herkes bizim gibi düşünceli değildir canımGeçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Sizi istese muhakkak arardı. Bekleyin sadece.
Sanki aradan 6 ay geçmiş. Bi sakin olun darlamayın.
Hayır Bekleyin o size döner. Dönmezse de arayıp sana geleceğim demeyin bir daha mümkünseGeçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Kimse gelmiyor diye oturur ağlar yeri gelir ama kimseyi bana gel diye de aramaz. İstemeyeceğini düşünmüyorum. Ama biri gelecekse kendisi gelsin diye bekler.. :)Sizi istese muhakkak arardı. Bekleyin sadece.
E yok illa arayın o zaman ...Kimse gelmiyor diye oturur ağlar yeri gelir ama kimseyi bana gel diye de aramaz. İstemeyeceğini düşünmüyorum. Ama biri gelecekse kendisi gelsin diye bekler.. :)
En son haziranda bi arkadaşıma gidecektim o gün yağmur yağdı bahçede oturamayız diye gitmedim. Sonra o tatile gitti, ben gittim, şehir dışından misafirler geldi ona da bana da, bi daha tatile gittik, tatil yapalım diye konuştuk izinleri denk getiremedik, o oldu bu oldu hazirandan beri hala görüşecez işte. Hayat bu, her zaman her şey için uygun olamayabiliyoruz.insanların birbirleriyle anlaşamamasının en önemli nedeni kafalarında kurdukları gibi davranılmasını beklemeleri.
3-4 gün nedir ki ?
ee madem bu kadar iyi tanıyorsunuz neden konu açtınız sorun o zaman bir dahaKimse gelmiyor diye oturur ağlar yeri gelir ama kimseyi bana gel diye de aramaz. İstemeyeceğini düşünmüyorum. Ama biri gelecekse kendisi gelsin diye bekler.. :)
Kimse gelmiyor diye oturur ağlar yeri gelir ama kimseyi bana gel diye de aramaz. İstemeyeceğini düşünmüyorum. Ama biri gelecekse kendisi gelsin diye bekler.. :)
Hayır, böyle birsey olsa gelmiyorsun diye sitem etmez.Belki misafir kabul etmek istemiyordur . Covid sebebiyle ailem dışında kimse ile görüşmüyoruz açık alanlar dışında . Arkadaşınız da böyle düşünüyor olabilir .
İşte aradım bu kezde kendisi yok daha ne yapabilirim.ay allahım ne tuhaf bi tip
müneccim mi insanlar?
ben olsam aramam açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?