Misafirlerimi kırmadan bu çileden nasıl kurtulabilirim

Neden diğer ayakkabıların içeri alınmasını beklemiyorsunuz?

Ay hiç kusura bakmayın çok pis geldiniz bana, bencil insanlardan hiç hoşlanmam

Ben evi viledalarken kapının önündeki mermeri de siliyorum en son, eşimle beraber ayakkabımızı eşikte çıkarırız zaten de basan olur muhtemelen

Yazdiklarinizi okurken gozumde canlandi. hamile degilim, ama bende tiksindim.

beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler
Temizlik güzeldir hoştur da... Ben burayı gerçekten yanlış mı anladım diye 3 kere okudum. Pislik sebebiyle şeytan gelir diye bir inanış mı var? İnanç meselesi bir şey demek istemiyorum tabi ama belki birazcık obsesyon oluşmuş olabilir sizde bu konuya çok taktıysanız...

E madem bu kadar vesveseler geliyor, diyiverin bari misafirinize şeytan gelir pis koridora basıp girmeyin diye, beyninizde döneceğine söyleseniz rahatlarsınız belki. Bilemedim ki...

Yazdım ama tekrar tekrar okumama karşın hala yanlış anlamış olmam ihtimalini düşünüyorum. Mecaz yaptıysanız da ben yanlış anladıysam kusura bakmayın artık

Bizde de kapi onunde ayakkabi cikarilir. Kapi onune paspas koydum. Herkes paspasin ustunde cikarip direk eve girer. Basmaz yerlere. Sizinkiler neden disariya basiyor anlamadim acikcasi???

Kapidan girmeden hemen surda ayakkabinizi cikarin buyurun bunlarda terlikler derseniz sorun kalmaz bence.

Eger boyle bi sorun varsa ben sahsen sizin evinizin yanlis dizaynindan dolayi derim.
Pas secenegi vardir, ayakkabiyi disari koyma secenegi vardir. Terlok uzakma secenegi vardir. Varda var.
Ev sahibi olarak belli edemiyosaniz ayakkabilar disari diye, bu sizin eksiginiz.

Kapınızın önü o kadar mı kirli ? Çoraba kir toplayıp beyaz halılara iz yapacak kadar kirli olamaz herhalde.
Bence siz biraz takıntı haline getirmişsiniz.
Kapınızın önünü misafir gelmeden önce silebilirsiniz.

İçiniz rahat etmiyorsa paspas yerine yıkanabilir goblen halılardan filan alın.Daha geniş bir alan elde edersiniz.
İnsanlar kapı önünd iki büklüm,tekayak üzerinde,bir yandan evsahibi beklemesin diye acele halinde...Paspasa,oradan eve zıplamak zor tabii:)

Ben kapının önüne ıslak bez seriyorum.İsteyen silip giriyor,isteyene terlik veriyorum,isteyene galoşumuz da var.

Neden diğer ayakkabıların içkapalı ri alınmasını beklemiyorsunuz?

Ay hiç kusura bakmayın çok pis geldiniz bana, bencil insanlardan hiç hoşlanmam
Bu güzel tespitiniz için teşekkür ederimbazen bende pis olduğumu düşünüyorum. Ama asıl durum öyle değil. Ben sadece üstü kapalı hayıflandım. Kalabalık misafirliklerde çok fazla ayakkabı olur(mevlüt, yeri gelir cami dolup taşar) bu durumda kimsenin o ayakkabıları koyacak yeri olmaz. Peki ben içeri nasıl gireceğim? Ve inanın ev sahipleri bazen hadi gir artık diyen gözlerle bakınca o zaman çarem kalmıyor Ve pis olduğumu düşünebilirsiniz ancak bencil birisi olduğum kanısına varmanız çok tuhaf

bide ayakkabıyı iceriye girip cıkaranlar var suratına bakıp sırıta sırıta yapıyorlar gir iceri gir utanma diyesim geliyo

Kendi ayakkabılarınız kaybolmasın diye başkasının evine pis çorapla giriyorsanız bana göre bencilsiniz.

Yanınızda poşet götürün ayakkabılarınızı çantaya atıverin hem size kolaylık hem ev sahibine

Haklısınız öyle yapsam çok iyi olur. Pis çorapla girmiyorum sadece mecbur basmak zorunda kalıyorum. Yanlış anlamayın konuyuda saptırmak istemem ama bana karşı kullandığınız "bencil ve pis" ithamlarınızı biraz kaba buldum. Zira önerinizi beğendim çantama bi poşet koymam hem benim için hem ev sahipleri için kolaylık olur

bu kadın her konuda her forumda hakaret edecek birilerini buluyo bi de gelmiş bu siteye girmeyin diye akıl veriyo.. hangi mantıkla forum forum gezdiğini merak ettim yürüyen çelişkinin..
bi el atması lazım kazenin babasının ahırı zannetti iyice burayı..

Sen beni neden takıp ediyorsun ?

Ahır derken senin mekanında benim ne işim olur

terlik ver. yada galoş. aa ben giymem derse de sen bilirsin bundan sonra evimin kuralı böyle diyeceksin.
bunu diyemem dersen kapını her gelene acmıcan. duymadım banyodaydım elektr. süpürge yapıyordum, balkondaydım gibi bahaneler uydurucan...zamanla onlarda sana gelmez. ama sende onlara gitmicen.
heee yada halılarına ucuz nevresim (koltuk örtü gibi) gibi alıp geçir. halı kirleneceğine örtü kirlenir. yıkar takarsın.

Ben cidden kim nereye nasıl basıyor anlamadım.
Benim evimde ayakkabı dışarıda çıkar. Eşiğime zaten ayakkabı ile basılmaz, basılırsa temizlerim. İsteyen çorabıyla eşiğe basar, isteyen direk içeri girer. Hiç sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…