arkadaşım aynı şeyleri kısmen yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum
şuanda 2 yıllık veliyim
bende balayından gelince sevgili kayınvalidem, kayınpederim , görümcem ve nişanlısı tam 2 ay boyunca kroni halinde yaşadık,
sevgili kayınvalidem hiç bu kız yeni evli mi, bizden utanır mı, çekinir mi demeden evime yerleştiler.
hatta bi gece yatakodasının kapısını bile açtı, neymiş efendim lavaboya gidecekmiş de karıştırmış kapıları uyku sersemliğiyle

ben yaklaşık 2 yıl boyunca yaptıkları bütün densizlikleri alttan almaya, güler yüzlülüğümü kaybetmemeye çalıştım
eee sonuç ne oldu baktım ki ben onlar için hiç önemli değilim, benim üzülmem yada kırılmam hiç umurlarında değil
anahtar ellerinde, biz zaten sabahtan akşama kadar işteyiz,
evde istedikleri gibi yayılıyorlar, kumanda ellerinde
ekmek elden su gölden misali,
yalnızzzzzz en son geldiklerinde bende kendime geldimmm
ne bu böyle ya dedim, sevgili kayınvalidem laptop kullanmasından tutun benim bile bilmediğim şeyleri biliyor
yani cahil, görgüsüz biri asla değil
oldukça görmüş, geçirmiş; kızına şuanda evli olduğu için haftasonu gidilmemesi gerektiğini düşünen kadın benim evimde yan gelip yatıyorrr
öyle miiiiiiiiii, herşeyi biliyor da bi benim rahatsızlık duyduğumu mu bilmiyor
şimdi onlar geldiğinde herşeyi açık ve net bişekilde söylüyorum, laf falan sokmadan
sadece söylediklerine alınacaklar deyip cevap vermemezlik yapmıyorum, hakkımı savunuyorum, kısacası kendimi koruyorum, içime atarak kendi kendimi sinir hastası yapmıyorum
sanmıyorum senin kayınvaliden de pekala yeni gelinin evinde bu kadar rahat olmaması gerektiğini, bornozunun kullanılmaması gerektiğini biliyordur
ama seni dikkate almıyor arkadaşım, seni önemsemiyorrrrr
arkadaşım senin iyiliğini senden başka hiç kimse düşünmüyor, eşin bile !!!
o yüzden sen kendini korumakla mükellefsin öncelikle
bunu nasıl yaparsın bilemiyorum ama onların kalbi kırılacak, eşimle aram bozulacak diye düşünme
öncelik sensin, bunu unutma
o insanlara da yeni gelin evine bu kadar uzun süre yatıya gelinemeyeceğini, şu şu hareketlerinden rahatsızlık duyduğunu, kayınpederinin sen banyodayken banyonun kapısını açtığını ve bunun son derece terbiyesizce bi hareket olduğunu açıkça söyle,
söyle ki senin bunlardan rahatsız olduğunu bilsinler
gerçi senden benden iyi biliyorlar herşeyi ya neyse