• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirliğe gittiğin evde çay döktum

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu

Yaa boyle davrandiktan sonra ne yapayim can sagligi misafir kabul ettigim insandan onemli olabilir mi? Esyalar yasamak icin lekelenmek yirtilmak ve kirilmak icin var,yasanmislik demektir. Cok onemli olanlari ztn kaldiriyorum, risk almiyorum.
Uzulmeyin isterseniz yikamaya yollatin
Ama tam tersi davranilirsa uzulurum tabiki.

Benim koltuğuma boydan boya çay döküp elindeki telefonu bırakmayan eltim aklıma geldi:)) kazayla olur ama bari şey de ayyy tüh :))

Eşi kalkıp silmeye çalışmıştı :)) çayda şeker var mıydı dediğimde ayyy evet demişti ağzını yayarak.

Sıfır mahcubiyet, bişiii olmazzz temizletirsin demişti. Çay fincanını kafasında patlatmamak için zor sakinleşmiştim.

Siz çok kibarsınız, eğer çıkmadıysa yıkamaya yollayın, özür dileyin bir şey olmaz.

Sizin bir suçunuz yok ki . Ev sahibi demliği yere koyarak bu duruma sebebiyet vermiş . Gereken hassasiyeti göstermişsiniz sıkmayın canınızı :)
Kızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu

Benim koltuğuma boydan boya çay döküp elindeki telefonu bırakmayan eltim aklıma geldi:)) kazayla olur ama bari şey de ayyy tüh :))

Eşi kalkıp silmeye çalışmıştı :)) çayda şeker var mıydı dediğimde ayyy evet demişti ağzını yayarak.

Sıfır mahcubiyet, bişiii olmazzz temizletirsin demişti. Çay fincanını kafasında patlatmamak için zor sakinleşmiştim.

Siz çok kibarsınız, eğer çıkmadıysa yıkamaya yollayın, özür dileyin bir şey olmaz.
Özür dileyip çokça sildim.ama.cok utandim

İnsanların kızdığı şey böyle durumlarda karşı tarafın tavrı oluyor. Yani lakayıt bir şekilde davranma, özür dilemekten aciz olma gibi şeylere kızıyor insanlar yoksa kazadır olur, dökülür, kırılır. Siz de mahcup olmuşsunuz zaten temizlemişsiniz, özür dilemişsiniz. Ev sahibi de zaten önemli olmadığını söylemiş. Canınızı sıkmayın. :)

Silmişsiniz zaten yapacak birşey yok insanlık hali.. mahcubiyet duyuyorsun ama geçer gider...
Anneme misafir geldi , çocuklar çikolatalı pudingi beyaz halıya boca etti , kadın güldü geçti silme tenezzül ünde bulunmadı.. bu tarz şeylere kızıyorum ben ama kazayla olana ne denilebilir hepimiz yapabiliriz

İnsanlık hali herkesin başına gelebilir üzülmeyin tenizlemişsiniz de zaten sonuçta . Ev sahibi böyle şeylere çok takıntılı biri olsa çaydanlığı halının üzerine koymaz dı zaten kafanıza takmayın

Benim komşum geldi evimde oje sürdü yetistirememis koltuğa damlattı..
Bi de dedi " Aspirin sıkınca geçer "
rahatlığına çok gıcık oldum ! O gittikten sonra mal gibi bir de asetonla çıkartmaya kalktım aseton bi tuhaf etti koltuğumu
Içim gitti yepyeni koltuk.. ama biraz böyle kusura bakma falan deseydi canın sağolsun derdim içten sinirlenmezdim :)

Insanlik hali olabilir boyle seyler.
Yani ev sahibi olarak ben takilmazdim buna. Ki takilacak olsam demligi yere koymam. Kafaniza takmayin.

Back
X