz ararsın akşam gelirsin anlarım da ama bu :47:
Girdim mutfağa çayı koydum, ikrama yardım ettim sonra kimse kusura bakmasın odama çekildim, annem kızıyor ben ne diyecem seni sorarlarsa diye...
Bu konuda huysuzum arkadaş, çat kapı çoluk çocuk pazar günü gelecek adam çekinmiyorsa ben hiç çekinmem :63:

Misafir hafta içi gündüzden de haber verse, akşam eve git, yemek yap, temizlik yap, ikramlık bir şeyler hazırla, saat 10 olur.. Çalışmayanlar da genelde benim kaça evde olacağımı hesaba hiç katmıyor, onlar akşam yemeğini yiyip geliyorlar, biz daha yeni sofraya oturuyor oluyoruz bazen..

Hafta içi gelen ya da son anda geliyorum diyen misafire de ben sanki günler öncesinden haber vermiş de her şeyimi hazırlamaya vaktim varmış gibi davranmıyorum. Çayın yanına sadece kek yapıyorum, ya da sadece börek; bir yandan yemek hazırlarken bu kadar oluyor.. Yemek sonrası da eşimle alelacele salonu misafir ağırlanabilir hale getiriyoruz :9: Biz evde otururken dağınık sayılmayacak bi salon misafir gelecekse gayet dağınık sayılabiliyor malum. Mutfakla salonu derleyip topluyorum, diğer odalar kimi zaman düzgün, kimi zaman içler acısı.. Çok düzenli ev ya da şahane ikram istiyorsa uygun zamanda haber versin, ona göre gelsin..
Hafta içi gelenler de yakın arkadaşlar filansa, ikramlıklarını kendileri getiriyorlar, ben de yanına bir şey yaptıysam rahat oluyor..

Back
X