Misafirlie gittiiniz yerde nelere sinir olursunuz :))

evime gelen misafirin hiç birşeyinden rahatsız olmam açıkçası
yok çocukluymuş yok evimi dağıtmış
hatta ve hatta çocuklu gelen misafire inanın ne var ne yok bütün oyuncakları çıkarırım
çocuklu misafirden sonra evim savaş alanına döner
hiç sorun değil bir günümü ayırıp temizlerim olur biter
evime gelen misafirler zaten yakınlarım,dostlarımdır
bi dakika ya konu misafire gittiğiniz yerdeki rahatsızlıklarmış yeni dikkat ettim
onun içinde aynı şeyler geçerlidir zaten rahat etmediğim yakın oladıklarıma gitmem dolayısıylada çok fazla bir rahatsızlık duymam

Bende misafirliğegittiğim evde evsahibinin dakikalarca telefon konuşmasına sinir olurum.Bi taraftan telefonla konuşup bi taraftan ikram yapan tipler var bide.Sanki biz yiyip içmeye gitmişiz gibi...Çok üzgünüm çoook

gelen misafir,şunun tarifini alabilirmiyim der hemen

bide konuşmayan misafire uyuz olurum

misafirliğe gittiğimde de illa ye iç diye ısrar ederler

Son düzenleyen: Moderatör:

Gayet farkettim tatlım
Yorumumu dikkatli okursan eğer bende onu ayırdım zaten en baştaki cümlemde.
Sende bunu farkettinmi peki??

işin gerçek tarafı çocuklarım yaramaz oldugu için çok az misafirlige gidiyorum gittigim yerdede kendi çocuklarıma sinir olmaktan ev sahibine sinir olacak halim kalmıyor ki...

ama bi keresinde iyi hatırlıyorum daha yeni evliydik.eşimin müdürüne bebek görmesine gitmiştik ordan çıkıp benim iş arkadaşıma bebk görmesine gidecez ..müdür karşıladı bizi kapıda eşi içerde tabi ..neyse eşimle müdür ayrı odaya geçtiler bende kadının oldugu yere geçtim ilk defa tanışacaz kadınla ..kadın telefonda konuşuyor neyse 5 dak geçti beni gördügü halde kesmedi kızlar inanırmısınız kadın tam yarım saat telde geyik yaptı ben hala oturuyorum önemli bişi olsa anlıcam ama yok hatun geyik yapıyor ..sabrettim sabrettim dayanamadım ..hediye olarakta altın almıştık benim arkadaşımınkinede kıyafet almıştık arkadaşın bebegine aldıgım kıyafeti bıraktım çocugun beşigine yanagınada bi öpücük kondurdum bebişin eşimle müdürün odasına girdim hayyırlı olsun dedim eşimede ben seni arabada bekliyorum dedim çıktım ...adam ne oldu felan demiş ...bi dahada ne gittim ne geldim mannak karı sinir etti beni sinir ..olan ona oldu getti çeyreklik ..oh oldu ..

Bende evimde çocuğunun altını değiştirirken alt açma gibi bişey sermeyenlere sinir oluyorum.

Ya geçen misafir geldi,kızının altını değişecek ama bizim yanımızda değişmek istemiyor.
Sen bu kadar hassassın da neden altına serecek bşey getirmemişsinde sadece ıslak mendilin bezin yanında? Değil mi? Yanlışmıyım?

mecbur ben verdim altına serecek bişey.

Kendine ayıbı biliyorsun da ev sahibine ayıbı neden bilmiyorsun.

Şahsen ben bi yerde değişirken mutlaka altına alt açmamızı sererim.

Yediklerini dökmesi şimdilik beni rahatsız etmiyor misafir bebelerin.

habersiz misafiri sevmem.

habersiz gitmem, gelinmesinide istemem.

Birde ben gittiğimde temizlikle uğraşan ev sahiplerini sevmem.

Akşam gideceğimizi bildiği halde yemek yapmayan arkadaşıma bidaha gitmem kolay kolay(Kendileri gelirken arar yemek hazır mı diye sorar hatta bol çeşit ister)

Ne evime gelen misafirin yaptıklarına sinir olurum, nede gittiğim yerdeki ev sahiplerine.
Çünkü misafirliğe gittiğim dostlarımı iyi seçerim. Hiç bir hareketleri bana batmaz.
Gittiğim yerde rahat davranırım, bana geldiklerinde de aynı rahatlığı onlardan isterim, sıkılırlarsa da ben onları kendi evlerindeymiş gibi hissettiririm.
İlk kez tanıştığım erkek arkadaşlarımın eşleri bile evime ilk geldiklerinin 5. dakikasında mutafağıma girip servis yaparlar.
Kapıda evin hanımı karşılasın karşılamasın mühim değil. Belki o anda işi vardır. Telefonla da konuşabilir benim için farketmez. Çünkü bilirimki gittiğim yerdeki insanlar benim canımdır.

işin gerçek tarafı çocuklarım yaramaz oldugu için çok az misafirlige gidiyorum gittigim yerdede kendi çocuklarıma sinir olmaktan ev sahibine sinir olacak halim kalmıyor ki...

Ay çok hoşsun, hakikaten çocuklu olunca insan misafirlikten de bir şey anlayamıyor a.s

eşimin iş arkadaşına gittik geçen.

ikramlar geldi.yiyorum kadın ısrarla yesene diyor.

yiyorum diyorum arada duruyor dark yesene diyo:)

Değişik bi kadındı yaa bende apar topar tabağı sildim süpürdüm.verdim ikimizde rahatladık.

Israrı hiç sevmem yapmam,yapılmasından hoşlanmam

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Gülsüm sultan sana katılıyorum. Hem misafirperverim deyip hem de böyle şeyler söyleyen kendisiyle çelişir o zaman misafirverperim demeyeceksin hem bu ev gezmeleri çocukların sosyal gelişimi açısından da önemli. Ben çocuklarımı her yere götürürüm. O evdeki çocuklarla arkadaşlık etmesi eşimizi dostumuzu tanıması onların sosyal gelişimi için gerekli. Varsın düzenleri bozulsun.
Ama misafirlikte çocuklarımı sürekli gözlemlerin eve zarar vermelerine izin vermem. Bunun dışında kazalar olabilir. O kadar hatırımız da olsun. Yoksa komşuluğun arkadaşlığın hiç bir anlamıyok.

bende sohbete ve güler yüzlülüğe önem veririm
ama dediğiniz gibi bende bazen karşılaştım ben varken temizlik vs şeyler le uğraşıldığı zaman fazla durmam durasım gelmez yani
amaç ne çay içmek ne birşeyler yemek değil sohbet güler yüz yani
ondan başka hiçbirşey'den rahatsız olmam

Cok dogru arkadasim....o kadarda hatiri olmali insanin...alkisalkisalkis

Misafir misafirligni ev sahibide ev sahipligni bilecek....önemli olan budur zaten.:hulya:

mısafırlıge bınde bır gıderım
dayımda olsa amcamda olsa evlerıne senede bır gıtmısımdır..
ha ondada paşa gıbı agırlanırım..
cok sevdıgım kısıler var cevremde evlerıne cat kapı gıderım evlerı dagnıkda olsa bısı aramam
bana gore ınsan sevdıklerının hatalarını gormezmıs sanırım oyle ama bazen tıtzlıgım tutar ust katımızdakı eczanecı komsumuza arada cıkarım konusurz..
bazen evı dagınıkdır lafıda yedırırm ama ne o alınır nede ben ıcten derım..
gırgırına alırz..gecekonduda aturan bı teyze var tanıdıgım
kendısını cok severım
evı dıstan cok kotu haldedır
ama ıcı sıcacık bı yuvadır..
kendısıne heray duzenlu mutfak ıhtıyacı alırız..
evınden cıkmak ıstemem okadar sıcak ve huzurlu kı..
evı bazen dgınık olur annem dahı tıksınır o sekılde davranıslarda bulnuru konusur aa ben daha bıkez
bısı ne aklımdan nede dusuncemden gecmısdır..
gıttıgım yerde huzur olsun yeter bana..bıde sevdıgım kısıler ıle kahve:)..
annemın arkadasları gelır bıze cocuklarıda vardır kac kez benım parfumlerımı guccılerıme zarar vermıslerdı..
odamda dolaplarda kırmızı rujlarla resım cızılmısdır.
ama kızmadım gırıp pasa pasa temzıledım....
cocukdur yapar dedım cunku nazı bana gecen kısılerdır..ve o cocuklar mutlu oldu ıse o an hıc bısı umrumda degıldır zaten..

ben misafirliğe gittiğimde gittiğim evin dağınıklığına bakmam pis olması yeter.samimi olunmasına muhabbete bakarım bir bardak nescafe yeterli.haberli gittiysem de yanında bisküvi bile çıkarsa kusura bakmam.

çocukla gelen misafire pek sevinmem annesinimi avutacağım çocuğunumu

en iyisi gelmesin

Ev sahibinin pis olmasi...Sadece temizlik ararim gittigim yerde..! Daginiklik olabilir ama misafirin haberli gelmesine ragmen evi pislik götürüyorsa....kötükedihüso

Temiz insanin pisirdigi yenir ama pis & dolasik bir insanin evinde fenalik geliyor bana..!! klava:

çağırılınca giderim. kalabalık grup çağırıpta adam gibi oturacak yer gösterilmemesine.. ve misafir yanında bulaşığa girişilmesine nefret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…