Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aniden geliyoruz deseler mutfağım savaş alanına döner benim![]()
minikkelebek ıvır zıvır derken çaylık birşeyler mi yaptın??
alternatiflerin neler?
benim de öyle oluyor,çöplük gibiama haberim olduğunda ne güzel ikramlarımı hazırlıyorum, tepsime bardaklarımı yerleştiriyorum,çay suyuna kadar hazır edip misafirimin yanında rahat rahat oturuyorum
![]()
arkadaşlar benim bir sorunum var.üç yıldır evliyim.ve en başından beri düzenliyim temizim bir kirlense bin temizliyorum fakat bir misafir haber verip sana geliyorum dese muhakkak süpür sil yapıyorum.açıkçası cillop gibi denk gelmiyor evim.mesela iki gün öncesinde süpürdüm ise iki gün sonraya tekrar kıldı vs dökülüyor.ve genelde misafire denk geliyor.bende hemen kolları sıvayıp evi sil süpür ee haliylee misafirime ikramda bulunmam gerek hepsi bi anda üstüme bir yük gibi biniyor.ben bundan çok rahatsızım.hangini yapayım şaşırıyorum ve çook yoruluyorum.sağlık sorunu yaşıyorum bunları yapınca..lütfen bana yardım edin siz neler yapıyorsunuz??hem ev işi hem ikram nasıl idare ediyorsunuz??:26:
merhaba canım.
pasta - kek yapıp buzluğuna atabilirsin. poğaça elmalı pasta börek sar koy
hazırda bulunsun. hemen çözülüyor zaten. ben o yüzden pek dert etmem .
mesela yufkalarını ayırıp katlayıp aralarına buzdolabı poşeti koyabilirsin.
sonra gözleme ya da börek yapabilirsin.
zaten genelde temizmişsin benim gibi![]()
sorun başkaları değil zaten,kayınvalidemler.onlar hep içli dışlı olmak istedi ama ben mesafeyi korudum,sevmem öyle ilşkileri.ama şimdi torun gelecek diye hep sizdeyiz artık diyor,ben yaparım hizmetini diyor(ki yapar da sağolsun ama benim evimde nereye kadar bana hizmet edecek) düşününce canım sıkılıyor benim de,kafaya talmamaya çalışıyorum,normal kabul etmek istiyorum,bakalım zor günler beni bekliyor
esracım neden kendini bu kadar sıkıyosun canım ya alt üstü oda annen ve baban sayılır artık gelsinler hizmetinide yapıyolarmış neden bu kadar gönlün dar ki yada hamilesin ondanmı bu kadar ince düşünüyosun bilemedim şimdi ama misafir bereketiyle gelir şimdi zaman değişti ve kimse yani çoğu insanlar ewinde misafir istemiyo halbuki o misafirin bi allah razı olsun demesinden teşekkür etmesinden nasıl sevap kazanıyo insan :44:
yok canım sorun misafir istememek falan değil yanlış anlaşılmasın,tabi yazdıklarımdan öyle anlaşılıyor ama...ben hep mesafeyi korumak için uğraştım,bekarken bir kez olsun odama kapı vurmadan girilmemiştir,anneyle konuşulacak konular da bellidir konuşulmayacaklar da..
şimdi alıştığım bu düzenden kayınvalidemin düzenine geçmek zor geliyor,o hiç sınır kalmasın istiyor aramızda,ki bu hiç benim yapıma uygun değil.şimdiye kadar bu mesafeyi korumuştum (hep sıcak davrandım,güldüm eğlendim ama kendi kişisel sınırlarımı aştırmadım)
şimdi böyle evin içinde dolaplarımı ,çekmecelerimi karıştıran birini falan düşününce canım sıkılıyor biraz.yemek işin en basit kısmı.
esracım neden kendini bu kadar sıkıyosun canım ya alt üstü oda annen ve baban sayılır artık gelsinler hizmetinide yapıyolarmış neden bu kadar gönlün dar ki yada hamilesin ondanmı bu kadar ince düşünüyosun bilemedim şimdi ama misafir bereketiyle gelir şimdi zaman değişti ve kimse yani çoğu insanlar ewinde misafir istemiyo halbuki o misafirin bi allah razı olsun demesinden teşekkür etmesinden nasıl sevap kazanıyo insan :44: