Misafirlik Çelik Çay Setleri

fillingtheblanks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
826
1.441
158
Merhaba kızlar,
Günlük kullanım için çay fincanını tercih ediyoruz nişanlımla ama misafir için klasik çelik setlerden evladiyelik bişey alayım istiyorum. Başlangıçta hisar veya aryıldız düşünüyordum, hisar'ın setlerini çok abartı fiyatlı buldum, aryıldız'ların da modellerini beğenemedim. Nehir diye bir markanın çay setleri var, onlardan hoşuma gidenler oldu. İnternette biraz araştırdığım kadarıyla bilinen, güvenilir bir markaymış. Neyse, beğendiğim 3 modelin fiyat araştırmasını yaparken, n11'de islamoğlu diye bir markanın oval çiçekli isimli 28 parça çay setini gördüm. model çok hoşuma gitti. ancak bu markayı hayatımda duymadım. internette araştırdım, forumlarda ya da bloglarda da denk gelmedim. duyan bileniniz var mı? setin fiyatı muadillerine göre de çok uygun, dandirik bir çelik olabilir diye tereddütteyim.

Sizce hangi markaya bakmak lazım, verdiğim paranın hakkını hangisi verir, hangisi en dayanıklısıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…