- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Ayy valla misafir gözüyle olaya el atıyorum. Bugüne kadar gittiğim evlerde kapının önünde bi yığın ayakkabı olur,inanın sırf ayakkabım karışmasın aman kimse üstüne basmasın diye en kuytu köşelerde ayakkabılarımı çıkarır o güne özel giydim açık renk çorabımla oralara basabasa içeri girerim. Bu yüzden siz değerli ev sahiplerinden özür dilerim
Ben evi viledalarken kapının önündeki mermeri de siliyorum en son, eşimle beraber ayakkabımızı eşikte çıkarırız zaten de basan olur muhtemelenBen de orasını anlamaya çalışıyorum. Bir turlu anlayamadım. Yani kapı önünde çıkarır benim misafirim dış kapı eşiğinden içeri girer direkt. Ayakkabılar da ayakkabı dolabına koyarim. Eşikten içerisi evdir ayakkabiyla basmam, bastirmam yani.
Konu sahibi misafirleri apartman holünde ayakkabıyı çıkarıp çıkardığı yere mi basiyor? Sanırım öyle demek istediniz.
Allah aşkına ya sırf birbirinizi beğenmeyek için yaptığınız si yorum o kadar samimiyetsiz ki asla birkaç yıl yemeyeceginize inanmıyorum hamile halde evladinizi kucağınıza almamisken böyle yalan konuşmayın sırf bitini memnun etmek için çok ayıp gerçekten yok artık diyorum
Bu siteye de gitmeyin herşey yazilıyor
Ve evde dolabinizda olan herşey bu şekilde onlardan da tiksinin lutfen
Yok yaa illa bi kaç tane çıkacak konuyu sabote eden
İstediğinizi yzin okumicam bildirimi catlicam doğrudan çok ayıp ya yazık günah yemin ediyorum
Temizlik güzeldir hoştur da... Ben burayı gerçekten yanlış mı anladım diye 3 kere okudum. Pislik sebebiyle şeytan gelir diye bir inanış mı var? İnanç meselesi bir şey demek istemiyorum tabi ama belki birazcık obsesyon oluşmuş olabilir sizde bu konuya çok taktıysanız...beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Kapidan girmeden hemen surda ayakkabinizi cikarin buyurun bunlarda terlikler derseniz sorun kalmaz bence.Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Kırmadan bu konuya nasıl çözüm getirebilirim lütfen fikir verin
beyaz halılarını değiştir ya da galoş ver
beyaz halılarını değiştir ya da galoş ver
Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Bu güzel tespitiniz için teşekkür ederimNeden diğer ayakkabıların içkapalı ri alınmasını beklemiyorsunuz?
Ay hiç kusura bakmayın çok pis geldiniz bana, bencil insanlardan hiç hoşlanmam
Bu güzel tespitiniz için teşekkür ederimbazen bende pis olduğumu düşünüyorum. Ama asıl durum öyle değil. Ben sadece üstü kapalı hayıflandım. Kalabalık misafirliklerde çok fazla ayakkabı olur(mevlüt, yeri gelir cami dolup taşar) bu durumda kimsenin o ayakkabıları koyacak yeri olmaz. Peki ben içeri nasıl gireceğim? Ve inanın ev sahipleri bazen hadi gir artık diyen gözlerle bakınca o zaman çarem kalmıyor Ve pis olduğumu düşünebilirsiniz ancak bencil birisi olduğum kanısına varmanız çok tuhaf
Haklısınız öyle yapsam çok iyi olur. Pis çorapla girmiyorum sadece mecbur basmak zorunda kalıyorum. Yanlış anlamayın konuyuda saptırmak istemem ama bana karşı kullandığınız "bencil ve pis" ithamlarınızı biraz kaba buldum. Zira önerinizi beğendim çantama bi poşet koymam hem benim için hem ev sahipleri için kolaylık olurKendi ayakkabılarınız kaybolmasın diye başkasının evine pis çorapla giriyorsanız bana göre bencilsiniz.
Yanınızda poşet götürün ayakkabılarınızı çantaya atıverin hem size kolaylık hem ev sahibine
Bil mukabele ,
Evet daha terbiyeli olacaktın , ama olamazsın .
Miden bulandı ise lavaboya gidebilirsin laf yetiştirmek yerine
Hadi şekerim hadi burda yok aradığın polemik için başka kapıya
Olaya yorum yap sağa sola sataşma nokta
yenileri gelmis hosuma kacti kullanicam :*O neydi giz?
E emoticon yenimi??
bu kadın her konuda her forumda hakaret edecek birilerini buluyo bi de gelmiş bu siteye girmeyin diye akıl veriyo.. hangi mantıkla forum forum gezdiğini merak ettim yürüyen çelişkinin..
bi el atması lazım kazenin babasının ahırı zannetti iyice burayı..
Sen beni neden takıp ediyorsun ?
Ahır derken senin mekanında benim ne işim olur
terlik ver. yada galoş. aa ben giymem derse de sen bilirsin bundan sonra evimin kuralı böyle diyeceksin.Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?