- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
İnsan ölüp gidiyor allah korusun bir çay dökülmüş çok mu? Benim evimde dökülse hiç mi hiç sorun etmem ev sahibide etmemiş sizde üzülmeyin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En mantıklısi yikamacilari ara hangisi çıkartabiliyor da çay lekesinin ona gönder yikasinKızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu
Esimde nisanliyken annemin yeni aldigi 1000tllik fantayi döktü cok heyecan yapti anladik biz ordan heyecan yapinca basliyor sakarliga annem birsey demedi zaten güldük bizde hali yikamaya göndermistik ertesi günKızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu
Sen gene çocuk. Ben bunu 22 yaşında bir kızken yapmıştım. Koltuğa deil halıya. Ay gidip intihar edeyimO da bişeymi ben koltuğa kusmuştum yeni gelinin evindetabi 12 yaş civarı annem silmişti sonra
Haliyi yikatmaya verecekleri parayi karsilasaydnz keskeKızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Ayy biz kusmuklarda boğulasıcalar öykSen gene çocuk. Ben bunu 22 yaşında bir kızken yapmıştım. Koltuğa deil halıya. Ay gidip intihar edeyim