misafirliğe gittiğinizde ev sahibinin hangi haraketi sizi rahatsız eder

• Konu Sahibi Konu Sahibi vivet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
V

vivet

Ziyaretçi
kızlar az önce bi topik gördüm.evinize gelen misafirlerin nesi sizi rahatsız eder diye..birde tam tersi var siz misafirliğe gittiğinizde ev sahibinin hangi haraketleri sizi rahatsız ediyor.ben mesela çok özel soru soran ev sahiplerini sevmem.asık suratlu olanı sevmem..yeni aldığı eşyaları gerine gerine gösterenleri hiç sevmem..

Televizyonu izlemesi hatta bazıları var ki son ses izliyorlar...

:olmaz::olmaz:

misafirini (yani beni) kapıda karşılamaması
uyuz oluyorum buna ya zille basiyorsun kapı açılıyor ama kapıda kimse yok
ev sahibinin eşiylen tartışmasına
telefon çaldığında gereksiz sohbetlere dalıp misafirini unutana

şimdilik aklıma gelen bunlar

suratı asık ev sahıbınden oturup saatlerce sorunlarını anlatanlardan dedıkodu yapanlardan yanımda argo konusulmasından mısafır varken tmızlık yapanlara sinir olurum gercı hos bır dahada kapısını acmam zaten

benim eltim cok ilginc biridir...belki de yabanci uyruklu oldugundan dolayi boyle bilemiyorum...
evine gidersiniz, genelde kapilari acik olur, cani isterse oturdugu yerden ayaga kalkar oper hos geldiniz der cani istemezse kalkmaz...sonra odama cikiyorum birazdan gelecegim der beklersiniz beklersiniz gelmez...yani uyumustur(bunu o kadar cok yapar ki alistim artik :hulya:) ama bir dahaki gorusmenizde konusurken gecen sefer uyuyakalmisim kusura bakma honey cok yorgundum sanirim cart curt siralar...
iste boyle bir ev sahibi felaket oluyor...nefret ediyorum...cok saygisizca...

bir de esimin is arkadasinin esi var...evine gittigimde kadin mutkaftan cikmiyor...2 tane kucuk bebegi var...ben oyle icerde otururum bebeklerle oynarim, o bulasigini yikar sagi solu toplar islerini halleder...sonra islerini bitirince yapmacik bir sekilde ''kusura bakma seni yalniz biraktim sen yabanci degilsin ondan'' der...
cay demler...cayin yanina biskuvi falan koyacaksa ya da meyve falan getirecekse mutfaktan bana seslenir bana yaptirir...ki o evime geldiginde ben asla ona bir is yaptirmiyorum...yani is yaparim sorun degil de ozellikle beni cagirmasi sinirime dokunuyor 2 biskuvi icin beni ne cagiriyorsun yanina koy getir iste...bi de hic konusmaz...oyle birbirimize bakisiriz karsilikli...cok sikici...o yuzden onlarin evine gitmeyi sadece bebekleri cok sevdigim ve bebeklerle oynamak istedigim icin gidiyorum...yoksa isim olmaz cunku boyle ev sahipligi yapmasindan hoslanmiyorum...baskalari gelince deli divane olur cok ozenir ama biz biraz samimiyiz diye ben evine gidince hic ilgilenmez...

ben varken bulaşık yıkaması

çok titiz ev sahiplerinin evinde çok fazla rahattsız oluyorum özelliklede çocuklarla gittiğimde sürekli onları takip etmelerine sinir oluyorum akannehir çağırma ozaman be kardeşimalsanaalsanasmile

valla bende titiz bir ev sahibesiyim o yuzden bende dkkat ederim evine gittiğim kişinin hiçbireyine zarar vermek istemem
ama ben en çok açık olsun cayım dediğim halde kaplara cay getirenlere sinir oluyorum

eşimin arkadaşı davet etti 2 gün önce,neyse gittik adamın eşi 1 saat sonra uykum geldi deyip esnemeye başladı.Çok utandım,sanki zorla oturuyormuş gibi hissettim kendimi mafoldumben böyle ev sahiplerine sinir oluyorum alsanaalsanasmile

birde misafirleriyle ilgilenmeyip televizyona dalan yada mutfaktan çıkmayan ev sahipleride rahatsız ediyor beni....

1-2 kere denk geldim..
Kapıyı öyle bir ruh haliyle açıyor ki sanki zamansız ve habersiz geldik.
(Ya da ben çok coşkulu bir karşılama mı bekliyorum acaba ?_ sorun ben de mi? olabilir..sempatiksalakcinni)

--------------
Bir de mutfaktan çıkmayan hamarat evsahibi beni çok rahatsız eder.
Biraz pratik olmak lazım.
Misafir gelmeden hazırla herşeyini.
Servisten sonra da 2 saat mutfağı toparlamakla uğraşma, biz gittikten sonra yaparsın, gel de yüzünü görelim değili mi ama:)))))))))

evet bütün yazılanları okudum ve şuna karar verdim sizin hoşlanmadığınız ev sahibi özelliklerinin hepsinden bende hoşlanmıyorum

bende yanımda çocuklarına kızan bagıran dövenlere sinir oluyorum kendi üzerime alınıyorum hani sanki benden rahatsız olmus cocuktan cıkarıyor gibi:olmaz:
benim yanımda baskasının dedikodusunu yapanlarada cunnku onların yanındada benimkini yapıodur kesin

davet edilmeme reğmen kapıyı somutkan açmaları.uyuşuk hareket etmeleri,yemek ya da çaya gittiğimde,servisimin,çayım bittiği halde ilgilenmemeleri...mutfağı toplamalaı...tabi bunları çok samimi olmadığım insanlar için söylüyorum..bilmiyorum valla ben misafir geldiğinde kendimi kaybediyorum,memnun etmek için karşımdakini.aman rahat etsinler,sıkılmasınlar diye...doğal olarak bende bekliyorum aynısını...

Samimiyetim yoksa ,benle ilgili çok soru sorulmasından hoşlanmam.Didik didik didikleyen tipler vardır ya,onlardan işte.bayanssulusmile Bİr de ayakkabı ile girmediğimiz bir yer ise terlik vermezlerse sinir olurum.Teyzeler gibi terlik de taşımak istemem yanımda.sempatiksalakcinni

benim yaptığım gibi ev sahipliği yapmayan,kendini misafir için parçalayıp yormayan ev sahibinden pek hoşlanmam
ben ona öyle mi yapıyorum da o beni sanki adam yerine koymuyor önemsemiyor gibi diye düşünürüm

misafirine soğuk davranan orda 2-3 bayan varsa biriyle çok konuşup diğerlerine pek bakmayan misafirinin servisiyle ilgilenmeyen öyleki çoğu gittiğim yerde eşimin çayını ben doldurmak zorunda kalıyorum.maşallah ev sahipleri o kadar ilgililer işte:umursamaz: birde ilk defa görmüş gibi tv izleyen ev sahiplerini sevmiyorum:olmaz:

Somurtkan veya dut yemiş bülbül gibi susanlar çok rahatsız edici..Mutfaktan çıkmayanlar...Ama en sinir olduğum sofrada misafirinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmeyen, tabağı boşalınca öyle misafirini enayi gibi bekleten tipler.Böyle durumlarda gerçekten çok sinirleniyorum..

kapıda karşılamaması hoşuma gitmez ..ama en çok misafirle ilgilenmemesi hoşuma hiç ama hiç gitmez ..bir kere başıma geldi ..eşimin arkadaşlarından biri yeni ev almış .eşimin işyerindeki tüm arkadaşlar eşli olarak ona yeni ev görmesine gittik ..kadının bebeği var bi tane ...neyse gideceğimizi bir hafta önceden haber vermişler ...neyse gittik kapıda karşılamadı ...eşi karşıladı hadi ona okey ...içeri girdik annesi ailesinden bir kaç kişi daha vardı evde ....gittik hoşgeldin dedi ..deyiş o deyiş ..kayboldu kadın ...tam 2 saat geçti inanırmısnız kadın sürekli mutfakta ..sanırım biz geldiğimizde yapmaya başlamış yapacaklarını ..hayır tek olsa neyse bir sürü kadın var içerde ...neyse 2 saat oldu biz kendi aramızda sohbet ettik filan ama herkesin dikkatini çekti ..insanlar çocuklarını birilerine bırakıp gelmişler bi tebrik edelim çok duramayız kalkarız diye ...herkes huysuzlandı biz gidelim artık demye başladılar ...kadnın eşi ise bir kaç erkekler sigara içmeye balkona çıktı ..adamın içerdeki durumdan haberi yok tabi ..neyse 2 saat sonra masa kuruldu filan ..2 saat sonra önümüze getirilen şeyler o kada rbasit şeylerdi ki ayrıca bir şok daha yaşadı herkes ...dut yemiş bülbüle döndüler ....pilav yapmış tavuk kızartmış salata yapmış ..hepsi bu inanabiliyormusunuz ...topu topu da 8 kişi gitmiştik evine ...böyle rezillik görmedim ..neyse yemeğe oturuldu servisi kadının annesi yapıyor kadın hala yok ortalarda ..yemek yendi filan ...en sonunda herkes artık kalkalım dedi ..
kadın geldi ..güle güle dedi o kadar ...sonra da kalktık ..hayatımda böyle misafliğe gitmedim ..ders oldu bana da ....

böyle misafirle ilgilenmeyen anlayışsız daha doğrsu görgüsü olmayan insanlardan hiç hoşlanmıyorum doğrusu..
benim misafirim gelecekse ne yapacağımı şaşırırım ..herşeyim bir gün önceden hazırdır .misafirlerim geldiğinde sıcak tüketilecekler hariç herşeyi yemek masama koyarımki sürekli mutfaktan gel git yapmayayım diye ...gel git yapsam da sürekli misafirlerimle konuşur göz temasında olurumki onları boş bırakmayayım ayıp olmasın diye ...ve hep yanlarında otururum ...

Son düzenleme:
Back
X