• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirliğe gittiğin evde çay döktum

Kızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu
Kimseye zarar gelmesin... Sorun olmaz Çaydanlığın yerde işi ne?

Can sağlığı olsun boşverin ben takılmıyorum bile isteye yapılmadıysa.
Nişanlıyken bir demlik çayı kv’nin Gününde dökmüştüm kv eyvah gelin yandı diyerek koşusu hala gözümün önünde. :) o yüzden sizden daha çok rezil olanları düşünüp rahatlayın. :)

bembeyaz yeni ev halisinin ilk misafiri olarak cay dokmus biri olarak yaziyorum haa bir de uzerine tabaklarini kirdim takim bozdum. icten bir ozur diledim. haliyi sildim ve takim tabak aldim.

Benim koltuğuma boydan boya çay döküp elindeki telefonu bırakmayan eltim aklıma geldi:)) kazayla olur ama bari şey de ayyy tüh :))

Eşi kalkıp silmeye çalışmıştı :)) çayda şeker var mıydı dediğimde ayyy evet demişti ağzını yayarak.

Sıfır mahcubiyet, bişiii olmazzz temizletirsin demişti. Çay fincanını kafasında patlatmamak için zor sakinleşmiştim.

Siz çok kibarsınız, eğer çıkmadıysa yıkamaya yollayın, özür dileyin bir şey olmaz.
Aboooooii sen naptın:deli:Ben sinirden kulaklarımdan ateş çıkarırdim galiba:halay:

Benim koltuğuma boydan boya çay döküp elindeki telefonu bırakmayan eltim aklıma geldi:)) kazayla olur ama bari şey de ayyy tüh :))

Eşi kalkıp silmeye çalışmıştı :)) çayda şeker var mıydı dediğimde ayyy evet demişti ağzını yayarak.

Sıfır mahcubiyet, bişiii olmazzz temizletirsin demişti. Çay fincanını kafasında patlatmamak için zor sakinleşmiştim.

Siz çok kibarsınız, eğer çıkmadıysa yıkamaya yollayın, özür dileyin bir şey olmaz.
Nefret ediyorum eltilerden(tabi belli bir kısımdan):halay:

Kızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu
Misafir geldiğinde çocukları haliya cay döktüğünde çok kızıyorum icimden :KK34:

Bunu alin
IMG_20190201_180949.webp

Sizin evinizde bir misagir çay dökse ne yapıyorsunuz/ ne yapardınız

Kağıt havluyla iyice emdiriyosunuz çayı
Sonra bulaşık makinesi parlatıcısıyla (şeffaf renkli olmalı, biminki mesela) silin. Lekeden eser kalmıyor.... İki çocuklu biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Aboooooii sen naptın:deli:Ben sinirden kulaklarımdan ateş çıkarırdim galiba:halay:
Ben gayet asil şekilde eşimi kenara çekip, görüyorsun dimi terbiyesizliği dedim. Saçlarıma savura savura oturdum:))

Eskiden çıldırır ağlar ortalığı yıkarım. Eşim hem şok oldu hem çok mahcup oldu, kaynım da çok mahcup oldu:))) bende
Neysseee artık modunda içten içe kudurdum:))

Back
X