Misafirlik sorunsalı

Mebrure21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
140
34
48
27
Geçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.

herkes bizim gibi düşünceli değildir canım mesaj atın

Hayır Bekleyin o size döner. Dönmezse de arayıp sana geleceğim demeyin bir daha mümkünse

insanların birbirleriyle anlaşamamasının en önemli nedeni kafalarında kurdukları gibi davranılmasını beklemeleri.
3-4 gün nedir ki ?
En son haziranda bi arkadaşıma gidecektim o gün yağmur yağdı bahçede oturamayız diye gitmedim. Sonra o tatile gitti, ben gittim, şehir dışından misafirler geldi ona da bana da, bi daha tatile gittik, tatil yapalım diye konuştuk izinleri denk getiremedik, o oldu bu oldu hazirandan beri hala görüşecez işte. Hayat bu, her zaman her şey için uygun olamayabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…