• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirliğe gittiğin evde çay döktum

bende aşırı titiz kaynanamin evinde dökmüstum halinin aynisini aldim içim rahat :))

Bu kadar düşünceli olmanız ne kadar hoş ama benim halıma çay döken biri böyle dert edinirse ben halıdan çok ona üzülürüm. Olmuş yani yapacak bir şey yok. Yaptığınız gibi silerim geçmezse ve ev sahibinin hassas biri olduğunu biliyorsam bi hali yıkamacıyı arar evine yollarım halıyı alması için.

Çay boğazınıza dizilmiş yaa.Bütün samimiyetinizle üzüntünüzü belli edip,özrünüzü dilemişsiniz.Ev sahibi de çok şeker biri belli.Unutun gitsin.

Misafirim dökse canın sağolsun derdim. Hiç takılmazdım sonuçta temizlenince çıkıyor :21:üzülmeyin olabilir insanlık hali. Sizden kıymetli mi altı üstü halı

Olur öyle kazalar takılmayın. Bu konularda kızdığım tek bir insan tipi var oda çocuğuna bilerek bakmayıp ortalığı mahvettirenler.

demlik de yere konur muymuş iyi haşlanmamışsın.boşver bir şey olmaz ya yansaydın.hem şekersiz çay leke yapmaz:kk77:

Çaydanlığın yerde ne işi vardi ki?:KK57:
Hayır halıya dökülmesi bir yana yanabilirdiniz de yada başkası yanabilirdi.
Böyle bir durumda ben olsam kendimi değil ev sahibini suçlarım iyiki yanmadık diye..

İnsanlık halı moral bozacak üzülecek bir durum yok hem siz özür dileyip temizlemeye çalışmassiniz hemde ev sahibi sorun etmemis bile isteye olan bişey değil moralinizi bozmaya canınızı sıkmaya gerek yok

Ayy benim de kizim dökmüştü yeni evli bi arkadaşımın evine gitmiştim küçük bembeyaz bir halısı var di ev eşyalar gıcır gıcır yeni. Neyse çay faslı başladı kizim ayağıyla sehpaya bi vurdu bütün servis tabağı hop aşağıya tabi çayda döküldü çay bardağı da kırıldı (içimden gitti takım dedim) utancımdan yerin dibine girdim. Hemen elimizde bezler silmeye koyuldum bayağı çıktı şükür.
Yıkamayı teklif ettim kabul etmedi sonradan kendi yikatmis çıkmış leke. Bembeyaz halıyı o halde görünce kizin da rengi atmıştı ve ses tonu bile anında değişmisti yani :KK17::olamaz:

benım bır kere basıma geldı
kızım kucagımdayken bır anda ayagını sehbaya carptı devrıldı bardak cay dokuldu
ogun sıldım hemen ertesı sabah halısını yıkamaya gonderdım :)
cok mahcup oluyor ınsan

Benim evim de de gelen misafirler yada çocukları neler neler döktü ama hiç önemsemedim hatta sildirmedim bile Canları sağ olsun ki çay en korktuğum birine zarar verse ben üzülürüm. Halı yıkatmaya gönderdiğim de geçiyor nasıl olsa. Çok takmayın

Kızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu
Benim evimde biri çay dökse olsun hiç önemli değil yeterki sağlık olsun derim :) bence evsahibide böyle düşünmüştür merak etmeyin

Demliğin yerde olması saçma olmuş ama siz telafi etmeye çalışmışsınız zaten o da bozulmamış gibi sorun yok

Kızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu
Ev sahibi ters tepki vermemiş .moralini bozma.
benim evimde böyle birşey olsa güler geçerim olacağı varmış olmuş derim ev sahibi de aynı tepkiyi vermiş. Ben döksem temizlerim başka özür dilerim zaten yapacak başka bir şey de yok

Back
X